Racing Point
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ja sam prvo očekivao Vettela u RPu, pa onda nisam (nakon onog "nestanka i povratka" Pereza i izjava iz RPa), da bi sumnje otklonila jučerašnja Perezova objava
Valjda se nađe i jedno sjedište za Pereza (možda i za Hulka).
Valjda se nađe i jedno sjedište za Pereza (možda i za Hulka).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Sada neka ovu priliku iskoristi maksimalno. Ne vjerujem da ce AM biti tako skoro top ekipa, ali vjerujem da su ozbiljniji od amaterčina iz Ferrarija. S ovim bolidom i ekipom može se do podija. Skupljati dobre rezultate i ušutkati kritičare, i možda se kasnije otvori mjesto u Mercedesu u slučaju da odjebu Bottasa ili Hamiltonu dosadi ova dominacija.
Za Pereza se nadam da će ugrabiti neko mjesto.
Za Pereza se nadam da će ugrabiti neko mjesto.

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Više podrške u jednom tweetu nego Ferrari u 6 godinaF12000 je napisao/la: 10.09.2020., 13:45 Tablice![]()
https://twitter.com/RacingPointF1/status/1303974749849235463

Šalu na stranu, stvarno sam uzbuđen za Aston Martin. Ne samo zbog Vettela, nadam se da će se pridružiti vrhu 2022.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Baš sam to jučer i slušao_bataziv_0809 je napisao/la: 10.09.2020., 08:50 Nista neocekivano. Visilo je u zraku sedmicama. Jos jedan dokaz kako se u zivotu, a narocito u biznisu, stare zasluge brzo zaboravljaju. Naravno, ne sumnjam da su ga finansijski ispostovali, ali sto bi jedan anticki pjesnik rekao: Nije u šoldima sve![]()

Nadam se da će se dogoditi čistka u Alfi i Haasu. Perez i Hulk u Haas, a dva rookieja u Alfu, ili nekakav mix.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
I u jednom i u drugom slučaju Ferrari dobiva dva top vozača koji mogu uskočiti ako Leclerc ili Sainz tijekom 2021. pokupe koronu...f1zd je napisao/la: 10.09.2020., 14:23Baš sam to jučer i slušao_bataziv_0809 je napisao/la: 10.09.2020., 08:50 Nista neocekivano. Visilo je u zraku sedmicama. Jos jedan dokaz kako se u zivotu, a narocito u biznisu, stare zasluge brzo zaboravljaju. Naravno, ne sumnjam da su ga finansijski ispostovali, ali sto bi jedan anticki pjesnik rekao: Nije u šoldima sve![]()
Nadam se da će se dogoditi čistka u Alfi i Haasu. Perez i Hulk u Haas, a dva rookieja u Alfu, ili nekakav mix.

- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Ja sa nestrpljenjem cekam novu sezonu i veoma mi je zanimljiv projekat Aston Martina. Mislim da je dolazak Vettela pokazatelj ozbiljnosti i da nam tek predstoje prelasci inzenjera u AM. Najizgledniji za sada je Cowell, ali ja recimo ne bih iskljucio dolaske jos nekih poznatih lica, pa cak i iz FIA (npr Tombazis). Na kraju krajeva moguce i sam Toto Wolf.
Jedan funfact: Ako se neko sjeca igrice Need for Speed Carbon, lik koji je sef grupe tfk vozi Aston Martin DB9 i zove se Wolf
Jedan funfact: Ako se neko sjeca igrice Need for Speed Carbon, lik koji je sef grupe tfk vozi Aston Martin DB9 i zove se Wolf

"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@Gilles
Prejako
Prejako

Fino Alla Fine
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
https://www.google.com/amp/s/sportstar. ... 3.ece/amp/
Perez možda neće dobiti upgrade bolida u Rusiji, već opet Stroll.
Svaka čast RP.
Bilo bi top da Perez i Vettel zamijene mjesta ovih još par utrka do kraja.
Svaka čast RP.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Odlična

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Šta ćeš kad je Stroll razvalio ovaj paket, pa će dobiti i onaj sljedeći, što je trebao dobiti Perez. Ali dobro, nije Strollova krivica što je izletio. Očigledno je nešto puklo na tom bolidu. Vidjelo se kako otpadaju dijelovi prije izlijetanja.Ibarac00 je napisao/la: 14.09.2020., 23:10 https://www.google.com/amp/s/sportstar. ... 3.ece/amp/
Svaka čast RP.
Ma ne bih rekao da se tako loše ponašaju prema njemu. Ipak mu je puno bolje nego Vettelu trenutno. Ali nebi bila loša ta zamjena, pogotovo za Vettela. Ali ne znam šta bi Perez radio u Ferrariju, samo do kraja sezone? Ako ide onda u neku drugu ekipu, da pokupi neke tajne iz Ferrarija? Ali nebi bilo loše ako bi ta ekipa bila neka sa Ferrarijevim motorom, što je i najizglednije. Mogao bi se malo i naviknuti na Ferrarijev motor, iako ovogodišnji nije mjerodavan. Pošto će onaj za sljedeću godinu biti jači. Mislim trebao bi biti.
-
Ibarac00
- GP3
Ne mogu reći da se ponašaju loše, ali opet mislim da je to čista glupost što u roku 2 tjedna ne mogu izraditi nove usise za kočnice i onaj dio iza bargebordova. Pa valjda im je u interesu da se bore za taj P3 u prvenstvu, McLaren nije zajebancija, opet im je ovo prilika ostvariti najbolji rezultati u povijesti Force Indije/RPa...
Perez u Ferrarija i nema baš puno smisla, Al eto potekao je iz njihove akademije, a i moći će djeci pricati da je vozio crveni bolid.
Perez u Ferrarija i nema baš puno smisla, Al eto potekao je iz njihove akademije, a i moći će djeci pricati da je vozio crveni bolid.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Pa kad ide prvi "krug" nadogradnji i dobije je jedan vozac a drugi ne , to ja apsolutno normalna i jako cesta stvar. Ali kad dode drugi "krug" nadogradnji pa je dobije opet taj isti vozac , uz to je pitanje dali je drugi vozac opce dobio i onaj prvi "krug" nadogradnj. E to bih ja vec nazvao losim ponasanjem prema vozacu.
Ali opet treba stat na kocnicu jer neznamo kakav je dogovor izmedu ekipa , vozaca itd itd.
Totalno nekorektno bi bilo od strane ekipe ako to namjerno rade iako se Perez s tim ne slaze. Ali neznamo pravu situaciju.
Ali opet treba stat na kocnicu jer neznamo kakav je dogovor izmedu ekipa , vozaca itd itd.
Totalno nekorektno bi bilo od strane ekipe ako to namjerno rade iako se Perez s tim ne slaze. Ali neznamo pravu situaciju.

-
Ibarac00
- GP3
Tako i ja razmišljam, bez obzira što Lance ostaje i dalje s momčadi mislim da je red da sada Perez dobije nadogradnju. Neću govoriti o sabotaži i namjernom ne stavljanju nadogradnji na bolid broj 11,to mi je već pomalo ludo. Perez ima podij i dobre rezultate u Rusiji i mislim da bi to bila solidna prilika ostaviti bolji rezultat.