Rukometno europsko prenstvo 2016., Poljska 15.01.-31.01

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Kakvo crno namjestanje pa Francuzima je pobijeda samo igrala protiv Norvezana kao i Poljacima pobijeda protiv nas ili poraz s 4 razlike najvise kakvo crno namjestanje :facepalm: :facepalm:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Majki2111
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Red Bull, Alonso
Krivo sam se izrazio. Mislio sam "prodano".
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
ok, može link o 'prodaji'?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Majki2111 je napisao/la:Krivo sam se izrazio. Mislio sam "prodano".
A koja je razlika izmedju prodane i namjestene utakmice!?
Nemogu vjerovati kakve gluposti lupas :facepalm:
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Lequipe, i tamo još neke poljske novine... To fanovi u komentarima pišu.
Lomi te, al se nedaš

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
fanovi u komentarima. :facepalm:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
zekohonda je napisao/la:fanovi u komentarima. :facepalm:
Pa da kaj? :mrgreen:
Lomi te, al se nedaš

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Ima neko slučajno neki dobar stream za pogledati utakmicu veceras, po mogućnosti za domaći prijenos.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Probaj na vijesti.hr ili na rtl sada... Ja mislim da ti oni imaju live.

Poslano sa mog SGP321 koristeći Tapatalk
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

mzf1
F1puls vozački prvak
F1puls vozački prvak
Fala, ipak nista ovi šupci naplaćivaju.

alonso5
Formula 1
Formula 1
Lose jako lose Cupica i Halilovica protrati na klupu.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nažalost, nismo prošli u finale, ali ja ništa ne zamjeram ekipi. Čudo su već izveli kad su uspjeli uopće doći do polufinala i još uvijek smo u igri za brončanu medalju, što se u početku činilo kao nešto nemoguće. Šteta, jako dobro smo počeli, ali onda je naša igra pala i ybg, Španjolci su zgrabili prednost i nisu je ispustili. Bilo je dosta prilika i da ulovimo priključak, 3-4 puta smo sigurno bili na -1, ali nikako nismo uspjeli doći na nulu i poslije više nije bilo vremena za neki veliki preokret. Španjolci zasluženo idu u finale i po meni idu ka zlatu, a za nas se nadam da idemo ka osveti Norvežanima i bronci :)

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
jbg, nije bilo konstante... Onaj kraj prvog poluvremena nas je ubio. Nisam tolko razočaran jer su pojedinci zbilja davali sve od sebe i nisu se predavali ali sa druge strane je falilo iskustva i koncetracije u igri.
Šteta jer im golmani nisu briljirali ali su i dalje bili uspješniji od naših (gle čuda). Zbilja mi nije jasno kako ne možeš stavit drugog golmana koji je u prethodnoj bio igrač utakmice umjesto uvjerljivo najgoreg igrača na turniru? Kakoo?? Ovaj trener mi je još gori od Goluže. Još stavi Čupića u lošoj formi u igru umjesto Horvata :facepalm:
Šteta još jednom, ako uzmemo da su favoriti (Fra, Danska) ispali... Ovo je trebalo možda iskoristiti jer od 2004 mi nismo pobjedili na nekom prvenstvo iako smo uvijek pri vrhu
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

raca
GP3
GP3
Navija za: McLaren
Ferrari1345 je napisao/la:jbg, nije bilo konstante... Onaj kraj prvog poluvremena nas je ubio. Nisam tolko razočaran jer su pojedinci zbilja davali sve od sebe i nisu se predavali ali sa druge strane je falilo iskustva i koncetracije u igri.
Šteta jer im golmani nisu briljirali ali su i dalje bili uspješniji od naših (gle čuda). Zbilja mi nije jasno kako ne možeš stavit drugog golmana koji je u prethodnoj bio igrač utakmice umjesto uvjerljivo najgoreg igrača na turniru? Kakoo?? Ovaj trener mi je još gori od Goluže. Još stavi Čupića u lošoj formi u igru umjesto Horvata :facepalm:
Šteta još jednom, ako uzmemo da su favoriti (Fra, Danska) ispali... Ovo je trebalo možda iskoristiti jer od 2004 mi nismo pobjedili na nekom prvenstvo iako smo uvijek pri vrhu
I ne samo to. Drži Karačića u igri koji nema riješenja ni za šta osim forsiranja što kida igru. Dobro veliš, još gori od Goluže, a Aliloviću se trebalo još prije 4 god. zahvaliti. Znao sam da će tako biti. Odigramo jednu odličnu utakmicu i odmah smo svj. prvaci. Taj naš je.eni mentalitet u narodu

alonso5
Formula 1
Formula 1
Ja sam iskreno razocaran nakon razbijanja Poljske sam ocekivao zlato jer ni Danaca ni Francuza nije bilo u polufinalima.Po meni je Spanija losa ekipa i mislim da smo bolji za klasu ali kako to stvoriti na terenu kad trener ima losu viziju i odabir igraca.Cupic i Alilovic su najlosiji igraci i njih stalno drzi da igraju i forsira ih stalno.Druga stvar nepozivanje Bicanica i Buntica.Sebetic je jos mlad a Kopljar je panjina teska tako da je Bunta trebo igrat.Nezz razocaran sam pogotovo zato sto je Spanija losa ekipa i nista vise.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
J avidim samo pozitivn o prema budućnosti, Pomak u igri se jako vidi. Kvalitetni individualci dolaze, nisam upoće razoočaran.
Lomi te, al se nedaš

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Bravo kauboji, svaka čast na iznimno zasluženoj bronci! :cheer:

Iako je i ova bronca čudo, sad mi je stvarno žao što nismo prošli, da je Stivi branio protiv Španjolaca umjesto rupetine Mirka, mislim da bismo prošli. On nas je danas odnio do pobjede, branio je sjajno, 14 obrana i to obrana u ključnim trenucima poput one kad su Norvežani imali priliku za izjednačenje. Pobjeda je svakako bila zaslužena, ali definitivno još ima mjesta za puno napretka i iskreno se nadam da je ova bronca samo početak!

Iznad svih - HRVATSKA! :party:

alonso5
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la:Bravo kauboji, svaka čast na iznimno zasluženoj bronci! :cheer:

Iako je i ova bronca čudo, sad mi je stvarno žao što nismo prošli, da je Stivi branio protiv Španjolaca umjesto rupetine Mirka, mislim da bismo prošli. On nas je danas odnio do pobjede, branio je sjajno, 14 obrana i to obrana u ključnim trenucima poput one kad su Norvežani imali priliku za izjednačenje. Pobjeda je svakako bila zaslužena, ali definitivno još ima mjesta za puno napretka i iskreno se nadam da je ova bronca samo početak!

Iznad svih - HRVATSKA! :party:
Svaka ti je na mjestu meni je najzalije tog Zlata kojeg smo mogli uzet i imali smo jako dobru priliku ali trener je se bojao izbacit Mirka i Cupica iz postave i tu smo izgubili.Meni je poraz protiv Spanjolaca jako tesko pao iz razloga sto je ta ekipa velika 0 evo Svabe ih ubijaju.

Majki2111
Formula 2
Formula 2
Samo pozitivno još dodamo Pavlovića, Stepančića, Obranovića, Ivića. Za prste polizat! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lomi te, al se nedaš

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Treba biti zadovoljan s obzirom da ovaj rezultat nismo prognozirali. Sa 3 poraza završit treći je uspjeh, svakako. Mladost nam je donijela svježinu i borbenost.
Treba možda žalit za finalom jer sam siguran da smo trebali pobjediti onu utakmicu. Nažalost svoje neiskustvo smo skupo platili. Jedini minus bi dao treneru koji je bio neodlučan u ključnim trenutcima. To se vidjelo i danas kad smo upali u rupu iz koje nas opet trener nije uspio izvući. A ono sa guranjem Alilovića u polufinalu mu nikad neću oprostiti... i da, opet imamo žutu minutu sa Francuzima :gandalf:

No potencijala ima, uskoro olimpijske a treba spomenut ida se sljedeće europsko igra u Hrvatskoj :party:
slika

Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡