VN Toskane 2020. (11.-13. rujna)
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Nemam ja problema sa pijeskom. Imam problema što sam u 45 min. Gledao jedan start i jedan pokušaj starta i 6 vozača put.senna66 je napisao/la: 13.09.2020., 15:48nije ni Monako pogotovo onda.Har Kl je napisao/la:Ovo nije staza za F1![]()
Još nemamo vrijeme kad ćemo imati standing start.
Edit: Taman ih prozvao ... Start u 14:55
Staza ne porasta greške, baš kao nekada.
Staza jeste prava trkaća, ali nije za F1.
Monako ne nešto drugo. Svi znamo da kakva je to staza o šta ona znači za F1.
Ocon put. 7. Vozač u 500m utrke

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Zato što imaš pravilo '10 dužina bolida', a i ne treba se praviti munjen, pratiš ispred sebe bolid i nema grešaka kao ova da ti daješ gas, a ovi ispred sporo voze, jer ti se učinilo da su dali gas i krenuli, jer ti nisi pratio kolonu.luke flywalker je napisao/la:Ako nije stall preko 12 duzina bolida onda nije ni Latifi za kaznu. To što su svi iza pohrlili ko mulci a nisu prešli startnu liniju nije krivica Latifija.LH44 je napisao/la: 13.09.2020., 15:48 Ovo je po meni Latifijeva greška, on je taj koji je kasnio za kolonom i samim time zeznuo ove iza, naglo ubrzao, naglo usporio, ako će ikoga kazniti, omda njega
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Uostalom što se za sve mora utvrditi krivac? Može li jednostavno biti zajeb?
Ne može ne bit kriv, ali ok je da prođe kao trkaći incident, da nema kazne, ali uzrok da barem razjansimo, a ne bOtTaS jE kRiV, oN tEmPiRa

- BNL_McLaren
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: McLaren
Ako je tako, vec su se zajebali. Pokazan je Onboard Latifija i jasno se vidi da je on krenuo punim gasom i onda se bacio u lijevu stranu i stao na kočnice jer je vidio da kolona ispred jos nije krenula. Jasno ko dan. Nije mi jasno zašto Anthony Davidson ne analizira tu situaciju umjesto snimke sa Sainzovog i Grosjeanovog bolida koje smo vidjeli vec 3 puta do tada...avetma je napisao/la: 13.09.2020., 15:49 Činjenica da Sky izbjegava reći tko je bio taj koji je usporio da si ostavi mjesta - imam dojam da nije ni Kvyat ni Latifi nego Russell... Pronaći ćemo onboard kasnije, kad već ne žele reći...

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Kladionica?
Dali start prolazi bez kaosa?
Dali start prolazi bez kaosa?

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Višezelot je napisao/la: 13.09.2020., 15:54Ma kakvih par sto tisuca. Volan je do 10k euraF12000 je napisao/la:Wow, kako je Max bacio onaj volan koji navodno vrijedi više stotina tisuća eura
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
https://www.essentiallysports.com/formula-one-car-cost/

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Kad bi ovdje Leclerc pobijedio to bi nama koji pratimo bio nevjerojatan pothvat, ali svima koji ne prate toliko, a čak donekle i nama bi ostao dojam "samo još jedna pobjeda Ferrarija", pogotovo nakon par godina
- zjurina
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda

-
luke flywalker Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Mika Hakkinen
10/12 svejedno. Plus daleko od toga da je Bottas išta kriv, lik je na čelu i bolinga k.. vozi kako hoće unutar pravila.LH44 je napisao/la: 13.09.2020., 15:55Zato što imaš pravilo '10 dužina bolida', a i ne treba se praviti munjen, pratiš ispred sebe bolid i nema grešaka kao ova da ti daješ gas, a ovi ispred sporo voze, jer ti se učinilo da su dali gas i krenuli, jer ti nisi pratio kolonu.luke flywalker je napisao/la:Ako nije stall preko 12 duzina bolida onda nije ni Latifi za kaznu. To što su svi iza pohrlili ko mulci a nisu prešli startnu liniju nije krivica Latifija.LH44 je napisao/la: 13.09.2020., 15:48 Ovo je po meni Latifijeva greška, on je taj koji je kasnio za kolonom i samim time zeznuo ove iza, naglo ubrzao, naglo usporio, ako će ikoga kazniti, omda njega
Uostalom što se za sve mora utvrditi krivac? Može li jednostavno biti zajeb?
Ne može ne bit kriv, ali ok je da prođe kao trkaći incident, da nema kazne, ali uzrok da barem razjansimo, a ne bOtTaS jE kRiV, oN tEmPiRa
Može biti bez krivca a uzork je jasan: rečeno i na sly pad-u i ovdje na forumu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Staza treba doradit da bude spremna za F1, ipak je to sve zahtjevnije, ne bi se bunio da se pojavi u kalendaru.. Ove godine na brzinu kako je dosla ideja, vjerojatno nije bilo vremena.. Bolja je sigurno od barem 40% staza u kalendaru i ovakva kakva jest..
Fino Alla Fine