Ok poslat cu novi email tokom dana.
Lewis Hamilton
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bas zato sto je rijetko, vjerujem da ce vecina na brzinu ispalit utrku u godinu

Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
https://twitter.com/LandoNorris/status/1321016251326627841

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Mlad je, naučit će, ali ovime se posrao po sebi. U principu nista krivo nije rekao, ali ne vjerujem da je mislio zlonamjerno. Koliko god da mi Verstappen nije najdrazi vozac na gridu, ali lik barem stoji iza onoga sto kaze. Lando je bas to, Lando = njonjo.
- CrashOverride Verified
- Formula 1

Slazem se..
Ne volim kada netko nesto kaze pa se onda ide pravdati, negirati, objasnjavati i sta sve vec ne poslije.. Reka si to, mir.. Gotovo..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Šta se ima ispričavati Lewisu? Izgleda da mu je McLarenov PR tim očitao bukvicu.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
a ja mislio da se ispričao strollu. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Negdje sam čitao trač da je glavni kamen spoticanja dužina trajanja ugovora i da Mercedes hoće tri godine, a Hamilton jednu godinu.
Scott Mitchell danas piše također o tome.
https://the-race.com/formula-1/mercedes ... qus_thread
Pretpostavljam da će se naći na sredini.
Scott Mitchell danas piše također o tome.
https://the-race.com/formula-1/mercedes ... qus_thread
Pretpostavljam da će se naći na sredini.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
To je i sam Lewis rekao (cini mi se), negdje sam to procita..
Osobno mislim da ce na kraju bit 1+ kao opcija... Bio bi vrlo iznenadjen da bude 3 godine..
Osobno mislim da ce na kraju bit 1+ kao opcija... Bio bi vrlo iznenadjen da bude 3 godine..
Fino Alla Fine
-
Har Kl
- Formula 1
Možda je interesantno spomenuti da je Hamilton rekao da se vidi u Formuli 1 bar još tri godine.CrashOverride je napisao/la: 28.10.2020., 14:02 To je i sam Lewis rekao (cini mi se), negdje sam to procita..
https://the-race.com/formula-1/hamilton ... ore-years/
- CrashOverride Verified
- Formula 1
@Har Kl
Vidio sam i to..
Ovo 1+ je trebalo bit 2+, timed out..
Mislim da ce vozit sljedece sezone i 2022. sigurno... Za dalje ovisi gdje ce Mercedes biti na gridu..
Naravno, tesko je za povjerovat da ce Mercedes biti znatno slabiji ali nije da je toliko izvjesno gdje ce tko bit 2022. i vjerujem da se Hamilton ne zeli vozikat okolo nego pobjedjivat, sto mi je ok, uvijek mislim da je bolje otic pobjednicki nego se vucarat okolo..
A opet, tko zna sta ce njemu past u glavu nakon 110 pobjeda i 8 naslova krajem sljedece godine..
Vidio sam i to..
Ovo 1+ je trebalo bit 2+, timed out..
Mislim da ce vozit sljedece sezone i 2022. sigurno... Za dalje ovisi gdje ce Mercedes biti na gridu..
Naravno, tesko je za povjerovat da ce Mercedes biti znatno slabiji ali nije da je toliko izvjesno gdje ce tko bit 2022. i vjerujem da se Hamilton ne zeli vozikat okolo nego pobjedjivat, sto mi je ok, uvijek mislim da je bolje otic pobjednicki nego se vucarat okolo..
A opet, tko zna sta ce njemu past u glavu nakon 110 pobjeda i 8 naslova krajem sljedece godine..
Fino Alla Fine
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
Neposredno prije VSC imao je prednost od 29 sec ispred Bottasa, a krug ranije javili su Bottasu da je Ham vec ispred njega 1 sec.Pastor je napisao/la: 02.11.2020., 00:04 Brzina ništa ne znači kad je skoro nemoguće prestići. A da nije bilo VSC-a trebao bi prestići i Maxa...
Delta je bila 27-28 sec.
-
Har Kl
- Formula 1
Interesantan pogled. Opet sam na vjetrenjačePastor je napisao/la: 02.11.2020., 01:37 Pa poslije boksa je Bottas bio 1.8 s iza. Bez VSC-a bi bio glatko iza...

Mislim da si pomiješao boxove iza VSC i SC. Hamilton je imao preko 5 sec prednosti nakon 1. boxa.