FIA-ine gluparije mi kompliciraju lijepi program (-15 bodova za RP momčad, a da pritom bodovi za njihove vozače ostanu kakvi jesu) Ali dobro, sredio sam, tnx
Ne znam jesam li slijep, ali ne vidim gdje su prikazane reakcije na članku
Vidim da za članak "Michael Masi: Ne možemo staviti šljunak bilo gdje" na naslovnici prikazuje broj dva pored pehara, je li to znači da ima dvije reakcije i mogu li se uopće vidjeti od strane posjetitelja?
Kad se otvori clanak na vrhu ima za kliknuti "Nagradi ovaj članak" , to ako mi zelimo dati reakciju.
A isto neznam kako se vide reakcije drugih clanova. Jer broj kod tih pehara je vjerojatno broj reakcija koje je clanak dobio.
Mozda je napravljeno samo da autor clanka vidi koje su reakcije na njegov clanak , nije namjenjeno da to vide svi clanovi
Ne kužim, negdje piše da ima reakcija, a ti ih ne vidiš?
Javi na kojem članku, jer je to onda greška. Ako reakcija ima onda se moraju vidjeti za sve. Samo što je sustav nov i još ih zapravo niti nema, koliko vidim, jedna na ovaj članak o Turskoj i dvije jučer (jedna moja, jedna ne znam čija).
Isto kao kod komentara, ovo je dodatna điđa miđa za donatore. Reakcije tj nagrade na članke i komentare ne mogu krcati svi.
Font vučemo s Gugla, pa je moguće da je ostalo u cacheu da je latin, a ne latin extended... Trebalo bi se popraviti samo od sebe ili jedan hard refresh (pojma nemam kako se radi na mobu, a na kompu je CTRL+F5).
Znači pokušao sam bez adblockera, ali kad vidim da reklamirate ove retardirane maske odmah sam ga uključio, zašto i vi vršite propagandu za te brnjice. FUJ!
Testarossa je napisao/la: 24.09.2020., 19:50
Redakcija, kako ubacim sliku na forum sa svog računara?
https://imgbb.com/
Koristi jedan od mnogih ovakvih siteova za upload fotki..
Uploadas fotku i izaberes "BBCode fulled link" link koji zaljepis na forum..