CrashOverride je napisao/la: 10.09.2020., 15:04
@F12000
Nije uopce stvar i tome
Debilana ...
Ja sam prestao skoro sve serije pratiti. I dan danas više volim pogledati Mućke nego neku savremenu seriju.
Nemam ja problema ni sa crnim, bijelim, žutim, zelenim ... nego nekako mi bude mučno kad vidim neku ekipu u seriji iz svake rase bar po jedan. Jebiga pa gdje to ima u stvarnosti
Ne mogu ni scenaristi više smisliti kako da ispadne to random.
A najviše mi smeta, što u svakoj od tih serija imamo bar jednog homoseksualca i obavezno taj lik je najbolji prijatelj, najbolji komšija, najvećeg morala.
Pa može li bar jedan biti da je izašao iz zatvora kao gey i da je kriminalac ?
@F12000
Nije uopce stvar i tome
Debilana ...
Ja sam prestao skoro sve serije pratiti. I dan danas više volim pogledati Mućke nego neku savremenu seriju.
Nemam ja problema ni sa crnim, bijelim, žutim, zelenim ... nego nekako mi bude mučno kad vidim neku ekipu u seriji iz svake rase bar po jedan. Jebiga pa gdje to ima u stvarnosti
A najviše mi smeta, što u svakoj od tih serija imamo bar jednog homoseksualca i obavezno taj lik je najbolji prijatelj, najbolji komšija, najvećeg morala.
Milim da propuštaš neke dobre serije. Nezz jesi gledao, ali meni je npr. Homeland, House of Cards , Breaking Bad... jedne ako ne i top serije ikada koje sam gledao. Definitivno prve dvije želim opet u jednom trenutku pogledati.
@Har Kl
Slazem se da je otislo predaleko..
Dobro si ovo reka, em je gej, em je najveca raja u seriji
Nikad nece bit neki pakšu
Ne mogu odustat od serija jer u filmovima nema dovoljno zabave..
Svatko gleda sta mu pase, neke kak ti hit serije ne mogu sazvakat ni 2,3 nastavka..
Kad sam doma, ne mogu gledat nista jer se nema mira.. Kad imam mir obicno je dogovoren jer gledam neku tekmu ili nesto tako..
Mucke su svevremenske.. To ne moze bas dosadit
F12000 je napisao/la: 10.09.2020., 18:37
Da se razumijemo, odluka Oscara je ideološki uvjetovana, kontradiktorna, nedemokratska, neliberalna i antiumjetnička.
Logično kad je većina Hollywooda degenerici najobičniji
više puta sam se našalio da ameri sada imaju "unicorna" za naći. Idealni glavni lik neke serije ili filma: transrodna žena lezbijka crne boje kože i meksičkog podrijetla. Takva osoba se samo treba pojaviti na bilo kojoj audiciji i reći "dobar dan".
@F12000
Nije uopce stvar i tome
Debilana ...
Milim da propuštaš neke dobre serije. Nezz jesi gledao, ali meni je npr. Homeland, House of Cards , Breaking Bad... jedne ako ne i top serije ikada koje sam gledao. Definitivno prve dvije želim opet u jednom trenutku pogledati.
House of Cards odavno hoću da pogledam, ali nekako slabo nadjem vremena.
Homeland nisam nikad čuo da ti pravo kažem.
Breaking Bad ... ne znam da li mi se sviđa radnja
Hvala na preporuci, mislim da ću bar 1/3 pogledati
@Har KI Ne znam kakve žanrove voliš, ali ove nabrojane serije su meni top. Pogledaj si House of Cards i Homeland.
Prva ce mozda imati neke situacije u kojem ces se pitati wtf kako je to moguce, ali u danasnjem vremenu sve je moguce i neke situacije iz te serije me uopce nebi cudile da postoje i u pravom zivotu.
Druga je diplomatsko špijunska serija na koju sam uvijek slab. Ako imas Netflix imas sve tri serije tamo pa samo laganini.
Nije da spoilam, ali zadnja sezona House of Cards je bez veze. Spacey je bio glavni razlog zašto se gledalo. Možda i uloga karijere, mada nemam pojma, nisam gledao toliko.
Homeland nisam gledao, ali Breaking Bad svima radnja djeluje da je bezze, ali ustvari se radi o vjerovatno najboljoj seriji ikad.
Iceman je napisao/la: 11.09.2020., 23:44
@Har KI Ne znam kakve žanrove voliš, ali ove nabrojane serije su meni top. Pogledaj si House of Cards i Homeland.
Prva ce mozda imati neke situacije u kojem ces se pitati wtf kako je to moguce, ali u danasnjem vremenu sve je moguce i neke situacije iz te serije me uopce nebi cudile da postoje i u pravom zivotu.
Druga je diplomatsko špijunska serija na koju sam uvijek slab. Ako imas Netflix imas sve tri serije tamo pa samo laganini.
Volim trilere. Političke, špijunske i kriminalističke. Pogotovo volim radnju u sudnici i nadmudrivanja. Puno više volim filmove nego serije.
Ne volim fantastiku ili neke futurističke filmove.
Mislim da sam unikat, jer nisam gledao Gospodar prstenova. U traileru za Homeland video sam da ima nekih nadrealnih folova. House of card bi mogla biti po baš po mjeri.
Breaking bed ... Nešto mi tema, prodaja droge maloljetnicima i nije interesantna.
Har Kl je napisao/la: 12.09.2020., 01:05
Breaking bed ... Nešto mi tema, prodaja droge maloljetnicima i nije interesantna.
Zašto profesor hemije po stare dane odjednom počne da se bavi proizvodnjom i prodajom droge? Šta čovjeka nakon toliko vremena natjera na to? Porodični čovjek, ali svejedno se uvaljuje u to, ne samo sebe nego i porodicu, zašto?
BrBa pa 10 mjesta prazno... Ta serija je remek djelo, od prve do zadnje epizode nepredvidljiva, radnja fenomenalna, a gluma vanserijska, jedan savršen paket od 5 sezona.
Har Kl je napisao/la: 12.09.2020., 01:05
Volim trilere. Političke, špijunske i kriminalističke. Pogotovo volim radnju u sudnici i nadmudrivanja. Puno više volim filmove nego serije.
House of card bi mogla biti po baš po mjeri.
Dobri trileri su uvijek na vrhu.. Volim takav nacin radnje i twista..
House of Cards bi ti bas moga bit po mjeri..
Meni je bio zanimljiv i Designated Survivor..
Mislim da si falio temu BreakingBada, nije bas tako kako si ti srocio..
Ja ju duugo nisam gleda i onda kad sam krena, it kept rolling..
Nisam od onih koji moze rangirat serije ali mogu preporucita Breaking Bad, nije bas nesto brza ali je zato dobro napisana..
Pravit cu se da nisam procita da ne volis SF
Homeland sam pratio ali i odusto.. Previse mi je ekipa pocela dizat tlak