Pa ovo ukidanje nije bilo nikakvo udaranje, Äak je suprotno ispalo. FIA nezna udrit, a neznaju ni ekipe.F12000 je napisao/la: 07.09.2020., 12:49
I joÅ” Äu na staviti ponavljati svoj "ceterum censeo", Mercedes i Formulu 1 opÄenito se trebalo puno prije poÄeti udarati s pravilima poput ukidanja raznih modova motora.
VN Italije 2020. (4.-6. rujna)
- Multi 21
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- F12000
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Udrilo je itekako, za misliÅ” da bi se Hamilton i pogotovo Bottas muÄili probiti kroz poredak da su ostali modovi motora? Max i Red Bull su takoÄer bili potpuno neutralizirani. U nemoÄi su prebacivali u niži režim rada, a ni to im nije pomoglo. JoÅ” je ovo kozmetiÄka promjena, kamo sreÄe da je FIA joÅ” odluÄnije krenula.Multi 21 je napisao/la: 07.09.2020., 14:02Pa ovo ukidanje nije bilo nikakvo udaranje, Äak je suprotno ispalo. FIA nezna udrit, a neznaju ni ekipe.F12000 je napisao/la: 07.09.2020., 12:49
I joÅ” Äu na staviti ponavljati svoj "ceterum censeo", Mercedes i Formulu 1 opÄenito se trebalo puno prije poÄeti udarati s pravilima poput ukidanja raznih modova motora.

- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Aaa dobro nije da nije imao nesreÄe, SIGURNA pobjeda otiÅ”la, ali opet desi se da ima sreÄu u nesreÄi sa odustajanjem Maxa i nesposobnog kolegu koji ovakve zicere ne zna kapitalizirati_bataziv_0809 je napisao/la: 07.09.2020., 13:11 Listam malo postove jer jucer nisam stigao iz ociglednih razloga i naletim na ovoKoliko srece ima lik koji izgubi SIGURNU pobjedu zbog greske koja se desi jednom u 10 godina.Frantic je napisao/la: 06.09.2020., 16:31 I koliko sreÄe ima lik da u trci u kojoj Äe možda ubrati koji bod, drugoplasirani u prvenstvu odustane
Blessed![]()
![]()

Ali da je na glup naÄin ispuÅ”io glat pobjedu, to sigurno, joÅ” sreÄe imao da je ovo pod SC, inaÄe sam uvjeren da bi bio DSQ, kao Å”to je Montoyi bio koji je u regularnom tijeku trke dobio crnu zastavu u Kanadi 2005, ako se ne varam trebao je pobijediti tu trku takoÄer.
Evo tražio sam, ipak je i Montoya proÅ”ao kroz crveno tokom SC perioda, ali crna zastava u njegovom sluÄaju

- _bataziv_0809
- Formula 1
- Navija za: McLaren
Pa dobro ne sporim da je imao donekle srece u nesreci sa Maxovim odustajanjem (koji svakako nije briljirao u utrci) ali ipak je, majku mu, nesreca starija od to dvoje.LH44 je napisao/la: 07.09.2020., 15:49
Aaa dobro nije da nije imao nesreÄe, SIGURNA pobjeda otiÅ”la, ali opet desi se da ima sreÄu u nesreÄi sa odustajanjem Maxa i nesposobnog kolegu koji ovakve zicere ne zna kapitalizirati![]()
Ali da je na glup naÄin ispuÅ”io glat pobjedu, to sigurno, joÅ” sreÄe imao da je ovo pod SC, inaÄe sam uvjeren da bi bio DSQ, kao Å”to je Montoyi bio koji je u regularnom tijeku trke dobio crnu zastavu u Kanadi 2005, ako se ne varam trebao je pobijediti tu trku takoÄer.
Evo tražio sam, ipak je i Montoya proÅ”ao kroz crveno tokom SC perioda, ali crna zastava u njegovom sluÄaju
Mislim kruziras ka sigurnoj pobjedi, grand slamu, i sto je najvaznije:sa najvecim konkurentima daleko iza sebe....i onda zbog niza dogadjaja koji se desavaju jednom u 5 godina ili rijedje, padnes na zacelje. I umjesto da povecas prednost za 15tak bodova, smanji ti se za 3 boda i onda neko kaze e jest sretan, mogla mu se prednost smanjiti za 10 bodova, ali nije

Da je Max odustao sa prvog ili eto podijumskog mjesta pa hajde i razumio bih...ovako

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Pa dobro Hamilton je valjda jedini vozaÄ u modernoj F1 koji je bagerom izvaÄen iz Å”ljunka te vraÄen u utrku pa eto treba imati neke sreÄe i u tome...

- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Nema ova situacija nikakve veze s time, @Bata ne poriÄe da nije imao sreÄe u nesreÄi, ali to je NULA spram nesreÄe koja mu izbi, koliko veÄ, 15-20 bodova, zaboravio sam sistem bodovanja
Stvar je u tome da se preuveliÄava kad je u pitanju Hamilton

Stvar je u tome da se preuveliÄava kad je u pitanju Hamilton

-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
I koji su dojmovi ukidanja party moda?
Bottas (subota) : ne znam jesu li sad u RB sretni zbog ukidanja modova.
Bottas (nedjelja) : ne mogu se utrkivati sa ovakvim postavkama.
Do Safety cara smo imali DRS vlakiÄ od treÄeg mjesta do devetog, utrkivanje je bilo neutralizirano i svi su pratili. Da nije bilo puste drame sa safetom i crvenom zastavom ne znam kakvu bi utrku gledali.
Da bi se netko prestigao trebao je biti baÅ” dosta brzi, Äak se ni Hamilton nije odvojio od sainza puno, možda 9 sec ako se ne varam, a ti je 0.5 po krugu.
Moj dojam je da su svi zakinuti i da bi u nastavku sezone broj pretjecanja mogao opasti i stavlja se jos veci naglasak na Q.
Na tren mi se svidila nemoÄ Mercedesa koji nije uspijevao proÄi McLarene Äak ni uz pomoÄ DRS, a onda je Hamilton naletio kao brzi vlak i lakoÄom to rijeÅ”avao. Da je dobio samo prolaz kroz bokseve vjerojatno bi uhvatio i podij.
Bottas (subota) : ne znam jesu li sad u RB sretni zbog ukidanja modova.
Bottas (nedjelja) : ne mogu se utrkivati sa ovakvim postavkama.

Do Safety cara smo imali DRS vlakiÄ od treÄeg mjesta do devetog, utrkivanje je bilo neutralizirano i svi su pratili. Da nije bilo puste drame sa safetom i crvenom zastavom ne znam kakvu bi utrku gledali.
Da bi se netko prestigao trebao je biti baÅ” dosta brzi, Äak se ni Hamilton nije odvojio od sainza puno, možda 9 sec ako se ne varam, a ti je 0.5 po krugu.
Moj dojam je da su svi zakinuti i da bi u nastavku sezone broj pretjecanja mogao opasti i stavlja se jos veci naglasak na Q.
Na tren mi se svidila nemoÄ Mercedesa koji nije uspijevao proÄi McLarene Äak ni uz pomoÄ DRS, a onda je Hamilton naletio kao brzi vlak i lakoÄom to rijeÅ”avao. Da je dobio samo prolaz kroz bokseve vjerojatno bi uhvatio i podij.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bottas bi ima problema sa pretjecanjima da ima crveni NOS gumbic iz FastAndFuriousa 

Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Haha, brutalno.CrashOverride je napisao/la: 07.09.2020., 20:50 Bottas bi ima problema sa pretjecanjima da ima crveni NOS gumbic iz FastAndFuriousa![]()
Ma samo pokazatelj koliko pizde kad su u sliÄnom omjeru snaga kao ostali ili kad nisu brži kao klinci na easy modu u nekoj igrici.
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
@MSC
O yessss...
Jbg..Navika je zajebana stvar.. Navikli su preskakat koga god stignu..
O yessss...
Jbg..Navika je zajebana stvar.. Navikli su preskakat koga god stignu..
Fino Alla Fine
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
DRS nije imao utjecaja zbog low DF konfiguracije staze Å”to je razumljivo, Äak Å”toviÅ”e volio bih da DRS izgubi svoju svrhu u utrkama jednostavno nisu fan toga. Uostalom ako veÄ postoji daj da se koristi stalno na bilo kojem dijelu staze bilo bi zanimljivo.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Sent from my GM1913 using Tapatalk
-
zelot
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
Jedno hipotetsko..
Sta mislite kako bi tifosi reagirali da nije corona i da je sve krcato navijacima? Bi li fuckali, hukali ferrariju?
Ok, zbog at i lorda bi se veselili ali kako bi ferr prosao u cijeloj toj prici??
Imaju srece ds nema navijaca a imaju 3 utrke doma

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
Sta mislite kako bi tifosi reagirali da nije corona i da je sve krcato navijacima? Bi li fuckali, hukali ferrariju?
Ok, zbog at i lorda bi se veselili ali kako bi ferr prosao u cijeloj toj prici??
Imaju srece ds nema navijaca a imaju 3 utrke doma

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
zanimlijvi team radiji:
https://www.formula1.com/en/video/2020/ ... _2020.html
moj favorit: sainz u razgovoru sa svojim inženjerom na fp3, pri poÄektu clipa.
https://www.formula1.com/en/video/2020/ ... _2020.html
moj favorit: sainz u razgovoru sa svojim inženjerom na fp3, pri poÄektu clipa.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- _bataziv_0809
- Formula 1
- Navija za: McLaren
Kimi koji ronda
Latifi
jako inteligentan i rjecit decko
Sainz takodjer jako duhovit i inteligentan
Gaslija ne mirisem kao licnost, ima nesto hinjavo u sebi, doduse Francuz je pa to ide prirodno
ali ova erupcija odusevljenja mi bas izmami osmijeh 

Latifi

Sainz takodjer jako duhovit i inteligentan
Gaslija ne mirisem kao licnost, ima nesto hinjavo u sebi, doduse Francuz je pa to ide prirodno

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Zabranjena je samo komunikacija prema vozaÄu, oni i dalje mogu javljati pitwallu Å”to god i koliko god žele. To je ono pravilo (tj. direktiva) zbog koje su Haasovi pokupili kazne u MaÄarskoj.Ibarac00 je napisao/la: 07.09.2020., 22:13 Tijekom utrke izaÅ”la obavijest, da nema razgovora na team radiju tijekom formacijskog kruga, paf nije proÅ”lo 3 sekunde Sainz se javlja na team radiju![]()
I meni je odliÄan ovaj Sainzov TR s treninga, želi Äovjek iskoristiti priliku da Äuje takve podatke dok može

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
McLaren se popravio

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs