Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Ako se do sada taj problem nije rijesio , niti nece. Za neke to ni nije problem.

A ja se takoder slazem sa Mirkom , za vaganje prije ringa i gotovo. Sve posteno i crno na bijelo.
slikaslika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Za par sati Stipe vs DC 3, prije toga JDS vs Jairzinho :kokice:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Dobar i mudra borba Rozenstruika, čekao je Dos Santosa da se ispuca sa svim adutima koje je imao (uglavnom polušanse i dobro predviđene od Rozenstruika) i iskoristio priliku čim se ponudila.

Šteta za Dos Santosa, ali on je daleko od onog starog borca i vidjelo se da su mu šanse minimalne da se iz borbe izvuče kao pobjednik.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Čestitke Stipi apsolutno zasluženo.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

AlkY
Formula 1
Formula 1
Odlicna borba. Niti sekunde na parteru , samo samaranje u stojci :D.
Steta sta je falilo vremena na kraju druge runde da zavrsi , ali ovako je sladje. Vidjeli smo puno vise toga. Bravo
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Koja borba i napetost, s obzirom koji je ulog od obojice bio, nije neočekivano.
Viđali smo obojicu u boljim izdanjima, ali jedan drugom su to onemogućili i bila je borba za svaki bod do kraja...

Čestitke Stipi, nakon 5 rundi je zasluženo pobjedio i sačuvao pojas! :klanjam: :ajdeajde:
Vjerojatno ga čega uzvrat protiv Ngannua, ako ga opet uspije pobjediti, GOAT teške kategorije mu je zacenemtian vjeurujem jako dugo :D

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Junior je zreo za penziju a on bi revanš protiv Ngannoua. Miocic zasluzeno odnio pobjedu. Nakon što je uzdrmao Cormiera pri kraju druge runde, borba je otisla u njegovu korist. A bilo je lijepo vidjeti Cormiera kako se žali na eyepoke :rofl:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ma nakon ove borbe nevidim kako bi u bliskoj buducnosti Stipe mogao izgubiti status najveceg ikada.
Medu najvecim , ako ne i najveci je bio i prije ove trilogije. A sada je to potvrdio ,sta bi se reklo , za vijeke vijekova. Ali naravno da nista ne traje vjecno :D.
Ali toliko puta obraniti naslov ce se jako tesko dostici.
slikaslika slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Ono kad se 25 minuta boris ispred TV-a nadam se da nisam jedini koji tako doživljava borbe Stipe.
Uf bome teška borba vidiš da su oba borca dali sve od sebe i obojici im skidam kapu.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
MrDoomroom je napisao/la: 16.08.2020., 10:35 Ono kad se 25 minuta boris ispred TV-a slikanadam se da nisam jedini koji tako doživljava borbe Stipe.
Uf bome teška borba vidiš da su oba borca dali sve od sebe i obojici im skidam kapu.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Da sam izdržao do prijenosa uživo, sigurno bi bilo tako :mrgreen: Stvarno je bio pravi rat u oktogonu, iako je na kraju Stipe dobio jednoglasnom odlukom, DC je pružao opasan otpor i svaka čast obojici. Smećarski mi je govoriti da mi je drago zbog nečije ozljede, ali realno, DC je zaslužio da mu se vrati to pikanje u oko. On je u sva tri meča uspio piknuti Stipu, zbog toga je ovaj imao ozbiljnih problema, tako da mi nije pretjerano žao.

Jones je odlučio napustiti pojas u poluteškoj, meč za upražnjeni pojas između Reyesa i Blachowicza je već potvrđen, a Jones je potvrdio da prelazi u tešku :kokice: https://twitter.com/JonnyBones/status/1296104124015026176

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Sad se ceka khabibovo demoliranje justina i zanimljiv okrsaj coste i adesanye.

Za khabiba sam uvjeren da ce dobit justina gnp nakon prve dvije runde a costa i adesanya moze svasta biti. Adesanya je bolji dosta ali ovaj je puno veci i jaci pa bi mogao costa dobit to. A i neporazen je tako da nije samo velicina u igri...

Cestitke stipi.. nadigrao je dc-a u biti u sva tri meca. U prvom je do uboda u oko bio puno bolji, nakon toga odmah ko. U drugom ga je prebio posteno. U trecem dominirao cijeli mec iako ima jednu do dvije izgubljene runde, svejedno je bio taj koji je drzao centar, bio bolji u hrvanju protiv olimpijskog srebra ako se ne varam... Mrcina stipe. Da bar sad opet skine nganua pa jonesa i postane najveci u povjeti mma...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 20.08.2020., 06:53 Cestitke stipi.. nadigrao je dc-a u biti u sva tri meca. U prvom je do uboda u oko bio puno bolji, nakon toga odmah ko. U drugom ga je prebio posteno. U trecem dominirao cijeli mec iako ima jednu do dvije izgubljene runde, svejedno je bio taj koji je drzao centar, bio bolji u hrvanju protiv olimpijskog srebra ako se ne varam... Mrcina stipe. Da bar sad opet skine nganua pa jonesa i postane najveci u povjeti mma...
Nisam odavno gledao prvu im borbu, ali kako se sjećam u prvoj borbi Miočić nije bio bolji i od početka se vidjelo da lako prima udarce koji bi ga mogli skupo koštati. U prve dvije borbe, budimo realni, Cormier je pokazao više i više je rundi osvojio, ali Miočićev povrat u drugoj borbi je zasjenilo sve dotad viđeno, jer se vratio u borbu i pobjedio kao u Rocky fimovima.
Treća borba je bila najnapetija jer su obojica boraca bili na velikom oprezu nakon prethodnih nokauta, po jedan za obojicu, ali sveukupno Miočić je bio bolji i jednoglasna odluka sudaca to i potvrđuje.

Sve u svemu, u sve tri borbe rekao bih da su nijanse odlučivale, ali te nijanse su presudile da omjer pobjeda bude 2:1 na Miočićevoj strani.

Rekao sam nakon druge borbe da Miočiću fali bolja nožna tehnika (pogotovo middle kick i high kick) da bude neprikosnoven, ostajem i dalje pri tom mišljenju, jer u tom slučaju sam uvjeren da Cormier ne bi imao šta tražiti protiv njega.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Nista dc u drugom nije bio bolji. Mec nike ko prvi do 3 runde. Mec je 5 rundi iki dok netko nekog ne zavrsi. U prve 3 ipo se ispuhao dc i onda ga stipe namlatio.

Borba traje do kraja. Mec je sve a ne samo dijelovi. Je bio bolji u dvije od 3 sigurno, za trecu mozda malo bolji. Naprimaonse i dc kroz te 2 ipo 3 runde i onda stao.

Sve sto je bacio stipu nije slomilo. A bacao je puno.. ili preslabo za stipu, ili preneorecizno.

Ugl u toj borbi ga je stipe posteno prebio.. niti u jednom sportu nije bolji onaj tko je bolji samo jedan dio.. kao u f1.. dc je ajmo rec imao FL ali za 60 krugova mu je trebalo vise vremena nego stipi.. ili ono, imao je posjed lopte 70% i vodio 3:0 na poluvremenu pa na kraju izgubio (ne na srecu nego na kvalitetu).. tako da, za mene ga je u drugoj borbi stipe posteno prebio. Sve je izdrzao, dc nije napravio dovoljno da ga zavrsi jer je stipe jaci i tvrdji a kad dodju one prave runde di se vidi ko je kakvog kova, tu je propo ko zeton i zavrsio ko...

U prvom mecu je do uboda po meni bio dosta bolji. Nisam ekspert, mozda se varam ali mislim da ne. Popio je dc do tog trenutka vise nego stipe...

I da, jedan od najboljih hrvaca svijeta, samo dva take downa u 3 meca s tik da s njima nije nista napravio. Jos je bio nadhrvan cak da je stipe njega htio rusit...

Po meni cisto 2:0 za stipu a prvi mec najradije ne bih brojio jer se vidjelo da je nakon uboda odmah poceo primati ciste udarce u glavu nakon kojih je krenuo u protunaapd i tu naletii na dc saku.. ostao na nogama al se uhvatio za dc i inda ovaj trzne onaj polukrose i stipe padne. Isti taj krose je stipe u sljedeca dva meca bar 10 puta pojeo ko kokicu,a ne da je padao...

Al ok, tako ja to vidim.. ne moramo se slozit

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Po meni je samo na početku druge borbe Miočić bio lošiji od Cormiera. Što od nervoza što od ring rusta. Biti ću malo bezobrazan pa ću reći da je nokaut u prvoj borbi bio splet sretnih okolnosti s obzirom da je slične udarce bez problema preživio . Stipina brada nije bila potpuno zacijelila nakon okršaja s Ngannouom još eyepoke koji je zasigurno imao veliku ulogu.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Vrlo humano od strane ovog MMA fajtera.... :pivo:

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... e=emb_logo

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Volio bi da nakon ovoga bude borba s Joshuom.
https://fightsite.hr/k1-i-boks/povetkin ... /10458619/
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Kaiser
Karting
Karting
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Pa borio se već s Joshuom prije dvije godine. Inače, strašan nokaut

AlkY
Formula 1
Formula 1
Lik izgubi svaku rundu , 2 puta rušen i ovako završi meč.
Svaka čast
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Uzbudljiv UFC 253! :kokice:

Blachowicz pomalo neočekivano, ali impresivno isprebio Reyesa.
A Adesanya pokazao Costi tko je kralj srednje katergorije, čak i njemu koji je dosta teži od boraca srednje kategorije, što mi je izrazito drago :D

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Blachowiczeva pobjeda me uopće ne čudi. Čovjek je zvijer. Adesanya daleko lakše od očekivanog pobjedio Costu koji je debelo razočarao isto kao i Reyes. Cannonier je sljedeći ako uspije dobiti Whittakera.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡