Racing Point
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Iskreno mislio sam da se to izjalovilo nakon slabijih prestava Vettela i već sam se pomirio da ide u penziju, bar na jednu godinu. Možda je presudilo to što je Stroll bolji od Pereza ove godine.
Nadam se da će bolid biti zelen.
Znači borbe s Alonsom, a u retrovizoru Ferrariji. Neloše, za obojicu

Znači borbe s Alonsom, a u retrovizoru Ferrariji. Neloše, za obojicu

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ispizdilo ga sto novinari znaju vise nego bi trebali..Ibarac00 je napisao/la: 09.09.2020., 20:50 Wtf, Szaufner rekao da vozači ostaju, Ali na kraju intervju je odbrusio nakon pitanja o Vettelu.
Što se to događa, sto je to Lawrence skuhao u zadnji čas?
Da nema nista od tih spekulacija, osta bi hladan..
Fino Alla Fine
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Za dobra stara vremena.f1zd je napisao/la: 09.09.2020., 20:55 Iskreno mislio sam da se to izjalovilo nakon slabijih prestava Vettela i već sam se pomirio da ide u penziju, bar na jednu godinu. Možda je presudilo to što je Stroll bolji od Pereza ove godine.
Znači borbe s Alonsom, a u retrovizoru Ferrariji. Neloše, za obojicu![]()
![]()
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Hm ne znam, kao što se da naslutiti po mom bedžu, veliki sam fan Pereza ovih lijepih 10 godina i ova vijest me poprilično uznemirila.
Trenutno im nije dostupan ni jedan bolji vozač na tržištu. Vettelu svaka čast, ali nije to taj. Što ne znači da ga nova okolina i bolida neće razbuditi
Trenutno im nije dostupan ni jedan bolji vozač na tržištu. Vettelu svaka čast, ali nije to taj. Što ne znači da ga nova okolina i bolida neće razbuditi
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
E svašta, ovom se nikako nisam nadao. Bez obzira tko će ga zamjeniti, a sumnjam da bi ga itko drugi mogao potisnuti iz RP-a osim Vettela. No pričekajmo još pravi rasplet situacije...
EDIT: Tko će znati što se još valja iza ovoga, možda Ocon dobije nogu iz Renaulta...
EDIT: Tko će znati što se još valja iza ovoga, možda Ocon dobije nogu iz Renaulta...
-
Ibarac00
- GP3
Meni ovo smrdi sve.Vettel-Ferrari je napisao/la: 09.09.2020., 21:05 E svašta, ovom se nikako nisam nadao. Bez obzira tko će ga zamjeniti, a sumnjam da bi ga itko drugi mogao potisnuti iz RP-a osim Vettela. No pričekajmo još pravi rasplet situacije...
RP još nije objavio ništa.
Szaufner u intervju govori da Stroll i Perez voze dogodine skupa.
Neki kupus se dogodio.
Perez i Hulkenberg u Haasu dogodine, za dobra stara vremena.
-
Ibarac00
- GP3
U trenutku pisanja, nisam vidio.Sarma je napisao/la: 09.09.2020., 21:15 @Ibarac00
https://twitter.com/RacingPointF1/status/1303773499966840832
Ako ne pronađe mjesto, morat cu će konzultirati sa navijačima Alonsa ili bilo koga drugoga, kad su njihovi vozaci otišli iz F1, kako su se ophodili prema F1 i kako su pronašli smisao u gledanju.

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Pa i nije rekao tako, sve je nekako dvosmisleno rekao. Kao da mu je Wolff pisao odgovore. Ovako i on odgovara, sve ispriča, a ništa ne kaže. Samo je još falilo ono pogledajte šta drugi rade ...Ibarac00 je napisao/la: 09.09.2020., 21:11Meni ovo smrdi sve.Vettel-Ferrari je napisao/la: 09.09.2020., 21:05 E svašta, ovom se nikako nisam nadao. Bez obzira tko će ga zamjeniti, a sumnjam da bi ga itko drugi mogao potisnuti iz RP-a osim Vettela. No pričekajmo još pravi rasplet situacije...
RP još nije objavio ništa.
Szaufner u intervju govori da Stroll i Perez voze dogodine skupa.
Neki kupus se dogodio.
Perez i Hulkenberg u Haasu dogodine, za dobra stara vremena.
Objavili smo postavu prije dvije godine.
I jesu objavili.
Znači Vettel je out? Nije ni bio IN?
Pa i nije nikad bio IN. Tek možda bude.
Ali kad je došlo konkretno pitanje
Šta to znači za slijedeću godinu?
Hajmo prekinuti intervjuu
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Kao prvo , vec smo navikli to sta sefovi ekipa pricaju da je jako rijetko sta istina. Tako da ne iznenaduje sta su govorili da vozaci ostaju , a ustvari ne ostaju. To se nebi trebao nitko cuditi.
Kao drugo , sumnjam da Checo nista nije znao o tome. On je i sam to vec najavljivao prije par mjeseci , tako da mu nije kao grom iz vedra neba.
Ponavljam , to sta izade u novinama ne znaci da je uvijek istina.
Kao drugo , sumnjam da Checo nista nije znao o tome. On je i sam to vec najavljivao prije par mjeseci , tako da mu nije kao grom iz vedra neba.
Ponavljam , to sta izade u novinama ne znaci da je uvijek istina.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/lawrobarretto/status/1303774312504098820 Evo male utjehe.Ibarac00 je napisao/la: 09.09.2020., 21:21
U trenutku pisanja, nisam vidio.
Ako ne pronađe mjesto, morat cu će konzultirati sa navijačima Alonsa ili bilo koga drugoga, kad su njihovi vozaci otišli iz F1, kako su se ophodili prema F1 i kako su pronašli smisao u gledanju.![]()
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ma nece perez izvisiti. Pa haas prvi bi bio najveca grupa majmuna da ostave ona dva pavijana a ne uzmu pereza!! Jos je jeftin, ako cak i ne donosi lovu. Onou dvojicu placaju a ovi im polupase bolida jos 3x toliko...
Mislim da ce perez imat vise opcija, ne samo jednu. Dobar je vozac i definitivno ima losijihod njega. Recimo pola williamsa sigurno, trenutno cijela alfa, cijeli haas... Kimi vise nije za f1 sto se brzine tice a ni timski mu nije bas nesto...
Mozda i ocon ide ca... Naci ce se za checa nesto!!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Mislim da ce perez imat vise opcija, ne samo jednu. Dobar je vozac i definitivno ima losijihod njega. Recimo pola williamsa sigurno, trenutno cijela alfa, cijeli haas... Kimi vise nije za f1 sto se brzine tice a ni timski mu nije bas nesto...
Mozda i ocon ide ca... Naci ce se za checa nesto!!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Najavljivao je on da je potpuno siguran i miran - uvjeren da ostaje. Ako sumnjaš da nije znao, možda je onda lagao sam sebe?AlkY je napisao/la: 09.09.2020., 21:28 Kao drugo , sumnjam da Checo nista nije znao o tome. On je i sam to vec najavljivao prije par mjeseci , tako da mu nije kao grom iz vedra neba.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
Prvo je sam rekao da ce mu biti jasno da ce on otici iz ekipe ako Seb bude dolazio.
Onda je govorio da je siguran da ostaje. Jer sumnjam da bi i smio govoriti unaprijed da nece ostati , ili da ce doci netko drugi umjesto njega itd itd.
Kako god , siguran sam da Perez nije niti iznenaden niti sokiran sta odlazi iz ekipe.
Onda je govorio da je siguran da ostaje. Jer sumnjam da bi i smio govoriti unaprijed da nece ostati , ili da ce doci netko drugi umjesto njega itd itd.
Kako god , siguran sam da Perez nije niti iznenaden niti sokiran sta odlazi iz ekipe.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma svima je jasno da nisu raskinuli ugovor sa Perezom, i vjerovatno taj raskid masno platili, da bi doveli Hulka na primjer, koliko mi god Hulk drag bio. Sa ovom objavom predstavljanje Vettela je samo pitanje vremena. A bilo bi odlično ako bi u Haasu završili Hulk i Perez.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
Nista neocekivano. Visilo je u zraku sedmicama. Jos jedan dokaz kako se u zivotu, a narocito u biznisu, stare zasluge brzo zaboravljaju. Naravno, ne sumnjam da su ga finansijski ispostovali, ali sto bi jedan anticki pjesnik rekao: Nije u šoldima sve