Registruj se na lichess damozes igrati s namapro5i vilin konjic je napisao/la: 04.07.2020., 16:54 Meni rejting varira između 1520 i 1650. Kod rješavanja puzli u stanju sam rješiti i zadatke za rank od 2000+, ali u igri je jednostavno teško to postići. Davno, početkom 2000 igrao sam chessmaster i tamo mi je rejting bio oko 1850. jbg, s godinama to pada, mozak je isto mišić kojeg treba bildati. Imam također račun na chess.com kupljen za godinu dana.
Šah
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Dobra
//cloud.tapatalk.com/s/5f00cc942cd ... WA0007.mp4
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

- pro5i vilin konjic
- Karting
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Napravio račun na lichessu! korisničko ime je kao i na portalu. pro5i_vilin_konjic. Što se mene tice možemo igrati i u 15:10. 

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Molim vas napustite ovaj portalpro5i vilin konjic je napisao/la: 05.07.2020., 13:09 Napravio račun na lichessu! korisničko ime je kao i na portalu. pro5i_vilin_konjic. Što se mene tice možemo igrati i u 15:10.![]()

-
zelot
- Formula 1
https://lichess.org/vRuqxyGk/black
Jedna s posla
Prije ove odigram sa jos malo jacim i dobijem ga i elo mi skoci za 6-7, na 1698 cirka.. i gledam dal da odigram jos jednu, pa ako uspijem dobit, ulazim u 1700 elo.. rekoh ajde idem, mozda mi da nekog slabijeg od mene hehe. Drek, lik opet malo jaci..
Ugl zadovoljan. Na pocetku, od brzine, spusim pijuna na centru ali iskoristim za brzi razvoj. Igralo se na 10 min.
On se sporo razvijao i kad sam ubacio skakaca gore medju njegove vec sam poceo misliti da ga imam. Uspio ga je uzmjenit ali sam sa drugim uskocio i tu je bio u banani. Kralj ostao u centru i nije bas mogao skakaca izbit bez velikih gubitaka.
Onda sam pomalo damu i drugog topa ubacio u igru... Onda na desnoj strani ploce odigram misklick i pijuna umjesto za dva, pomaknem za jedan. Popizdim zbog izgubljenog tempa al sreca nije me puno kostalo..
Ponosan sam i na pravovremeno davanje svog jakog skakaca uzevsi mu pasivnog lovca ali odvlaceci damu. Nisam bio suguran u to jer je skakac bio monstrum, jaci od dame moje.. ali stockfish kaze da je to bio najbolji potez.
Jedino sto sam kiksao, a razmisljao o tome cak al se nisam usuduo, je otvaranje centra kad je vec bio sav zacahuren. Sa onim prednjim pijunom na kraljevoj strani. Stockfish mi ke vakjda 4x za redom to davao kao naj potez al me bilo frka otvarat centar kad on nije mogao disat a ovako bi mu kraljica mozda proradila a moj kralj je bio dosta otvoren. Zato sam isao polagani pritisak pozicije i uzimanje prostora.
Nakon sto sam pojeo mu lovca bio je u biti gotov. Pao mu skakac, pa zatim i crnopoljni lovac sa otkrivenim sahom.
Kasnije na zihericu, mijenjanje dama i zavrsnica sa velikom materijalnom prednosti..
Ugl, prvi put u 1700 elo. Prilotivnike ne biram sam nego kako mi da lichess. Najveci skalp 1770 i nesto sitno..
Ja sretan
Jedna s posla

Prije ove odigram sa jos malo jacim i dobijem ga i elo mi skoci za 6-7, na 1698 cirka.. i gledam dal da odigram jos jednu, pa ako uspijem dobit, ulazim u 1700 elo.. rekoh ajde idem, mozda mi da nekog slabijeg od mene hehe. Drek, lik opet malo jaci..
Ugl zadovoljan. Na pocetku, od brzine, spusim pijuna na centru ali iskoristim za brzi razvoj. Igralo se na 10 min.
On se sporo razvijao i kad sam ubacio skakaca gore medju njegove vec sam poceo misliti da ga imam. Uspio ga je uzmjenit ali sam sa drugim uskocio i tu je bio u banani. Kralj ostao u centru i nije bas mogao skakaca izbit bez velikih gubitaka.
Onda sam pomalo damu i drugog topa ubacio u igru... Onda na desnoj strani ploce odigram misklick i pijuna umjesto za dva, pomaknem za jedan. Popizdim zbog izgubljenog tempa al sreca nije me puno kostalo..
Ponosan sam i na pravovremeno davanje svog jakog skakaca uzevsi mu pasivnog lovca ali odvlaceci damu. Nisam bio suguran u to jer je skakac bio monstrum, jaci od dame moje.. ali stockfish kaze da je to bio najbolji potez.
Jedino sto sam kiksao, a razmisljao o tome cak al se nisam usuduo, je otvaranje centra kad je vec bio sav zacahuren. Sa onim prednjim pijunom na kraljevoj strani. Stockfish mi ke vakjda 4x za redom to davao kao naj potez al me bilo frka otvarat centar kad on nije mogao disat a ovako bi mu kraljica mozda proradila a moj kralj je bio dosta otvoren. Zato sam isao polagani pritisak pozicije i uzimanje prostora.
Nakon sto sam pojeo mu lovca bio je u biti gotov. Pao mu skakac, pa zatim i crnopoljni lovac sa otkrivenim sahom.
Kasnije na zihericu, mijenjanje dama i zavrsnica sa velikom materijalnom prednosti..
Ugl, prvi put u 1700 elo. Prilotivnike ne biram sam nego kako mi da lichess. Najveci skalp 1770 i nesto sitno..
Ja sretan

- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
https://lichess.org/af9RpoxhimvF
Sad sam igrao s nekim sa 100 višim rangom od mene. Imao sam super poziciju, al sam propustio pobijedu. Užas baš se grizem. ajde neeko da skupa odigramo ko prije par mjeseci, ak je neko slobodan..
Napad pijunima sam loše izveo s desne strane.
Sad sam igrao s nekim sa 100 višim rangom od mene. Imao sam super poziciju, al sam propustio pobijedu. Užas baš se grizem. ajde neeko da skupa odigramo ko prije par mjeseci, ak je neko slobodan..
Napad pijunima sam loše izveo s desne strane.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
- Majki2111
- Formula 2
https://lichess.org/UAb1zwJ5/white#0
Pravi primjer kako izgubiti u dobroj poziciji. Nije mi baš jasno zašto razmjena dame gubi poziciju. Al zadovoljan partijom. 130 bodova razlike a izvrsnu poziciju sam imao.
Pravi primjer kako izgubiti u dobroj poziciji. Nije mi baš jasno zašto razmjena dame gubi poziciju. Al zadovoljan partijom. 130 bodova razlike a izvrsnu poziciju sam imao.
Lomi te, al se nedaš
- Majki2111
- Formula 2
https://lichess.org/BF2XHpnx4UVx
U dugo nisam odigro jednu minijaturu. Ovaj put sam bio na pobijednočkoj strani. Oboje smo jednom pogriješili. Ali dalje poučna partija.
U dugo nisam odigro jednu minijaturu. Ovaj put sam bio na pobijednočkoj strani. Oboje smo jednom pogriješili. Ali dalje poučna partija.
Lomi te, al se nedaš
- jenson
- Formula 4
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Alpine, Gasly
https://lichess.org/2YbVe3qh/white#49
Evo jedna moja nakon dugo vremena. Napadačka, na kraju lijepa taktika s konjem.
Evo jedna moja nakon dugo vremena. Napadačka, na kraju lijepa taktika s konjem.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Koji je rejting recimo jednog prosječnog igrača?
Kad sam počeo igrati na lichessu, onih početnih 1500 mi je brzinski isparilo
Sad sam blizu 1500 opet pa eto čisto me zanima.
Kad sam počeo igrati na lichessu, onih početnih 1500 mi je brzinski isparilo

Sad sam blizu 1500 opet pa eto čisto me zanima.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Majki2111
- Formula 2
Bacite oko na Daniila Dubova. Interesantan igrač mladi. U turniru koji se igra ovaj tjedan izbacio je Carlsena nakon što je izgubio konja za besplatno. Ali igrat će za 3. Mjesto.
Na ruskom prvenstvu prije dva tjedna je završio četvrti.
Dobio je nagradu za partiju i potez godine na chess.com . Prvi igrač od novijih koji bi mi mogao bit interesantan za pratiti.
Na ruskom prvenstvu prije dva tjedna je završio četvrti.
Dobio je nagradu za partiju i potez godine na chess.com . Prvi igrač od novijih koji bi mi mogao bit interesantan za pratiti.
Lomi te, al se nedaš
-
zelot
- Formula 1
Slazem se. Vec duze ga pratim i mali ke dobras. Ima odlican stil igre.
Fali mu jos malo samopouzdanja, brusnenja finesa, ali kalibar je za prvaka svijeta. Odlican napadacki sah ima mada ga nekad zna kostat al je barel lijepo za gledat.
Fali mu jos malo samopouzdanja, brusnenja finesa, ali kalibar je za prvaka svijeta. Odlican napadacki sah ima mada ga nekad zna kostat al je barel lijepo za gledat.