avetma je napisao/la: 30.08.2020., 19:31
Sutra ide nova epizoda.
Neće biti gosti nego ćemo nas trojica s portala čavrljati o Belgiji i o aktualnostima. Tako će uglavnom uvijek izgledati. Gosti će biti samo ponekad.
Mi ne možemo znati kad da vas gledamo, ako ne stavite reklamu
Tanki ste mi u samopromociji
avetma je napisao/la: 30.08.2020., 19:31
Neće biti gosti nego ćemo nas trojica s portala čavrljati o Belgiji i o aktualnostima. Tako će uglavnom uvijek izgledati. Gosti će biti samo ponekad.
Pa to mi je i bolja opcija. Dok ste vas trojica koji se dobro znate to će valjda značiti da će biti opuštenija atmosfera što mi je uvijek dobra stvar za podcast. Kada se "podcast" pretvori u postavljanje pitanja od strane voditelja i odgovaranje od strane gosta to mi više izgleda na Nedjeljom u 2. A to je suhoparno. Zato like za ovo
“Leave me alone, I know what to do.”
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.