Moš` mislit kako je mojoj ženi, koja je profesor
Sorry na malom off-u
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Liga nacija je odlicno natjecanje za isprobavat nove stvari , mlade igrace itd itd.
Rekao bih totalno nebitno natjecanje , ali ajde , pinkicu je bitnije od prijateljskih tekmi.
Uglavnom totalno nebitno natjecanje
Prijateljske treba u potpunosti i izbacit, ne sluze bas necemu kao u slucaju s klobovima kad su u pripremama za sezonu.. Vise stete donesu nego koristi..
U tom vidu bolje da se sve igra pod ovim formatom...
Ne znam jesam do sad pogleda 2, 3 tekme od kad se igra..
Ludnica na Parku Prinčeva
PSG - OM 0:1
Gužva, 5 crvenih kartona u 7. minuti nadoknade.
Igralo se nekih 100 minuta
Ukupno 18 kartona
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sad sam pogkedao snimku drugog poluvremena, nisam ni znao što je bilo. Kakav kaos
Neymar govno malo brazilsko, trebao je dobiti crveni još prije kad je gurnuo igrača Marseillea. To je kad ti slava udre u glavu pa postaneš prebahat. Šteta što ga DĆC nije dohvatio da ga vrati na tvorničke.
Sad ni sljedeću ne igra, nadam se da će izgubiti i to.
Neymar ocekivano crveni ,visio je u zraku koliko je bio nervozan i svadao se po terenu.
Jedino mi nije jasno zasto je Paredes dobio drugi zuti umjesto direktnog crvenog. Nakon sviranog faula namjerno pokosi protivnika , to je cist primjer crvenog.
Znam da je drugi zuti crveni , ali nije isto drugi zuti i direktan crveni
I jos da dodamo ponisten gol Marseilla koji nema veze sa zaledjem
Zaboravio sam koji trener je to reko ali je reka dobro 'U PSG idu igraci koji imaju problema sa disciplinom'
Neymar je trebo davno pocrvenit a ovo zadnje bas mucki, kakav i je..
Da je u glavi Messi ili Ronaldo, ovu odvojicu ne bi nitko ni spominja..
Ovako ga ni oni sa njegovom tetovazom na guzici nece stavljat u istu recenicu..
CrashOverride je napisao/la: 14.09.2020., 06:53
I jos da dodamo ponisten gol Marseilla koji nema veze sa zaledjem
Sumnjiviji je bio njihov prvi gol, drugi je bio čist 100%
Btw ni Di Maria nije dobio crveni zbog ovoga, a lik se tek vratio nakon što je bio pozitivan.
Ovo zaslužuje ban od 10 utakmica.
Ne znam jel to neka južnoamerička stvar ili što, ali ovi nisu normalni. Dva Argentinca se mlate ko da su zakleti neprijatelji, Neymar i Di Maria isto rade sranja...
Nek su oni njih dobili, nece puno znacit na kraju ali sad je lijepo vidit kako gube..
Za ovo je Costa dobio samo 4 tekme..
Meni je ovo jadno da tesko moze bit jadnije..
Udaranje i onda jos pljuvanje u facu