Koji su tvoji argumenti za netocnost ove tvrdnje?Ferrari je napisao/la: 12.09.2020., 21:06Može netko dati nekakav validan, opipljiv argument za ovu tvrdnju?_bataziv_0809 je napisao/la: 12.09.2020., 20:24 Leclerc jeste odlican ali jos nije na nivou Maxa, da ne govorimo o Hamiltonu.
VN Toskane 2020. (11.-13. rujna)
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ja mislim da Leclerc ima svu podršku, Seb nikakvu. Dapače, kako bi Ferrari izgledao da im je slučajno Seb ove godine brži od Charlesa?
Sam Sebov prelazak u Racing Point za puno manje pare govori da mu se utrkuje. A ako nema podrške nikakve u momčadi, povjerenja, nema ni setupa ni vožnje. Jbg.
Možemo nagađati, tko zna što je iza i zašto je Seb bezvoljan. Kako god, vjerujem da u njemu želje još svakako ima.
Sam Sebov prelazak u Racing Point za puno manje pare govori da mu se utrkuje. A ako nema podrške nikakve u momčadi, povjerenja, nema ni setupa ni vožnje. Jbg.
Možemo nagađati, tko zna što je iza i zašto je Seb bezvoljan. Kako god, vjerujem da u njemu želje još svakako ima.
"What a little star." May 26, 2012.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
A sto ne trazis nekakav validan, opipljiv argument za tvrdnju da jeste na njihovom nivou?Ferrari je napisao/la: 12.09.2020., 21:06Može netko dati nekakav validan, opipljiv argument za ovu tvrdnju?_bataziv_0809 je napisao/la: 12.09.2020., 20:24 Leclerc jeste odlican ali jos nije na nivou Maxa, da ne govorimo o Hamiltonu.
Leclerc ima ogroman put pred sobom. Da je talenat jeste. Da je brz jeste. Da ima potencijala ima. Sve su to imali i npr. Jean Alesi, HH Frentzen, JP Montoya i jos mnogi talentovani vozaci cije brojke danas govore same za sebe. Stavljati to u istu ravan sa 6x WDC je poprilicno arogantno.

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Koje su to vjerojatnosti....i Vettel je tu praktički isto to. Zapravo jedan jači povjetarac na pravcu odlučuje hoćeš biti P11 ili 14
- _bataziv_0809
- Formula 1
I onda neko kaze dosadna sezona.
a ponovilo se i ovo:

Ok ne za pole, ali i dalje je vjerovatnoca jako mala

Ok ne za pole, ali i dalje je vjerovatnoca jako mala

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja nisam napravio tvrdnju. Dokaz tj. pravi argument treba obaviti ona strana koja nešto takvo izjavi.CrashOverride je napisao/la: 12.09.2020., 21:22Koji su tvoji argumenti za netocnost ove tvrdnje?Ferrari je napisao/la: 12.09.2020., 21:06Može netko dati nekakav validan, opipljiv argument za ovu tvrdnju?_bataziv_0809 je napisao/la: 12.09.2020., 20:24 Leclerc jeste odlican ali jos nije na nivou Maxa, da ne govorimo o Hamiltonu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
- titula u prvoj sezoni u F3
- titula u prvoj sezoni u F2
- "best of the rest" rezultati i čest Q3 u Sauberu
- jedan od najmlađih vozača u povijesti Ferrarija
- pobjeda nad četverostrukim svjetskim prvakom u prvoj sezoni
- najviše polova u prvoj konkurentnoj sezoni

- titula u prvoj sezoni u F2
- "best of the rest" rezultati i čest Q3 u Sauberu
- jedan od najmlađih vozača u povijesti Ferrarija
- pobjeda nad četverostrukim svjetskim prvakom u prvoj sezoni
- najviše polova u prvoj konkurentnoj sezoni

- senna66 Verified
- Formula 1
jadnik
[ link do slike ]
[ link do slike ]

- _bataziv_0809
- Formula 1
Ako nije fake (fali kvacica pored imena) onda je stvarno jadno da jadnije biti ne moze

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kvačica se nikad ne prikazuje u brzom pregledu, već tek kada klikneš "pogledaj komentare"._bataziv_0809 je napisao/la: 13.09.2020., 09:30 Ako nije fake (fali kvacica pored imena) onda je stvarno jadno da jadnije biti ne moze![]()
![]()
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Kvačica ide kada klikneš na komentare, ovako je inace ne vidis pa makar bio i njegov instagram profil.
Ovako ispada da je stvarno napisao taj komentar, ali kako vidim i obrisao. Ne znam zasto kad se vec usudi napisati taj komentar ne ostane hrabar do kraja, vec kao mali miš pobjegne u rupu.
Ovako ispada da je stvarno napisao taj komentar, ali kako vidim i obrisao. Ne znam zasto kad se vec usudi napisati taj komentar ne ostane hrabar do kraja, vec kao mali miš pobjegne u rupu.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Komentar je šupalj, ali bezazlen poredeći ga sa nekim njegovim prijašnjim komentarima. Mislim isto kao da ja za neku sliku iz Kine, kažem a gdje su bijelci ovdje.
Ne vidim svrhu za njegovim brisanjem ovog komentara, ako je već napisao.
Ne vidim svrhu ni dijeljenja "izbrisanog" komentara, kojeg niko nije vidio.
Ovo je lako napraviti da izgleda kao da je original. I sad će svi skočiti, bez da provjere da li on to stvarno rekao ili ne.
Ne vidim svrhu za njegovim brisanjem ovog komentara, ako je već napisao.
Ne vidim svrhu ni dijeljenja "izbrisanog" komentara, kojeg niko nije vidio.
Ovo je lako napraviti da izgleda kao da je original. I sad će svi skočiti, bez da provjere da li on to stvarno rekao ili ne.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Pa skocit ce oni koji zele da je to istina
ovo je zaista komentar na nivou jednog klauna, a nije ni vrijeme ni mjesto za njega.... ali sto je najveci problem, uopste necu biti iznenadjen ako se potvrdi da je autentican 

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ma ne znam zašto bi implicirao, da u srcu Italije nema nijednog crnca na slici.
Tamo su velika većina bijelci ... Meni je ovo previše i za njega.
Ono što meni smeta u sadašnjem vremenu je što niko neće da se potrudi da provjeri da li su ovakve informacije tačne, već odmah se kreće sa linčom.
Tamo su velika većina bijelci ... Meni je ovo previše i za njega.
Ono što meni smeta u sadašnjem vremenu je što niko neće da se potrudi da provjeri da li su ovakve informacije tačne, već odmah se kreće sa linčom.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Zamisli tek da ima neka istocnovropska ekipa, oni bi ga s noge na nogu sto se kaze 

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Sad van trenutne rasprave, gledam nešto F2 i F3 i ovi startovi tamo su stvarno za "na ivici stolice". T1-T3 otvaraju puno mogućnosti što za proboj što za udese. Baš sam nestrpljiv uoči starta F1.