Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Dobro mu je Dale Yelland rekao.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Pitanje je piše li on osobno ili ima neku pr službu koja to radi za njega kao što imaju skoro svi celebrity-ji.
Puno puta dok vozi netko objavljuje story-je na instagramu...
Tako da mislim da je u pitanju pr služba koja je ovaj put debelo ugazilo u govno ovaj put s ovim debilizmom zvanim blek livs metr koja sa europom nema nikakve veze.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Dobro je reka kolega @_bataziv_0809
Najcesce ispadnes klaun..
Ali ovaj klaun ima zescih problema u glavi..
Fino Alla Fine

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
blown diffuser je napisao/la: 13.09.2020., 11:38 Pitanje je piše li on osobno ili ima neku pr službu koja to radi za njega kao što imaju skoro svi celebrity-ji.
Ja sam baš jučer primjetio da je službenog provila Micka Schumachera objavljen tweet tik poslije završetka utrke, a Mick se vjerojatno još ni u boks nije vratio. Tako da moguće je takvo nešto i u slučaju Hamiltona.
Svejedno ako je napisano sa njegovog službenog profila u najmanju ruku je glup komentar do bola, ali s druge strane to može biti i fake komentar u cilju da digne reakciju kakvu je digao. Po mom osobnom sudu ne znam šta je gore, možda čak ovo drugo jer je društveno štetnije, ali jedno upotpunjuje drugo.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Smijem ja nešto napisati a da me se ne proglasi hejterom, licemjerom ili da mi neko ne replicira sa poluafirmativnim postom na ovu objavu , tipa, možda nije pisao on, možda je njegov PR (pošto se valjda ustanovilo da objava ipak nije lažna).....
Samo pitam :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Frantic je napisao/la: 13.09.2020., 11:50 Smijem ja nešto napisati a da me se ne proglasi hejterom, licemjerom ili da mi neko ne replicira sa poluafirmativnim postom na ovu objavu , tipa, možda nije pisao on, možda je njegov PR (pošto se valjda ustanovilo da objava ipak nije lažna).....
Samo pitam :chill:
"Ovo je demokratska zemlja, u njoj nema cenzure" piši što god hoćeš :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Ja sam siguran da Hamilton u osnovi ima dobre namjere i on stvarno misli da se "bori" za nešto dobro, ali je jednostavno intelektualno potkapacitiran. To bi prije 10-20 godina bilo ok jer ne bi bio toliko medijski eksponiran, a danas uz društvene mreže to se ne može sakriti.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
:bonk: :bonk:

Oj mati draga. Isto one godine kad su bojkotovali dodjelu Oscara jer nema crnaca nominovanih. Ne znam je li bio iko, ali iko pametan da im kaze, alo rodjaci mozda ove godine nijedan crnac nije snimio nista hvale vrijedno, ne moze svako biti Sindey Poitier ni Denzel Washington :bonk:
slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
blown diffuser je napisao/la:Pitanje je piše li on osobno ili ima neku pr službu koja to radi za njega kao što imaju skoro svi celebrity-ji.
Tako da mislim da je u pitanju pr služba koja je ovaj put debelo ugazilo u govno ovaj put s ovim debilizmom zvanim blek livs metr koja sa europom nema nikakve veze.
Nemam Instagram ali mislim da možeš napraviti da ti sam izbacuje story za buduće događaje. Uostalom koja je to PR služba koja pogleda rečenicu koja je napisana i kaže da to treba objaviti.

U nekom SBBKBB da kojim slučajem LH ne vozi za Mercedes može se komotno zaključiti kakvi bi bili postovi.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
avetma je napisao/la: 13.09.2020., 11:53 Ja sam siguran da Hamilton u osnovi ima dobre namjere i on stvarno misli da se "bori" za nešto dobro, ali je jednostavno intelektualno potkapacitiran. To bi prije 10-20 godina bilo ok jer ne bi bio toliko medijski eksponiran, a danas uz društvene mreže to se ne može sakriti.
Hamilton nasilno želi biti nešto što nije i promicati ideje koje mu intelekt ne dopušta, zato stalno ispada djetinjast, pomalo glupast i 'cringe'.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
_bataziv_0809 je napisao/la: 13.09.2020., 12:04 ali iko pametan da im kaze, alo rodjaci mozda ove godine nijedan crnac nije snimio nista hvale vrijedno, ne moze svako biti Sindey Poitier ni Denzel Washington :bonk:
Ako ovo izjavis, proglase te vodjom KKKa..
Fino Alla Fine

Lux14
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 7 mj
Navija za: Alonso
:rofl: :rofl: :rofl: :facepalm:
Jel prije jadno ili glupo?
Na kraju će se izvlačiti sa: "I gotta keep learining🙏"
🤡
You should never underestimate the predictability of stupidity

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
blown diffuser je napisao/la: 13.09.2020., 11:30 https://twitter.com/daleyelland/status/1305075560809402368
Ma nije Lujo kriv... samo je malo farbenblind :mrgreen: :rofl: :zubo:
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
_bataziv_0809 je napisao/la: 13.09.2020., 12:04 :bonk: :bonk:

Oj mati draga. Isto one godine kad su bojkotovali dodjelu Oscara jer nema crnaca nominovanih. Ne znam je li bio iko, ali iko pametan da im kaze, alo rodjaci mozda ove godine nijedan crnac nije snimio nista hvale vrijedno, ne moze svako biti Sindey Poitier ni Denzel Washington :bonk:
Od 2024 film se neće moći natjecati za najbolju sliku, ako nema u njemu manjina koji je glavni lik, ili bitan sporedan lik, određeni postotak mora biti rezerviran za LGBTQ, glumce sa fizickim poteskocama.
Malo sam otišao u off...

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ibarac00 je napisao/la: 13.09.2020., 12:37
_bataziv_0809 je napisao/la: 13.09.2020., 12:04 :bonk: :bonk:

Od 2024 film se neće moći natjecati za najbolju sliku, ako nema u njemu manjina koji je glavni lik, ili bitan sporedan lik, određeni postotak mora biti rezerviran za LGBTQ, glumce sa fizickim poteskocama.
Malo sam otišao u off...
Ameri - ljudi koji se bore protiv sistematskog rasizma, a onda naprave sistem takmičenja u kojem ne možeš učestvovat ako u skupini ljudi koji rade nemaš ljude određenih rasa :zubo:
slikaslika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Pa i Hamiltonovi motivi su rasisticki. Cisto sumnjam da bi isti komentar zakacio na fotku gdje su svi crnci.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Tad bi napisao komentar #BlackPower :chill:
slikaslika

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Šupak! Već je jednom obrisao profile na društvenim mrežama. Šta misli da će time resetirat život i nestat sva njegova onlajn sranja?
slika
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Vettel-Ferrari je napisao/la: 13.09.2020., 11:44
blown diffuser je napisao/la: 13.09.2020., 11:38 Pitanje je piše li on osobno ili ima neku pr službu koja to radi za njega kao što imaju skoro svi celebrity-ji.
Ja sam baš jučer primjetio da je službenog provila Micka Schumachera objavljen tweet tik poslije završetka utrke, a Mick se vjerojatno još ni u boks nije vratio. Tako da moguće je takvo nešto i u slučaju Hamiltona.
Svejedno ako je napisano sa njegovog službenog profila u najmanju ruku je glup komentar do bola, ali s druge strane to može biti i fake komentar u cilju da digne reakciju kakvu je digao. Po mom osobnom sudu ne znam šta je gore, možda čak ovo drugo jer je društveno štetnije, ali jedno upotpunjuje drugo.
Bude uvijek na Mickovom profilu jedan kratki tweet samo sa podacima koji je završio i kolki je zaostatak. To vjerovatno neko drugi objavi. A kasnije slijedi tweet sa izjavom.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ferrari je napisao/la: 12.09.2020., 23:38 :facepalm: :facepalm: :facepalm:

slika
Pitam se radi li Hamilton išta u vezi ovoga, kad je u pitanju kompletna F1? 35 mu je godina. Mogao je već imati sina u juniorskim kategorijama. A ovako, Boga pitaj kad ćemo opet imati crnca u F1 kad se on povuče.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡