Iceman je napisao/la: 14.10.2020., 15:41
Mozda zvuci glupo, mozda za neke provocirajuci, ali kad sumiras njegove voznje do i nakon 2014 jedna stvar se da isčitati. Njemu treba V8 atmosferac sa double, blown ili kakav god fensi šmensi difuzor hocete u kojem koliko god on pritiskao taj straznji kraj nece pobjeci i zato je on za mene limitiran vozac (kao i Raikkonen sa famoznim prednjim krajem).
Pa ne mogu se složiti s tom pričom koja se konstantno pokušava provući.
Vettel je dokazao da MOŽE pobjeđivati konstantno i u ovakvim bolidima i boriti se za titulu. Činjenično je.
I dalje ima najviše pobjeda od svih non-mercedes vozača u ovoj eri (ima više od Bottasa u 4 sezone u Mecki), jedini je pružio challenge Mercedesu kroz čitavu sezonu, uzeo back to back poleove i pobjede i slično.
Kako to možeš usporediti s Kimijem? Kimi nije ništa napravio od Ferrarija 2007. a s Lotusom je imao 2 pobjede, a s Ferrarijem 1. Znači tip ima u 10 GODINA 3 pobjede.
Ovaj u zadnjih 5 ima 14 pobjeda.
Mislim kužim zašto to kažeš jer si navijač Kimija i ako kao fol otvoreno kritiziraš "svog ljubimca", a za uzvrat uputiš kritiku eto Vettelu da će to učvrstiti ili napraviti tvoj argument legitimnim iako očito nije.
Max je ove godine u situaciji kao Vettel od 2015-2018 i koliko je on uzeo pobjeda tom Mercedesu? Puno manje nego Seb. I poleova i pobjeda.
Što su radili Ricciardo i Max u 2018? Imali su bolid najbliže Mercedesu u ovoj eri i nisu ništa napravili.
Znači da je valjda i Max limitiran vozač tj. cijeli grid je jer ne mogu napasti pošteno Mercedes i Hamiltona.
Mislim, zanemari ovo što meni piše u opisu "navija za" jer je nebitna činjenica. Ili neku predrasudu. Ja ti generalno kažem kako je i kazati cu kada nešto ne valja, ali ne volim kada se iskrivljavaju činjenice.