VN Italije 2020. (4.-6. rujna)

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
F12000 je napisao/la: 07.09.2020., 12:49
I joÅ” ću na staviti ponavljati svoj "ceterum censeo", Mercedes i Formulu 1 općenito se trebalo puno prije početi udarati s pravilima poput ukidanja raznih modova motora.
Pa ovo ukidanje nije bilo nikakvo udaranje, čak je suprotno ispalo. FIA nezna udrit, a neznaju ni ekipe.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Multi 21 je napisao/la: 07.09.2020., 14:02
F12000 je napisao/la: 07.09.2020., 12:49
I joÅ” ću na staviti ponavljati svoj "ceterum censeo", Mercedes i Formulu 1 općenito se trebalo puno prije početi udarati s pravilima poput ukidanja raznih modova motora.
Pa ovo ukidanje nije bilo nikakvo udaranje, čak je suprotno ispalo. FIA nezna udrit, a neznaju ni ekipe.
Udrilo je itekako, za misliÅ” da bi se Hamilton i pogotovo Bottas mučili probiti kroz poredak da su ostali modovi motora? Max i Red Bull su također bili potpuno neutralizirani. U nemoći su prebacivali u niži režim rada, a ni to im nije pomoglo. JoÅ” je ovo kozmetička promjena, kamo sreće da je FIA joÅ” odlučnije krenula.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
_bataziv_0809 je napisao/la: 07.09.2020., 13:11 Listam malo postove jer jucer nisam stigao iz ociglednih razloga i naletim na ovo
Frantic je napisao/la: 06.09.2020., 16:31 I koliko sreće ima lik da u trci u kojoj će možda ubrati koji bod, drugoplasirani u prvenstvu odustane
Blessed :rofl:
Koliko srece ima lik koji izgubi SIGURNU pobjedu zbog greske koja se desi jednom u 10 godina. :bonk:
Aaa dobro nije da nije imao nesreće, SIGURNA pobjeda otiÅ”la, ali opet desi se da ima sreću u nesreći sa odustajanjem Maxa i nesposobnog kolegu koji ovakve zicere ne zna kapitalizirati :chill:

Ali da je na glup način ispuÅ”io glat pobjedu, to sigurno, joÅ” sreće imao da je ovo pod SC, inače sam uvjeren da bi bio DSQ, kao Å”to je Montoyi bio koji je u regularnom tijeku trke dobio crnu zastavu u Kanadi 2005, ako se ne varam trebao je pobijediti tu trku također.

Evo tražio sam, ipak je i Montoya proŔao kroz crveno tokom SC perioda, ali crna zastava u njegovom slučaju

slikaslika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Navija za: McLaren
LH44 je napisao/la: 07.09.2020., 15:49
Aaa dobro nije da nije imao nesreće, SIGURNA pobjeda otiÅ”la, ali opet desi se da ima sreću u nesreći sa odustajanjem Maxa i nesposobnog kolegu koji ovakve zicere ne zna kapitalizirati :chill:

Ali da je na glup način ispuÅ”io glat pobjedu, to sigurno, joÅ” sreće imao da je ovo pod SC, inače sam uvjeren da bi bio DSQ, kao Å”to je Montoyi bio koji je u regularnom tijeku trke dobio crnu zastavu u Kanadi 2005, ako se ne varam trebao je pobijediti tu trku također.

Evo tražio sam, ipak je i Montoya proŔao kroz crveno tokom SC perioda, ali crna zastava u njegovom slučaju

Pa dobro ne sporim da je imao donekle srece u nesreci sa Maxovim odustajanjem (koji svakako nije briljirao u utrci) ali ipak je, majku mu, nesreca starija od to dvoje.

Mislim kruziras ka sigurnoj pobjedi, grand slamu, i sto je najvaznije:sa najvecim konkurentima daleko iza sebe....i onda zbog niza dogadjaja koji se desavaju jednom u 5 godina ili rijedje, padnes na zacelje. I umjesto da povecas prednost za 15tak bodova, smanji ti se za 3 boda i onda neko kaze e jest sretan, mogla mu se prednost smanjiti za 10 bodova, ali nije :klanjam: :rofl:

Da je Max odustao sa prvog ili eto podijumskog mjesta pa hajde i razumio bih...ovako :bang:
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Pa dobro Hamilton je valjda jedini vozač u modernoj F1 koji je bagerom izvađen iz Å”ljunka te vraćen u utrku pa eto treba imati neke sreće i u tome...
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Nema ova situacija nikakve veze s time, @Bata ne poriče da nije imao sreće u nesreći, ali to je NULA spram nesreće koja mu izbi, koliko već, 15-20 bodova, zaboravio sam sistem bodovanja :bonk:

Stvar je u tome da se preuveličava kad je u pitanju Hamilton :zijev:
slikaslika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
I koji su dojmovi ukidanja party moda?
Bottas (subota) : ne znam jesu li sad u RB sretni zbog ukidanja modova.
Bottas (nedjelja) : ne mogu se utrkivati sa ovakvim postavkama. :bonk:

Do Safety cara smo imali DRS vlakić od trećeg mjesta do devetog, utrkivanje je bilo neutralizirano i svi su pratili. Da nije bilo puste drame sa safetom i crvenom zastavom ne znam kakvu bi utrku gledali.
Da bi se netko prestigao trebao je biti baŔ dosta brzi, čak se ni Hamilton nije odvojio od sainza puno, možda 9 sec ako se ne varam, a ti je 0.5 po krugu.

Moj dojam je da su svi zakinuti i da bi u nastavku sezone broj pretjecanja mogao opasti i stavlja se jos veci naglasak na Q.
Na tren mi se svidila nemoć Mercedesa koji nije uspijevao proći McLarene čak ni uz pomoć DRS, a onda je Hamilton naletio kao brzi vlak i lakoćom to rijeÅ”avao. Da je dobio samo prolaz kroz bokseve vjerojatno bi uhvatio i podij.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Bottas je i sa party mode-om u utrci imao velikih problema nekoga preteci , svaku utrku je bio u problemima. Tako da njemu je ovo tesko palo , cim nije bolid 70x brzi on nezna kako to napraviti.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Bottas bi ima problema sa pretjecanjima da ima crveni NOS gumbic iz FastAndFuriousa :gandalf:
Fino Alla Fine

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
CrashOverride je napisao/la: 07.09.2020., 20:50 Bottas bi ima problema sa pretjecanjima da ima crveni NOS gumbic iz FastAndFuriousa :gandalf:
Haha, brutalno.

Ma samo pokazatelj koliko pizde kad su u sličnom omjeru snaga kao ostali ili kad nisu brži kao klinci na easy modu u nekoj igrici.
"What a little star." May 26, 2012.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@MSC

O yessss...
Jbg..Navika je zajebana stvar.. Navikli su preskakat koga god stignu..
Fino Alla Fine

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
DRS nije imao utjecaja zbog low DF konfiguracije staze Å”to je razumljivo, čak Å”toviÅ”e volio bih da DRS izgubi svoju svrhu u utrkama jednostavno nisu fan toga. Uostalom ako već postoji daj da se koristi stalno na bilo kojem dijelu staze bilo bi zanimljivo.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Jedno hipotetsko..

Sta mislite kako bi tifosi reagirali da nije corona i da je sve krcato navijacima? Bi li fuckali, hukali ferrariju?

Ok, zbog at i lorda bi se veselili ali kako bi ferr prosao u cijeloj toj prici??

Imaju srece ds nema navijaca a imaju 3 utrke doma

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
zanimlijvi team radiji:
https://www.formula1.com/en/video/2020/ ... _2020.html

moj favorit: sainz u razgovoru sa svojim inženjerom na fp3, pri počektu clipa. :klanjam:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ibarac00
GP3
GP3
Tijekom utrke izaŔla obavijest, da nema razgovora na team radiju tijekom formacijskog kruga, paf nije proŔlo 3 sekunde Sainz se javlja na team radiju :bonk:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Meni klasicni Kimi najjaci , sa svojim tepisonima :rofl:

I Grozni mi je odlican koliko je sretan bio zbog sunarodnjaka :D
slikaslika slika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Kimi koji ronda :klanjam:

Latifi :thumbs: jako inteligentan i rjecit decko

Sainz takodjer jako duhovit i inteligentan

Gaslija ne mirisem kao licnost, ima nesto hinjavo u sebi, doduse Francuz je pa to ide prirodno :mrgreen: ali ova erupcija odusevljenja mi bas izmami osmijeh :pivo:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ibarac00 je napisao/la: 07.09.2020., 22:13 Tijekom utrke izaŔla obavijest, da nema razgovora na team radiju tijekom formacijskog kruga, paf nije proŔlo 3 sekunde Sainz se javlja na team radiju :bonk:
Zabranjena je samo komunikacija prema vozaču, oni i dalje mogu javljati pitwallu Å”to god i koliko god žele. To je ono pravilo (tj. direktiva) zbog koje su Haasovi pokupili kazne u Mađarskoj.

I meni je odličan ovaj Sainzov TR s treninga, želi čovjek iskoristiti priliku da čuje takve podatke dok može :mrgreen:

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
McLaren se popravio :thumbs:
slika
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Ibarac00
GP3
GP3
Tip u finskoj, pogodio točan poredak prva tri na VN Italije, uložio 20 centi, dobio 33000 eura. :klanjam:
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔