General tema

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Je li moguće nekako poslati bicikl busom do nekog grada? U mom slučaju Šibenik - Zagreb.
Čuo sam da postoji ta opcija kod nekih vlakova, ali to mi ne paše.
Znate li za neke druge jeftine metode?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
A gle. Ako u busu ( gepeku ) ima mjesta , i ako sofer voli primit pare uzet ce ti ga sigurno.
Samo treba naletit na sofera koji voli pare vise nego zlicom pojest :D
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Da i ovdje zalijepim situaciju koju sam imao na putu za more, prije 2 godine, između Jablanice i Mostara:

Vezano za cestovni promet. Čovjek nekad mora spašavati živu glavu i krivica tuđa ti ništa u tom slučaju ne znači. Ja sam imao situaciju da me je čovjek prestizao na pravcu gdje nam je u susret išao šleper, koji bi nas obojicu vjerojatno pokupio da nisam naglo kočio da me budala prestigne. I nije prošlo ni 1km od te situacije, počeo je prestizati u krivini i zabio se u lijevi kraj auta iz suprotnog smjera, koji je izgubio kontrolu (otpao mu točak) i zabio se u stijenu, a ovaj se u još jedan auto zabio. Ja sve to gledao na nekoliko metara iza i zaustavio se na metar od tog auta što je izazvao sudar.

Na svu sreću i pravo čudo niko nije teže bio ozilijeđen, a u trećem autu tj. SUV-u, je bilo malo djete. A taj se frajer vadio na to da je zaspao i odmah sam mu rekao da mi bude zahvalan što je još uvijek živ, jer sudar sa šleperom bi teško i on i ja preživjeli.

Što je najgore, roditelji su mi išli istim putem možda 15-20 minuta iza mene i odmah pomislili da se meni nešto desilo kad su vidjeli da je zaustavljen promet i prepoznali naš auto na mjestu sudara.

Ne ponovilo se i ni zlu ne trebalo! :D

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Navija za: Mercedes
Super si prošao :thumbs:

Što se tiče bezobrazne vožnje, meni se jednom desilo negdje kod Nemile, lik pretiče šlepera na pravcu 100m ispred mene. Znači vidi me, al ne yebe ... Situacija nije bila opasna, ja sam se pomaknuo u desno, šleper u lijevo i bilo je dosta prostora da prođeš, ali fakat trebaš biti debil da računaš na to da će svi biti prisebni. Vozio sam oko 100 km/h.
Najopasnija situacija mi je bila pred Mostarom u Potocima. Ako se sjećaš puta, imaju oni brežuljci. Ja taman izašao iz naseljenog mjesta i stisnuo gas, kad na vrh brijega auto pretiče. Zaista je bilo malo vremena za reakciju, ne znam ni sam kako smo se mioišli.

Više sam mislio na male sudare, kad smo pričali tamo ... Kad se spašava glava, tad se samo gleda da se spasi, nema kalkulacija.
U Sarajevu se vozim uvijek po špici, idem na posao i vraćam se kad i svi. Ljudi su nervozni i bezobrazni, tako da ko hoće da živi od udesa može lijepo to raditi u Sarajevu.
Meni je veći problem, što ja znam da ću biti bez auta 7 dana, nego to što ću zaraditi od osiguranja. 2015. sam čak i dobro zaradio, jer nisam bio zadovoljan sa ponudom pa je otišlo do suda. Čekao sam preko godine i dobro naplatio, ali opet sam bio bez auta 7 dana dok sam kupio dijelove i dok se popravilo. Kad imaš porodicu, to je jako dug period :)

Poenta je bila, da ako možeš izbjeći incident, uvijek ga je bolje izbjeći.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Nikad neću zaboravit provalu jednog čovjeka, veli "znam ja kakva budala sjedi za mojim volanom, ali ne znam kakva budala ide u susret". Upravo uđoh u kuću, sad je neki lola se nacvrco, vozio je 30kmh i zalijepio se za ivicu ceste, a iza njega još jedan, malo bolji od njega, ali i on švera, da sam ih krenuo preticati pogubili bi se i skrenuli u mene :bonk:

EDIT: U Sarajevo od 5-6x što sam prošle godine išao, što na karting, što zbog bivše, 3x sam naletio na sudar, hajde da je barem na nepreglednim mjestima, nego gdje samo treba biti debil da se sudariš s nekim.
slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Muhamed, lik iz sarajeva, sandzaklija, radili skupa na nekom projektu. Vozi ounta 1.2ko divljak i kaze sa ti ue ba jarane ja srednju spiglu okrenem skroz desno da vidim mrtvi kut i samo cik cak

Jos na 9naj sarajevski sleng.. umirali smo.. i fakat mu retrovizor stoji tako

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

LH44
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 12.09.2020., 15:08sarajevski sleng...
...je najčešće žešća gnjavaža i forsiranje, teško je naletit' na nekoga da je baš takav, nek @Har Kl potvrdi :mrgreen:
slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 14.09.2020., 21:45Imam screenshot koliko je bijelaca, crnaca i hispanaca ubijeno od strane policije od 2017-2020 u USA
Ako ti nije mrsko tražit, postavi ovdje, da baš vidim.
slikaslika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
LH44 je napisao/la: 14.09.2020., 21:56
Iceman je napisao/la: 14.09.2020., 21:45Imam screenshot koliko je bijelaca, crnaca i hispanaca ubijeno od strane policije od 2017-2020 u USA
Kak da najlakse to uploadam na forum?

LH44
Formula 1
Formula 1
Iceman je napisao/la: 14.09.2020., 22:10
LH44 je napisao/la: 14.09.2020., 21:56
Kak da najlakse to uploadam na forum?
Ako imaš tapatalk, preko te mobilne aplikacije možeš, a ovako na PC odeš na imgur, tamo upload i ovdje link ostaviš :thumbs:
slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
3.14čkin dim :chill:
Nijemci su to, ej....
DAS Auto
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
https://www.motor1.com/news/444410/vw-s ... mac-rumor/

https://www.carmagazine.co.uk/amp/car-n ... oup-rimac/

Rimac "navodno" kupuje Buggatti, sad neznam jel ovo neka zajebancija ili što...

edit: https://uk.reuters.com/article/uk-volks ... KKBN2681GX Čak i reuters objavio, moglo bi biti nešto od ovoga.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Bome :)
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Znači možda dobijemo e-bug u budućnosti

Sent from my GM1913 using Tapatalk

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Bugatti stara kuka hrvatska :afro:
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Kupiti nije prava riječ, jer Rimac nema te pare. To je više neka razmjena, i malo drugačija raspodjela odgovornosti u VW grupi. Jer po ovome, Porsche bi postao većinski vlasnik Rimca. To bi značilo da bi Porsche bio zadužen i za Rimca i Bugatti.

Ali u svakom slučaju dobra vijest.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Evo nam @dmj u Potjeri :pivo:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
Viđoh usput (ostao TV na Eurosportu nakon tenisa) na Giro d` Italia, ima ekipa "Bahrain-Mclaren" (da, ovaj Mclaren), a njihov P. Bilbao drugi u generalnom poretku.
Takođe, u nekoj drugoj ekipi pedalira neki L. Hamilton, ali ovaj se zove Lucas i rođen je u Australiji.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Jesu i njemu gume mrtve? :prcnjau:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡