Borilački sportovi

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Prebio ga Gaethje ko mraz papriku :D
https://twitter.com/espnmma/status/1259351760096899078 https://twitter.com/TeamKhabib/status/1259348791364370440

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Pošteno ga isprebijao ali kakvu bradu ima Ferguson :klanjam: Jedva čekam da netko dobije onog tiramisua.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Pogledao borbu na preskake, iako nisam vješt ni jednom borcu, drago mi je da je Gaethje dobio i namlatio Fergusona, koji mi liči na malo blažu verziju Conora, po ponašanju.

To se i Ngannou sinoc borio?

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 10.05.2020., 08:43 To se i Ngannou sinoc borio?
Da, ali kao da i nije, punih 20 sekundi...

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Kod mene je bila kombinacija pisanja seminara i gledanja UFC-a, ali većina stvari je pohvatana :prcnjau:

Mislio sam gledati i prelimse, barem Werdum-Oleinik i Pettis-Cowboy, ali to sam samo par puta škicnuo, nisam ništa specijalno propustio koliko sam primijetio. Hardy-de Castro sam gledao preko TV-a pa je to bilo cijelo vrijeme u pozadini, isto ništa specijalno, ali zato sve nakon toga vrijedi spomenuti.

Stephens-Kattar odlična šora i na kraju bolestan nokaut. Prije Ngannou-Rozenstruik je taman bio prikazan nečiji tvit u stilu "ne trepćite", još je komentator to dodatno naglasio, ja nešto trljam oči i ovaj već gotov :zubo: Taj Ngannou je zvijer, pitanje je vremena kad će zavladati teškom kategorijom. Miočić i DC prvo moraju riješiti trilogiju, ali kad oni prestanu kočiti kategoriju, ovaj preuzima tron. Ako će Stipe ponovo ući u oktogon s njim i pobijediti, onda definitivno možemo pričati o teškaškom GOAT-u UFC-a.

Cejudo-Cruz je bila odlična borba, ali prerano prekinuta. Cejudo je bio bolji i stvarno je radio fenomenalan posao, baš je izgledao "šampionski", i to koljeno kojim je srušio Cruza je bilo sjajno, ali Cruz nije bio gotov, dizao se, bio je kraj runde, definitivno loša procjena suca. Kaže Triple C da je ovo kraj, ja se ipak nadam da ćemo vidjeti još koju borbu s njim.

Glavna borba večeri je opravdala status, fantastična borba u kojoj je Gaethje zasluženo uzeo pobjedu. Tonyju svaka čast na svemu što je izdržao, zadao je i on dosta odličnih udaraca, ali Gaethje je bio daleko bolji, precizniji i na kraju zasluženo uzeo privremeni pojas. Vidjet ćemo ima li možda on odgovor protiv gazde čiju borbu s Tonyjem sad gotovo sigurno nikad nećemo vidjeti.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 10.05.2020., 08:50
Koji borac haha
Znaci doslovno zamase rukama, i ako i jedan udarac pogodi protivnika to znaci kraj za njega.

Ako pokori tesku kategoriju u UFC-u, bilo bi ga zanimljivo vidjet u okrsaju s nekim top boksacem.

AlkY
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
Ono kad je highlight borbe ustvari kompletna borba :rofl:
slikaslika slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la:
Koji borac haha
Znaci doslovno zamase rukama, i ako i jedan udarac pogodi protivnika to znaci kraj za njega.

Ako pokori tesku kategoriju u UFC-u, bilo bi ga zanimljivo vidjet u okrsaju s nekim top boksacem.
To mahanje u boksu ne prolazi dobio bi takve batine za ne povjerovati. Ne prolazi ni u UFCu ako naleti na borca koji ima jaku hrvačku tehniku. Ne osporavan njegovu snagu ali ništa posebno.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
MrDoomroom je napisao/la: 10.05.2020., 12:55
Vettel-Ferrari je napisao/la:

Koji borac haha

To mahanje u boksu ne prolazi dobio bi takve batine za ne povjerovati. Ne prolazi ni u UFCu ako naleti na borca koji ima jaku hrvačku tehniku. Ne osporavan njegovu snagu ali ništa posebno.

Sent from my GM1913 using Tapatalk
Pa dobro, i Wilder se dosta oslanja na to mahanje, koji je i kao takav izmislio tehniku za Ngannua, no udarac koliko god mu bio jak sumnjam da je jači od Ngannuovih. Glupo je za očekivati da bi Ngannuo imao nekih šansi protiv boksača poslije3.-4. runde, ali njegove maljeve čak i s boksačkim rukavicama je teško preživjet ako te pogode. Ali da se razumijemo, ne mislim da je on favorit protiv boksača, daleko od tog, ali bi zanimljivo bilo vidjeti kako bi oni izašli na kraj s tim napada, kad se i on malo više prilagodi boksu, dakako.

Sad što se tiče tog navoda da ne prolazi i u UFC-u ako naleti na nekog s jakom hrvačkom tehnikom je pitanje, jer nema tog koji one udarce može preživjeti ako pogote kako treba. Miočić ga je odličnom taktikom pobjedio, ali je bilo situacija da je nokaut izbjegao jer su udarci od Ngannua proletili nekoliko centimetara više ili niže od optimalne putanje za nokatu, u jednoj od tri borbe sam uvjeren da neće tako biti, bez obzira bio to Miočić ili netko drugi.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Nuganu :zubo: bi se proveo u boksu ko McGregor. Znači poigravanje cijeli meč.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Boks je sasvim druga priča u odnosu na MMA. Ne vjerujem da bi se Ngannou dobro proveo u takvoj avanturi.

Zapravo ni ovo sinoć nije bilo toliko impresivno. Jednostavno se razmahao, ima bombe u rukama i jedna je završila na Jairzinhovoj bradi. Mogao je i on popiti takav vrlo lako. Međutim, ta prirodna prednost koju on ima je daleko od zanemarive, a kad pogledamo trenutno stanje u teškoj kategoriji - tko mu uopće može zaprijetiti?

DC je mislim prilično jasno odbacio mogućnost borbe s Predatorom, a u samom vrhu još imamo samo Miočića koji ove godine puni 38 i neće još dugo trajati u oktogonu. Kako god njihova trilogija završila, čak i ako Miočić ponovo pobijedi i DC-ja i Ngannoua, tko nakon njegovog umirovljenja može preuzeti tron osim Ngannoua? UFC-ov top 10 je iznimno siromašan, pun veterana daleko od primea, jedino bi se Jones mogao teoretski podignuti pa nešto probati.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Miočić se oglasio nakon White-ove ucjene i prozivki Cormiera: https://twitter.com/stipemiocic/status/1259975561180352512 Po meni ispravan stav Miočića, nek se jebu ako hoće što prije tu trilogiju da završe, a kako izgleda to znači da se Stipu uhvati što manje spremnog. Ako se Cormieru neda čekat koji mjesec više, nek ide protiv Ngannua i onako je obojicu pobjedio i nema šta on njih ganjat, ako se White i umirovi, umirovit će ga kao najuspiješnijeg teškaškog prvaka.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/TheNotoriousMMA/status/1264186864371675136 https://twitter.com/TeamKhabib/status/1264359202216083461 LOL :kokice:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Conor neobično skroman :prcnjau: Habib objasnio :rofl: :thumbs:

Je li netko gledao Overeem-Harris prošlog vikenda? Baš sad gledam tko je sudio Overeemu u meču ranije protiv Jairzinha (kada je Reem po mom mišljenju opljačkan onim prekidom u zadnjim sekundama pete runde) kako bih mogao povući paralelu i reći da je npr. on sudio da bi borba protiv Harrisa bila prekinuta u prvoj rundi (samo sam čekao da sudac uskoči). Kad ono - u oba slučaja sudio Miragliotta :D Kao da je ovim puštanjem borbe vratio Reemu za to protiv Jairzinha.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Noćas na Fight Islandu :kokice:

slika

Ranije je održan KSW 53, naš jedini predstavnik Filip Pejić nažalost je upisao drugi poraz u nizu https://twitter.com/KSW_MMA/status/1282034638807080963

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Očekivano prekinut Masvidalov hype. Nema on šta tražiti sa Usmanom, slab kardio će ga uvijek izdati. Usman kao i Khabib, dosadan za gledati ali je zvijer.

slika

Jedva čekam.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
https://twitter.com/arielhelwani/status/1288122603597467648

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Potvrđeno je i službeno:
https://twitter.com/ufc/status/1288175948794171395

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma pusti to, potvrđeno je da se Tyson vraća u ring. Sve ostalo je nebitno. :)

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
https://www.index.hr/sport/clanak/borci ... 01743.aspx

Ne znam je li od negdje kopirano, ali je solidno obrađena problematika, koja je pristutna na neki način u svim natjecateljskim borilačkim sportovima, što meni u amaterskom sportu ubija sportski duh, a u profesionalnom je ta problematika mnogo dublja, iz sportskog i zdravstvenog spektra.

Ovo je nešto što je mene vjerojatno podsvjesno uvijek odbijalo od nižih kategorija, jer iz svog amaterskog natjecanaj u borilačkim sportu sam imao iskustva s ovim, čak što više filozofija klubova se zasniva na ideji da se natjecatelji što više izlažu skidanju kila pred natjecanja i to kreće iz vrlo rane dječje dobi, adolescentske, pa možda čak i predadolescentske. Primjer jedan je moj vrlo dobar poznanik iz turnirskih taekwondo dana, kad smo obojica bili vrlo česti po turnirima, ista generacija i visina, a on je na turnirima se natjecao u kategorijama za 15-20kg nižih od moje, a za mene se pogotovo u to vrijeme teško moglo reći da imam koju kilu viška.

I da, po meni bi rješenje koje i Cro Cop zagovara bilo daleko najbolje, samo je pitanje koliko bi se to uklapalo u planove organizacija, prije svega UFC-a, koji na sučeljavanjima nakon vaganja ubire fine pare i gledanost.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡