Od 15.01. Hrvatska kreće s pomlađenom vrstom u Poljsku, ali, na žalost, na pripremema je bilo dosta ozlijeda, lakših i težih. Od najnovijih EP će propustit Domagoj Pavlović (PPD Zagreb), najnoviji hit Lige prvaka i najbolji igrač PPD Zagreba ove sezone uz već od prije ozljeđenog Stepančića. Žao mi je zboh njega, Domagoj je vrh. Hibrid Karabatića i Balića. Mario Vuglač tekođer je otpao zbog ozljede, Marko Kopljar se muči sa ozljjedom ali će biti spreman, a Luka Šebetić, takožer vitalan igrač vanjske linije PPD Zagreba se upravo priključiopunim treninzima nakon lakše ozljede. Izbornik Željko Babić naknadno je pozvao Šimu Ivića, igrača slovenskog Celja. Igrači iz Bundeslige na nisu bili na prvim pripremama pa su se tek pridružili u Ivanić Gradu na drugom djelu. [ link do slike ]
Island i Norvešku će rukometaši vježbat zatvorenom uatkmicom, a Bjelorusiju protiv Slovenije.
Brončana medalja je plafon. Favoriti su normalno francuzi. Španjolci i danci čekaju na kiks francuza. A mi kao sto sam i rekao ako uspijemo osvojiti broncu, bio bi to ogroman uspjeh.
Mr.Spaceguy je napisao/la:Brončana medalja je plafon. Favoriti su normalno francuzi. Španjolci i danci čekaju na kiks francuza. A mi kao sto sam i rekao ako uspijemo osvojiti broncu, bio bi to ogroman uspjeh.
Ja kažem da smo jaki. Mladi su igrači i jako kvalitetni. Isto se desilo 2003. Smjena generacija i nitko ništa nije očekivao. PPD Zagreb je dokaz da nam je rukomet kvalitetan i da smo među najboljima. Tu je još i Nexe iz Našica. A i da ne govorim o igračima iz Budeslige. Jedino te ozlijede. Žao mi je sam trojca Obranović, Pavlović, Stepančić. Paklena zadnja linija. Ko prati PPD ZG zna o čemu pričam. A i Ilija Brozović lkao pivot je vrh. Sad Zagreb isto ima dobrog pivotau Tinu Kontrecu. A ja sam za razliku od većine optimističan po pitanju novog stručnofg stožera. Jer pratio sam sve dosadašnje utakmice koje su vodili i sve je dobro izgledalo.
Kažem tu treba nadodati još Ivana Sliškovića, standardnog u Veszpremu, ista stvar ko i ona trojica topčina u ruci. Lovro Šprem nije ni u Zagrebu neku veliku minutažu dobivo. Puuuuno više je igrao Kovačević. Ostalo je sve standard...
Potencijala i talenata ima na bacanje, problem je mentalitet. Nemamo pravoga vođu tipa Metličića, Balića, Dominikovića. Duvnjak to nije niti će biti a kamoli Kopljar. Fali nam drskosti koju imaju Francuzi.
imamo mlade i jako kvalitetne dečke, može se i do zlata samo nemamo mentalitet, baš kao što kaže Mr.Spaceguy. Ista situacija je i u nogometnoj reprezentaciji. Real i Barca ovise o naša 2 igrača, ostatak ekipe igra u velikim klubovima...sve traženi igrači, ali kada igraju za repku, živi užas. Kao da se bojimo lopte.
Mr.Spaceguy je napisao/la:Potencijala i talenata ima na bacanje, problem je mentalitet. Nemamo pravoga vođu tipa Metličića, Balića, Dominikovića. Duvnjak to nije niti će biti a kamoli Kopljar. Fali nam drskosti koju imaju Francuzi.
Slažem se u potpunosti za ovo što si napisao. Možda nam uleti kakav faktor sreće, kojega nismo nikad imali kad je trebalo, i uđemo u finale, a do tada nam je potrbno izbjeći Francuze. S ostalima možemo ravnopravno
Mr.Spaceguy je napisao/la:Tko zna možda iznenadimo kao 2003. Ali teško.
Tada smo imali kvalitetu, vođu na terenu i trenera punog entuzijazma i autoriteta, a kad je trebalo, štitio je igrače od medija. Još nešto, a jako bitno. Nitko nije računao na nas, a kad su nas shvatili ozbiljno, bilo je kasno. Razmahali smo se nezaustavljivo.
Mr.Spaceguy je napisao/la:Tko zna možda iznenadimo kao 2003. Ali teško.
Tada smo imali kvalitetu, vođu na terenu i trenera punog entuzijazma i autoriteta, a kad je trebalo, štitio je igrače od medija. Još nešto, a jako bitno. Nitko nije računao na nas, a kad su nas shvatili ozbiljno, bilo je kasno. Razmahali smo se nezaustavljivo.
I sad imamo kvalitetu. A trenera još nemoj sudit, ja sam optimističan. A sve su ovo mladi igrači, vidjet ćemo kako će surađivat u repki.
Nikad manji interes nisam imao za prvenstvo... Jel ima tko službeni spisak pozvanih za turnir?
S obzirom na prijašnja natjecanja nešto optimističan u vezi ovog nisam. Bio bi zadovoljan i da uđemo u četvrtfinale te da budemo pozvani na olimpijske... Kvalitetu smo uvijek imali i slažem se da treba ovom treneru dat priliku ali ipak je to nova momčad...
Kao što je kolega gore rekao, nemamo mi taj mentalitet
A ovo za HRT i RTL... žali bože preplate koju plaćamo. Iman osjećaj da nam se smiju kolko smo glupi pogotovo kad su izjavili da će isključivo prenosit sportska natjecanjima u kojima smo mi ...
Sad jedino mogu očekivat brdo reklama, tele 2 preplata i drugih stvari
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Ferrari1345 je napisao/la:Nikad manji interes nisam imao za prvenstvo... Jel ima tko službeni spisak pozvanih za turnir?
S obzirom na prijašnja natjecanja nešto optimističan u vezi ovog nisam. Bio bi zadovoljan i da uđemo u četvrtfinale te da budemo pozvani na olimpijske... Kvalitetu smo uvijek imali i slažem se da treba ovom treneru dat priliku ali ipak je to nova momčad...
Kao što je kolega gore rekao, nemamo mi taj mentalitet
A ovo za HRT i RTL... žali bože preplate koju plaćamo. Iman osjećaj da nam se smiju kolko smo glupi pogotovo kad su izjavili da će isključivo prenosit sportska natjecanjima u kojima smo mi ...
Sad jedino mogu očekivat brdo reklama, tele 2 preplata i drugih stvari
Ja mislim da će se napracit poslije ove 2 utakmice, ali nisam siguran.
Mr.Spaceguy je napisao/la:Prognoza, četiri razlike za naše.
Ma samo da bude dobra igra. Želim da se Alilović pokaže. Nije ga nigdje bilo jučer. Stevanović puno bolji bio. Uzadnje vrijeme je baš Stevanović u formi, Dobro je igro i u PPD ZG. Danas bi trebali i Cindrić i Filip Ivić igrat...