Red Bull Racing

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Joj, ova prijetnja sa povlačenjem je idealna za ovaj meme :zubo:

slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Red Bullov pod za 2021! [ link do slike ]
Engine mode 11!
Position 5!

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Albon opet potvrđuje da se ne može na njega računati u borbi za konstruktorsku titulu.

Znam da mnogi mrze Helmuta, ali zapita li se neko iz drugog ugla, jesu li ovi likovi dobili olako šansu u top timu, samo zato što su iz Red Bullove škole? Ne može se reći da im Red Bull nije dao šansu. I da su ulagali u njih u nižim serijama. I ne može im se onda zamjeriti što traže vrhunskog vozača za svoj prvi tim. A realno, niko poslije Maxa i Sainza nije dovoljno dobar za Red Bull. Možda je greška što su ispustili Sainza, ali mislim da je tu izbilo nešto između starog Sainza i Josa. Gasly je sad dobro sazrio za manju ekipu, u kojoj nema preveliki pritisak. I ne treba ga dirati. Nije ni on bio dobar kad je tek došao. Nije izgledao puno bolji od Hartleya. A to je bila smiješna postava Toro Rossa u odnosu na postavu Max - Sainz. Helmut je ovim garibima dao šansu u top timu, nisu je iskoristili i to je to. Mnogi vozači koji su puno bolji, nisu nikada bili ni blizu takve šanse.

renato2107
GP3
GP3
S nama već: 9 god 3 mj
Realno, tako je...koliko god surovo zvuči, imali su šansu. Je da voze pored svjetskog talenta, ali ne možeš taj RB jedva gurat u bodove, biti sporiji od sestrinske ekipe, a kolega je konstantno 3., i prijeti Mercedesu kad god se ukaže prilika. Primjer je Hulk, čovjek sjedne u kvalifikacije i dogura u bodove, Perez se okrene u 1. krugu, i dogura nazad u bodove...s ipak lošijim bolidom

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Rentao pitanje je da li je i koliko lošiji bolid. Naime da ekipa nije usosila Pereza sa soft gumama bio bi puno bolje plasiran na utrci. U ovoj sezoni je rp imao brzinu, samo su vozači ti koji su radili greške i sudare. Jako me zanima koliko bi dobar ovaj bolid bio u rukama Maxa, Vettela ili Alonsa.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Dani je napisao/la: 26.10.2020., 10:30 Rentao pitanje je da li je i koliko lošiji bolid. Naime da ekipa nije usosila Pereza sa soft gumama bio bi puno bolje plasiran na utrci. U ovoj sezoni je rp imao brzinu, samo su vozači ti koji su radili greške i sudare. Jako me zanima koliko bi dobar ovaj bolid bio u rukama Maxa, Vettela ili Alonsa.
A vidjet ćemo sljedeće godine. Alonso u Renaultu, Seb u RP-u. Bolidi bi trebali biti dosta slični.

Očekujem žestoke borbe između tog dvojca. Iz dobrih starih dana :D

Ja isto mislim da su RP-u ove godine podbacili vozači, ali bogami i stratezi na zidu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Što mislite, postoji li šansa da Kimi Raikkonen vozi za Red Bull u 2021.-oj, u paru sa Maxom?
Pitanje je, bez zahebancije........ i bez provokacije,..... što mislite, kolika je mogućnost realizacije ovakvog ugovora?
Iz čiste radoznalosti pitam...... a ima i stvarnih argumenata, npr. Kimi je još uvijek željan vožnje, neće praviti frku, niti se natjecati sa timskim kolegom.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Ne vjerujem da ima sanse za takvo nesto. Vec duze vrijeme tipujem na Hulka u RB. Mislim da Checo nema sanse pored Hulka za sjediste RB. Ne ulazim u meritum vozackog umijeca nego govorim o onome sta je RB potrebno u sirem smislu. Checo vjerovatno u Haas, a Kimi ako se dobro sjecam je dobio i neke dionice prilikom prelaska u Alfu (nisam siguran)
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Šanse za to su -10, znači niti 0, već u minusu.

Mislim da će biti Hulkenberg.

Doduše debili su mogli ubost Vettela kad je bio slobodan, a svi su već vidjeli da Albon ne može parirati.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Slažem se da je NAJvjerojatnija opcija Hulk za RB, ali u Checi ima "više krvi" za utrkivanjem...... i borbom,..... "moja želja" je Checo.
Ali Kimi bi bio "bomba",..... medijska i više od toga "bomba"...... bio bi prilično isplativ za Red Bull ( napitak ) - ovo zadnje je već malo,..... zez-zez,..... :rofl: :rofl:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Sad je najizglednije da Perez krade mjesto Russelu.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Helmut Marko je "zaključao" vrata Red Bull-a za Gasly.

https://www.planetf1.com/news/marko-shu ... promotion/

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Har Kl je napisao/la: 27.10.2020., 12:18 Helmut Marko je "zaključao" vrata Red Bull-a za Gasly.

Mislim da ih je prije i sam Gasly zalupio.. Vidio je kamo to sve ide, drago mi je da i sam nije za povratak u RB..
Fino Alla Fine

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Minardi
Har Kl je napisao/la: 27.10.2020., 12:18 Helmut Marko je "zaključao" vrata Red Bull-a za Gasly.

Koliko god je Albon loš, Gasly je prošle sezone u prvih 12 utrka za Red Bull bio još lošiji. Nakon 12 utrka, kasnio je za Verstappenom 118 bodova, dok Albon sada ima deficit od 98 bodova. Albon je uhvatio jedno postolje, Gasly nula, i za razliku od Gaslyja nikad nije ispao u Q1. Dovođenje Gaslyja nazad u Red Bull im ne bi bilo bitno drugačije nego da ostave Albona. S druge strane Gasly priča kako bi natrag u Red Bull, dok drugi izvori tvrde da se naljutio što je izbačen iz Red Bulla i da cilja na Renault. Kako god mislim da nitko ne bi profitirao da se Gasly vrati natrag.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Da, ali je ferrari prošle godine bio puno konkurentniji, pa samim time i nije baš za usporedbu.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Mazzacane je napisao/la: 27.10.2020., 13:00

Koliko god je Albon loš, Gasly je prošle sezone u prvih 12 utrka za Red Bull bio još lošiji. Nakon 12 utrka, kasnio je za Verstappenom 118 bodova, dok Albon sada ima deficit od 98 bodova. Albon je uhvatio jedno postolje, Gasly nula, i za razliku od Gaslyja nikad nije ispao u Q1. Dovođenje Gaslyja nazad u Red Bull im ne bi bilo bitno drugačije nego da ostave Albona. S druge strane Gasly priča kako bi natrag u Red Bull, dok drugi izvori tvrde da se naljutio što je izbačen iz Red Bulla i da cilja na Renault. Kako god mislim da nitko ne bi profitirao da se Gasly vrati natrag.
Ne bitno da li je Albon bolji ili lošiji. Bitno je da su obojica imali priliku (Albon je još tu) i da su zakazali.
To što Gasly, Albonu ili Kvjaatu ne odgovara xy stvari u RB bolidu, to je druga stvar.
Oni traže konkrentnog vozača za najviše domete u Red Bullu takvom kakav on jeste.
Pretpostavljam da odlično znaju šta i kako ova trojica mogu.

Mazzacane
Karting
Karting
S nama već: 7 god 4 mj
Navija za: Minardi
Stoji to, nije meni namjera opravdavat Albona. Naprotiv, Gasly barem ima naslove u Formuli Renault, GP2, konkurirao do zadnje utrke za naslov u Super Formuli, za razliku od Albona koji je zadnji naslov osvojio u kartingu, i koji u normalnim okolnostima uopće ne bi došao do F1, a kamoli u svojoj drugoj sezoni vozio drugi najbolji bolid na gridu. Albon je ovako visoko stigao isključivo iz razloga šta je još tamo 2012. bio član Red Bullove akademije, i šta zadnjih par godina Red Bull nema boljih vozača za TR i RB.

Samo hoću kazat ako se usporede bodovi, postolja, zaostatak za Verstappenom u kvalifikacijama i utrci... manje-više Albon = Gasly. I jedan i drugi su s razlogom svoju avanturu u Red Bullu završili, jer su miljama daleko od Verstappena, odnosno maximuma šta taj bolid može postići.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Meni je čak Gasly bolje izgledao u RB od Albona. Samo što je imao nekih pehova.
Na tvoj komentar se nema šta dodati :thumbs:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
meni je albon u rb-u prošle sezone bio masu bolji od gaslya. preticiao je bez problema, probijao se kroz poredak nakon pokupljenih kazni itd...
pa kvale u suzuki...
ove godine katastrofa izuzev par (više sretnih) bljeskova. a očekivao sam suprotno, da se približi maxu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡