CrashOverride je napisao/la: 16.10.2020., 09:42
@Har Kl
Vidis sad kako je to kad navijas za nekoga pa ti onda tako neke informacije ostanu u blindspotu dok ti netko bas ne skrene pozornost na to a bio si bas sretan jer si mislio da je razlog potonuca McLarena odlazak Lewisa
Nisam glorificirao, ne smatram da se Hamilton u slobodno vrijeme bavi i sa dizajniranjem bolida, samo sam iznio svoje zapažanje.
Srećom pa sam se na vrijeme ogradio
McLaren je imao svoj put, Mercedes svoj, Lewis svoj. Putevi se jesu ukrštali i međusobno su povezani, ali reći da sam ja bilo kad pomislio da je Lewis bio taj koji je izdigao ekipu Mercedesa poput fenixa, meni nabaci zli osmjeh na lice
Tu priču ostavljam navijačima Schumachera koji su ubijeđeni da se takva bajka nekad i dogodila
EDIT: Isto vrijedi i za eventualnu priču da je Hamilton nosio McLaren na svojim ledjima i da su potonuli baš zato jer ih je on ostavio
Har Kl je napisao/la: 16.10.2020., 09:23
BTW. inače sam Mercedesov fan. Da Lewis kojim slučajem završi u Ferrariju, završilo bi se i moje navijanje za njega.
Nisam imao blage veze da si Mercov fan, uvijek mislio Lewisov
Tako je i u mom slucaju po pitanju Luje
Rijetko Merc fanovi (ljudi srednje i starije zivotne dobi) sudjeluju po forumima, a ogroman nas je broj vani u stvarnom zivotu.
Ali, neka nas i ovdje...
@Crash
Ima tu i do izostanka Luje. Button je i sam govorio kako on nije bio cesto u mogucnosti izvlaciti sve iz neidalno postavljenog bolida za razliku od Luje. Isto su govorili Whitmarsh i Paddy Lowe, vjerojatno i drugi ljudi iz tog perioda u McL.
Har Kl je napisao/la: 16.10.2020., 08:46
Vidim slika je odradila svoje
Ti i dalje trubi da je u pitanju samo auto i kako bi i tvoja baba isto to u Mercedesu uradila, niko ti ne brani
Nisam glorificirao, ne smatram da se Hamilton u slobodno vrijeme bavi i sa dizajniranjem bolida, samo sam iznio svoje zapažanje.
Ali stvarno me je zagolicao pad McLarena u 2013. iako se ne sjećam da je bilo ikakve promjene pravilnika u to vrijeme, jer se radilo o zadnjoj sezoni V8 motora. Ovo bi @_bataziv_0809 možda najbolje mogao objasniti.
Evo, lijepo te molim da daš primjer sezone, utrke.....bilo čega di je po tebi Mcl mogao (da je bilo koji vozač sjedio u njemu) osvojiti Pol. Od 2012 do danas.
Har Kl je napisao/la: 16.10.2020., 08:46
Vidim slika je odradila svoje
Ti i dalje trubi da je u pitanju samo auto i kako bi i tvoja baba isto to u Mercedesu uradila, niko ti ne brani
Ali stvarno me je zagolicao pad McLarena u 2013. iako se ne sjećam da je bilo ikakve promjene pravilnika u to vrijeme, jer se radilo o zadnjoj sezoni V8 motora. Ovo bi @_bataziv_0809 možda najbolje mogao objasniti.
Evo, lijepo te molim da daš primjer sezone, utrke.....bilo čega di je po tebi Mcl mogao (da je bilo koji vozač sjedio u njemu) osvojiti Pol. Od 2012 do danas.
Valjda misliš od 2013.?
Ne smatram da Lewis ima znanje da dizajnira bolid.
On je dobar u pomaganju timu u razvoju bolida u toku sezone.
Da li bi negdje izvukao pole u utrci gdje je McLaren bio blizu, ili bi se baš tada zakucao u zid, bi bio uzaludan posao za dokazivanje.
Ma Hamilton serucka opet tamo gdje nije mjesto.
A onda se korisnici zakače za to kao na ljepilo.
Hamilton ima pravo na svoje stavove, Petrov ima pravo na svoje. Obojica su prozivali FIA zbog nekih odluka.
Na nekim portalima se nekad pljuvali po Petrovu zbog njegovih izjava, na ovom se pljuje po Hamiltonu ... Uglavnom na zapadu ništa novo
Ja se čak više slažem sa Petrovim razmišljanjem, nego da Hamiltonovim.
Čestitke Lewisu na novom rekordu i najviše pobjeda u povijesti sporta. Mislim da će ovo za debelo prijeći u troznamenkaste brojeve jer do kraja ove sezone i iduću nitko ne može ne prići Mercedesu, a Bottas isto tako Lewisu.
avetma je napisao/la: 26.10.2020., 10:17
U kakav se to klub uključio Hamilton? Dosad je bio u tom klubu, a sad ima sam svoj klub 92+
Since the end of Formula 1’s first world championship season of 1950 to Lewis Hamilton’s breaking Michael Schumacher’s record of grand prix victories, only seven drivers have ever held the record: Alberto Ascari (13 victories amassed between 1951-53), Juan Manuel Fangio (24 victories, 1950-57), Jim Clark (25, 1962-68), Jackie Stewart (27, 1965-73), Alain Prost (51, 1981-93), Schumacher (91, 1993-2006) and Hamilton (92, 2007-20).
Dakle vozači koji su rušili rekorde po broju pobjeda. Objašnjeno je u članku.
avetma je napisao/la: 26.10.2020., 10:17
U kakav se to klub uključio Hamilton? Dosad je bio u tom klubu, a sad ima sam svoj klub 92+
Hahahahhhahahahha........
Predobro.....
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
avetma je napisao/la: 26.10.2020., 11:54
Dani, spusti praćku, to je bio kompliment.
Ovo sam na iskustvo izbjegao
Vidio sam smajli i 92+.
Međutim greška zbog koje ti je Dani (a umalo i ja) replicirao, je u riječima " i do sad je bio u TOM klubu"