monkeyseat je napisao/la: 13.09.2020., 17:23
Ajde Albon mazni finskog jazavca i lupi mu šamar u prolazu.
Čvoka (kvrga) bi bila dovoljna
Ali ništa od toga
Možda je Albonu to i bolje.
Ovako ima siguran podij, a onako bi ga možda opet izbacio Mercedesov vozač
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Na kraju će Đorđe izgubit za 0.2 sec unatoč Kimijevih +5 sec.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
CrashOverride je napisao/la: 13.09.2020., 17:33
Vettel plese na granici 5 sekundi iza Kimija...
I otplesao je
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
CrashOverride je napisao/la: 13.09.2020., 17:33
Vettel plese na granici 5 sekundi iza Kimija...
Iza je
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
_bataziv_0809 je napisao/la: 13.09.2020., 17:22
Kimi koji bog
Realno Kimi je većinom samo neotesani debil prema inžinjerima
Realno. Ali ima stila i šarma.
Kako vrijeme prolazi sve više mislim da njega ljudi vole upravo za to što često zna biti neotesan prema osoblju u F1, ali eto može mu se jer je Kimi fucking Raikkonen.
Nije da nema šarma, ali samo kažem da većinom to zvuči neotesano
Slabo moj Russell, slabo,slabo slabo....bolje da si odustao pa bi ljudi mislili,a što da je Russel završio utrku gdje je samo 12 njih završilo,možda bi došao do boda..
e moj Russell... slabo,slabo slabo......