VN Portugala (Algarve) 23.-25. listopada 2020.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ne bih rekao uvjerljivo.CrashOverride je napisao/la: 25.10.2020., 15:31Albon to uzima vrlo uvjerljivo![]()
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Ajmo Gasly!! Gas Gas 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Kazna za Pereza? Mislim da je ovo za kaznu.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Odvratno 

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Eto ga, rekord u pobjedama je oboren, svaka čast!
Na početku je izgledalo da bi utrka na vrhu mogla biti dosta neizvjesnija, ali čim se stanje na stazi unormaliziralo, Mercedes je bio onaj stari. A Hamilton je baš oderao Bottasa ovu utrku

Na početku je izgledalo da bi utrka na vrhu mogla biti dosta neizvjesnija, ali čim se stanje na stazi unormaliziralo, Mercedes je bio onaj stari. A Hamilton je baš oderao Bottasa ovu utrku

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Svaka cast schumacher svaka cast senna svaka cast prost svaka cast fangio svaka cast hakkinen svaka cast alonso svaka cast kimi a ovaj vam nikad nece biti do koljena.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
TakoeCale od Lewisa je napisao/la:Svaka cast schumacher svaka cast senna svaka cast prost svaka cast fangio svaka cast hakkinen svaka cast alonso svaka cast kimi a ovaj vam nikad nece biti do koljena.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Čestitke Hamdi na postavljanju rekorda.
Čarli i Perez odlični, Sainz i Gasly vrlo dobri, Vettel napokon uzeo bod
, Bottas i Albon katastrofa, žali Bože traćenja onakvih bolida na njih dvojicu.
Čarli i Perez odlični, Sainz i Gasly vrlo dobri, Vettel napokon uzeo bod

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Zaspa sam pred kraj.. Jak rucak, spava 4 i pol sata a i razvodnilo se dobro..
Sta je napravio Perez na kraju?
Dobra utrka, zanimljivo skroz..
Vettel i neka pretjecanja napravio..
Lewis Hamilton, novi rekorder po broju pobjeda
Sljedeca stanica, 100...
Sta je napravio Perez na kraju?
Dobra utrka, zanimljivo skroz..
Vettel i neka pretjecanja napravio..
Lewis Hamilton, novi rekorder po broju pobjeda

Sljedeca stanica, 100...
Fino Alla Fine
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Svaka čast Hamiltonu na rušenju Schumacherovog rekorda!
Kao klinac sam na Schumacherove brojke gledao kao na nedostižne i nestvarne rekorde. Ne samo da nisam vjerovao da će ih itko ikada stići, nego nisam vjerovao ni da će im se itko ikada približiti. Koliko god Hamilton imao konkurentan bolid zadnjih godina, ovo što je napravio je za svaku pohvalu. Tko zna gdje će mu biti kraj
Što se tiče same utrke, Hamilton je srušio rekord u stilu. Jedna od njegovih najdominantnijih predstava zadnjih godina. Ostaviti kolegu 25 sekundi iza sebe, a da kolega pritom nije zapeo u nekom prometu je pokazatelj sjajne vožnje. Malo se pogubio na početku utrke, ali nije bio jedini koji se nije najbolje snašao u tim uvjetima. Uz Hamiltona, Gasly mi je drugi kandidat za vozača dana. Sjajna utrka za njega.
Vrijedi još spomenuti Verstappena, Leclerca i Kimija koji su također imali jako dobre utrke.
Kao klinac sam na Schumacherove brojke gledao kao na nedostižne i nestvarne rekorde. Ne samo da nisam vjerovao da će ih itko ikada stići, nego nisam vjerovao ni da će im se itko ikada približiti. Koliko god Hamilton imao konkurentan bolid zadnjih godina, ovo što je napravio je za svaku pohvalu. Tko zna gdje će mu biti kraj

Što se tiče same utrke, Hamilton je srušio rekord u stilu. Jedna od njegovih najdominantnijih predstava zadnjih godina. Ostaviti kolegu 25 sekundi iza sebe, a da kolega pritom nije zapeo u nekom prometu je pokazatelj sjajne vožnje. Malo se pogubio na početku utrke, ali nije bio jedini koji se nije najbolje snašao u tim uvjetima. Uz Hamiltona, Gasly mi je drugi kandidat za vozača dana. Sjajna utrka za njega.
Vrijedi još spomenuti Verstappena, Leclerca i Kimija koji su također imali jako dobre utrke.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Dosta dosta stvari se desilo na utrci, onaj Kimetov start je van svake lige pa onda Max opet se susreće s rozim bolidom i vrhunac je Saincova dominacija nad Mečkama. Kratka ali slatka.
Čestitke Hamu na postavljanju nove stranice istorije
Mečki malo fali da Bottasu davaju TR u stilu kako je Ferrari radio s Barrichellom. Finac mora pod hitno pobeći, ovako samo obraz prlja. Nekadašnji GP3 prvak i osoba koja je Williams dizala u nebesa. Trebao je biti budući Raikkonen ili Hakkinen. Šteta, sad je Kovalainen 2.0.
Leclerc trenutno spašava Ferrari da ne bude preteknut od strane AT, Vettela i Kvjata niđe nema...
Borba za P3 se dodatno zakuvala u tabeli konstruktora
Algarve je opravdao moja očekivanja i nadanja, 11 godina čekao sam ovo i dočekao konačno.
Čestitke Hamu na postavljanju nove stranice istorije

Mečki malo fali da Bottasu davaju TR u stilu kako je Ferrari radio s Barrichellom. Finac mora pod hitno pobeći, ovako samo obraz prlja. Nekadašnji GP3 prvak i osoba koja je Williams dizala u nebesa. Trebao je biti budući Raikkonen ili Hakkinen. Šteta, sad je Kovalainen 2.0.
Leclerc trenutno spašava Ferrari da ne bude preteknut od strane AT, Vettela i Kvjata niđe nema...
Borba za P3 se dodatno zakuvala u tabeli konstruktora

Algarve je opravdao moja očekivanja i nadanja, 11 godina čekao sam ovo i dočekao konačno.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Čudna situacija sa gumama se nastavila i u utrci. Lud početak. Izgledalo je da soft bolje funkcioniše na početku, kad je bilo i malo kišice. Ali samo su Sainz i Kimi to iskoristili. Max je isto bio na softu, ali se mučio. I Leclerc je izgubio nekoliko pozicija, i onda je počeo vraćati, kad se malo situacija promijenila. Mislim da je ovo sve bilo zbog temperature u gumama. Tada je izgledalo da je medium najbolja guma. Leclercov povratak na četvrto, i povratak Mečki na standardne pozicije. Ali je tada i Gasly čuda činio - na softu. Odlično je Gasly odvezao čitavu utrku. A najbolji je bio od svih koji su startali na softu. I još je najviše na njima ostao. Kasnije je pao iza Ricciarda na novom mediumu, iako je izašao par sekundi ispred. Ali se opet do kraja vratio. Čudno mi je bilo da je Perez onako gubio vrijeme na kraju utrke sa svježim softom, dok su ga ovi iza na puno starijem mediumu hvatali. Perez je imao strašnu utrku nakon onog kontakta sa Maxom. Ali po meni je Gasly vozač utrke.
Vidim gore da je Bottas dobio novi update, na Kovalainen 2.0.
Vidim gore da je Bottas dobio novi update, na Kovalainen 2.0.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Sa Softom nitko nije bio zadovoljan, ali RP je mislio da su izmislili toplu vodu i stavili su Pereza na korišteni soft, na kojem je vjerojatno već odvozio 2-6 krugova. Na M gumi je radio slična vremena kao Verstappen, ali eto odlučili su ga malo staviti na vatru i izgubio je čista 4 boda koja bi im zlata vrijedila u prvenstvu.Pastor je napisao/la: 25.10.2020., 20:48 Čudna situacija sa gumama se nastavila i u utrci. Lud početak. Izgledalo je da soft bolje funkcioniše na početku, kad je bilo i malo kišice. Ali samo su Sainz i Kimi to iskoristili. Max je isto bio na softu, ali se mučio. I Leclerc je izgubio nekoliko pozicija, i onda je počeo vraćati, kad se malo situacija promijenila. Mislim da je ovo sve bilo zbog temperature u gumama. Tada je izgledalo da je medium najbolja guma. Leclercov povratak na četvrto, i povratak Mečki na standardne pozicije. Ali je tada i Gasly čuda činio - na softu. Odlično je Gasly odvezao čitavu utrku. A najbolji je bio od svih koji su startali na softu. I još je najviše na njima ostao. Kasnije je pao iza Ricciarda na novom mediumu, iako je izašao par sekundi ispred. Ali se opet do kraja vratio. Čudno mi je bilo da je Perez onako gubio vrijeme na kraju utrke sa svježim softom, dok su ga ovi iza na puno starijem mediumu hvatali. Perez je imao strašnu utrku nakon onog kontakta sa Maxom. Ali po meni je Gasly vozač utrke.
Vidim gore da je Bottas dobio novi update, na Kovalainen 2.0.![]()
Čak bi možda bilo bolje da opće nije išao u boks, imao je dobrih 25 sec prednosti ispred Gasleya prije boksa.
Zašto nigdje nema onboard sa Norrisovog bolida prilikom kontakta sa Strollom, je da je Stroll ono šlampavo odradio ali činilo mi se i da je Norris otisao siroko.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/Carlossainz55/status/1321017833283854338
Uff ovaj njihov dvoboj me podsjetio na Alnso vs Vettel u Silverstonu 2014.
Sigurno jedan od boljih u hibridnoj eri
Čestitke obojici, pogotovo Kimiju, koji je u nedjelju pokazao zašto slovi za jednog od najvećih talenata
Sigurno jedan od boljih u hibridnoj eri

Čestitke obojici, pogotovo Kimiju, koji je u nedjelju pokazao zašto slovi za jednog od najvećih talenata