Har Kl je napisao/la: 13.09.2020., 15:44
Ovo nije staza za F1
Još nemamo vrijeme kad ćemo imati standing start.
Edit: Taman ih prozvao ... Start u 14:55
Ni ja ne vjerujem da ima sve potrebno za utrku F1..
Ovo je nekako vise islo na 1000 utrku Ferrarija.. Jebes to sta ce se za sve vadit SC..
Sljunak jedino dobar..
Treba to na par mjesta na svakoj stazi di se moze..
Ovo je po meni Latifijeva greška, on je taj koji je kasnio za kolonom i samim time zeznuo ove iza, naglo ubrzao, naglo usporio, ako će ikoga kazniti, omda njega
Har Kl je napisao/la: 13.09.2020., 15:44
Ovo nije staza za F1
Još nemamo vrijeme kad ćemo imati standing start.
E to je dobra tema za diskusiju. Meni je staza fenomenalna. U 400 metara koliko je trajalo utrkivanje dosad - pet vozača polomilo zube. Lako je biti spretan u Kini ili u Abu Dhabiju s 20 metara širine staze. Polako, vidjet ćemo...
To je i moj zaključak, određeni vozači nisu za F1.
Činjenica da Sky izbjegava reći tko je bio taj koji je usporio da si ostavi mjesta - imam dojam da nije ni Kvyat ni Latifi nego Russell... Pronaći ćemo onboard kasnije, kad već ne žele reći...
avetma je napisao/la:Činjenica da Sky izbjegava reći tko je bio taj koji je usporio da si ostavi mjesta - imam dojam da nije ni Kvyat ni Latifi nego Russell... Pronaći ćemo onboard kasnije, kad već ne žele reći...
Uglavnom Williams je kasnio za kolonom, koji broj je na tom Williamsu, neko sa F1TV nek provjeri, ja bi da imam
LH44 je napisao/la: 13.09.2020., 15:48
Ovo je po meni Latifijeva greška, on je taj koji je kasnio za kolonom i samim time zeznuo ove iza, naglo ubrzao, naglo usporio, ako će ikoga kazniti, omda njega
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Ako nije stall preko 12 duzina bolida onda nije ni Latifi za kaznu. To što su svi iza pohrlili ko mulci a nisu prešli startnu liniju nije krivica Latifija.
Uostalom što se za sve mora utvrditi krivac? Može li jednostavno biti zajeb?
Btw. obratite pažnju kako se Raikkonen i Vettel jedva vuku na začelju te kolone tik prije restarta. 200+ utrka iskustva ipak znači nešto da možeš pretpostaviti kako će izgledati restart na ovom tipu staze. Isto je izgledao u Bakuu par godina unatrag. Staza s dugim pravcem i značajnim slipstreamom znači da neće biti "bolt" pri izlasku iz zadnjeg zavoja.
avetma je napisao/la: 13.09.2020., 15:51
Btw. obratite pažnju kako se Raikkonen i Vettel jedva vuku na začelju te kolone tik prije restarta. 200+ utrka iskustva ipak znači nešto da možeš pretpostaviti kako će izgledati restart na ovom tipu staze. Isto je izgledao u Bakuu par godina unatrag. Staza s dugim pravcem i značajnim slipstreamom znači da neće biti "bolt" pri izlasku iz zadnjeg zavoja.
Davidson sve objasnio!
Bottas nije kriv, neiskustvo ovih iza je uzrok ovome!
avetma je napisao/la: 13.09.2020., 15:49
Činjenica da Sky izbjegava reći tko je bio taj koji je usporio da si ostavi mjesta - imam dojam da nije ni Kvyat ni Latifi nego Russell... Pronaći ćemo onboard kasnije, kad već ne žele reći...
I meni se učinilo da je netko još ispred Latifija zakuhao sve sad kad su ponovo pustili snimku, možda čak i netko ispred Russella, čak je možda Norris.
Ocon out, George u bodovima, neće valjda sad kaznu popiti i ostati bez njih
F12000 je napisao/la: 13.09.2020., 15:48
Wow, kako je Max bacio onaj volan koji navodno vrijedi više stotina tisuća eura
Taj volan vrijedi više nego da je od zlata, a iste veličine i težine
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.