VN Portugala (Algarve) 23.-25. listopada 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

f1_zg
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Charles Leclerc
Kakve drame? Da nije s Hamiltonovim grčem :)
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
CrashOverride je napisao/la: 25.10.2020., 15:31
blown diffuser je napisao/la: 25.10.2020., 15:25
Multi 21 je napisao/la: 25.10.2020., 15:24 Velika borba za trubu godine između Vettela i Albona. :chill:
Vuvuzela godine.
Albon to uzima vrlo uvjerljivo :zubo:
Ne bih rekao uvjerljivo.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Ajmo Gasly!! Gas Gas :cice:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Kazna za Pereza? Mislim da je ovo za kaznu.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Bravo RP

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Odvratno :zijev:
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Eto ga, rekord u pobjedama je oboren, svaka čast! :thumbs:

Na početku je izgledalo da bi utrka na vrhu mogla biti dosta neizvjesnija, ali čim se stanje na stazi unormaliziralo, Mercedes je bio onaj stari. A Hamilton je baš oderao Bottasa ovu utrku :klanjam:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Lewis dominantno.
Nova stranica istorije je napisana i od ove utrke počinje ova era.
Čestitke i Leclercu i Perezu. Još treba spomenuti Sainza i Gasly.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Svaka cast schumacher svaka cast senna svaka cast prost svaka cast fangio svaka cast hakkinen svaka cast alonso svaka cast kimi a ovaj vam nikad nece biti do koljena.
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Cale od Lewisa je napisao/la:Svaka cast schumacher svaka cast senna svaka cast prost svaka cast fangio svaka cast hakkinen svaka cast alonso svaka cast kimi a ovaj vam nikad nece biti do koljena.
Takoe

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
blown diffuser je napisao/la:Kazna za Pereza? Mislim da je ovo za kaznu.
Max iste stvari radio i radi, tako da ne

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Čestitke Hamdi na postavljanju rekorda.
Čarli i Perez odlični, Sainz i Gasly vrlo dobri, Vettel napokon uzeo bod :mrgreen: , Bottas i Albon katastrofa, žali Bože traćenja onakvih bolida na njih dvojicu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Zaspa sam pred kraj.. Jak rucak, spava 4 i pol sata a i razvodnilo se dobro..
Sta je napravio Perez na kraju?
Dobra utrka, zanimljivo skroz..
Vettel i neka pretjecanja napravio..
Lewis Hamilton, novi rekorder po broju pobjeda :klanjam:
Sljedeca stanica, 100...
Fino Alla Fine

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Svaka čast Hamiltonu na rušenju Schumacherovog rekorda!

Kao klinac sam na Schumacherove brojke gledao kao na nedostižne i nestvarne rekorde. Ne samo da nisam vjerovao da će ih itko ikada stići, nego nisam vjerovao ni da će im se itko ikada približiti. Koliko god Hamilton imao konkurentan bolid zadnjih godina, ovo što je napravio je za svaku pohvalu. Tko zna gdje će mu biti kraj :kokice:

Što se tiče same utrke, Hamilton je srušio rekord u stilu. Jedna od njegovih najdominantnijih predstava zadnjih godina. Ostaviti kolegu 25 sekundi iza sebe, a da kolega pritom nije zapeo u nekom prometu je pokazatelj sjajne vožnje. Malo se pogubio na početku utrke, ali nije bio jedini koji se nije najbolje snašao u tim uvjetima. Uz Hamiltona, Gasly mi je drugi kandidat za vozača dana. Sjajna utrka za njega.

Vrijedi još spomenuti Verstappena, Leclerca i Kimija koji su također imali jako dobre utrke.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Dosta dosta stvari se desilo na utrci, onaj Kimetov start je van svake lige pa onda Max opet se susreće s rozim bolidom i vrhunac je Saincova dominacija nad Mečkama. Kratka ali slatka.

Čestitke Hamu na postavljanju nove stranice istorije :klanjam:

Mečki malo fali da Bottasu davaju TR u stilu kako je Ferrari radio s Barrichellom. Finac mora pod hitno pobeći, ovako samo obraz prlja. Nekadašnji GP3 prvak i osoba koja je Williams dizala u nebesa. Trebao je biti budući Raikkonen ili Hakkinen. Šteta, sad je Kovalainen 2.0.

Leclerc trenutno spašava Ferrari da ne bude preteknut od strane AT, Vettela i Kvjata niđe nema...

Borba za P3 se dodatno zakuvala u tabeli konstruktora :cice:

Algarve je opravdao moja očekivanja i nadanja, 11 godina čekao sam ovo i dočekao konačno.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Nakon onakvog starta , gdje sam mislio da sam umro i da sam u raju , mogu reci na kraju veliko razocarenje za McLaren :(
slikaslika slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Čudna situacija sa gumama se nastavila i u utrci. Lud početak. Izgledalo je da soft bolje funkcioniše na početku, kad je bilo i malo kišice. Ali samo su Sainz i Kimi to iskoristili. Max je isto bio na softu, ali se mučio. I Leclerc je izgubio nekoliko pozicija, i onda je počeo vraćati, kad se malo situacija promijenila. Mislim da je ovo sve bilo zbog temperature u gumama. Tada je izgledalo da je medium najbolja guma. Leclercov povratak na četvrto, i povratak Mečki na standardne pozicije. Ali je tada i Gasly čuda činio - na softu. Odlično je Gasly odvezao čitavu utrku. A najbolji je bio od svih koji su startali na softu. I još je najviše na njima ostao. Kasnije je pao iza Ricciarda na novom mediumu, iako je izašao par sekundi ispred. Ali se opet do kraja vratio. Čudno mi je bilo da je Perez onako gubio vrijeme na kraju utrke sa svježim softom, dok su ga ovi iza na puno starijem mediumu hvatali. Perez je imao strašnu utrku nakon onog kontakta sa Maxom. Ali po meni je Gasly vozač utrke.

Vidim gore da je Bottas dobio novi update, na Kovalainen 2.0. :mrgreen:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
E izgleda da je pao novi rekord po brzini promjene guma. Albon za 1,8. Vidjećemo šta kažu koje je tačno vrijeme. Obično bude čak i brže nego što grafika u prijenosu prikaže.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Pastor je napisao/la: 25.10.2020., 20:48 Čudna situacija sa gumama se nastavila i u utrci. Lud početak. Izgledalo je da soft bolje funkcioniše na početku, kad je bilo i malo kišice. Ali samo su Sainz i Kimi to iskoristili. Max je isto bio na softu, ali se mučio. I Leclerc je izgubio nekoliko pozicija, i onda je počeo vraćati, kad se malo situacija promijenila. Mislim da je ovo sve bilo zbog temperature u gumama. Tada je izgledalo da je medium najbolja guma. Leclercov povratak na četvrto, i povratak Mečki na standardne pozicije. Ali je tada i Gasly čuda činio - na softu. Odlično je Gasly odvezao čitavu utrku. A najbolji je bio od svih koji su startali na softu. I još je najviše na njima ostao. Kasnije je pao iza Ricciarda na novom mediumu, iako je izašao par sekundi ispred. Ali se opet do kraja vratio. Čudno mi je bilo da je Perez onako gubio vrijeme na kraju utrke sa svježim softom, dok su ga ovi iza na puno starijem mediumu hvatali. Perez je imao strašnu utrku nakon onog kontakta sa Maxom. Ali po meni je Gasly vozač utrke.

Vidim gore da je Bottas dobio novi update, na Kovalainen 2.0. :mrgreen:
Sa Softom nitko nije bio zadovoljan, ali RP je mislio da su izmislili toplu vodu i stavili su Pereza na korišteni soft, na kojem je vjerojatno već odvozio 2-6 krugova. Na M gumi je radio slična vremena kao Verstappen, ali eto odlučili su ga malo staviti na vatru i izgubio je čista 4 boda koja bi im zlata vrijedila u prvenstvu.
Čak bi možda bilo bolje da opće nije išao u boks, imao je dobrih 25 sec prednosti ispred Gasleya prije boksa.

Zašto nigdje nema onboard sa Norrisovog bolida prilikom kontakta sa Strollom, je da je Stroll ono šlampavo odradio ali činilo mi se i da je Norris otisao siroko.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/Carlossainz55/status/1321017833283854338 Uff ovaj njihov dvoboj me podsjetio na Alnso vs Vettel u Silverstonu 2014.
Sigurno jedan od boljih u hibridnoj eri :D

Čestitke obojici, pogotovo Kimiju, koji je u nedjelju pokazao zašto slovi za jednog od najvećih talenata :thumbs:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡