Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale
Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Har Kl novi stari donator, 10€, samo ne znam je li za portal ili za podcast
Ali dobro, sve je to jedno te isto, zahvaljujem! 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hvala, za što god da jest, svejedno ti ime ide na ploču u idućem podcastu 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Može 

- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Za što?
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Discord platforma bi za takve stvari bila mnogo prikladnija. Samo to zahtjeva dodatni angažman oko administracije servera, pogotovo ako se zajednica poveća na trocifreni broj članova.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
To uvijek može otvoriti netko od čitatelja ako je zainteresiran. Za službeni kanal ne vidim potrebe, a ni resursa da se netko od nas sad bavi još i time.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
A ono, jedino što bi Discord server mogao donijeti, a što već nema na portalu jest live komentiranje F1 sesija sa poznatim članovima portala. Ali ne bih volio da to odvrati pažnju s foruma, koji je meni osobno dragulj F1puls-a 
Za obavijesti o novim vijestima mi nema smisla praviti tako nešto, kad se portalu pristupa za par sekundi, što je meni osobno i jako drag dnevni ritual.

Za obavijesti o novim vijestima mi nema smisla praviti tako nešto, kad se portalu pristupa za par sekundi, što je meni osobno i jako drag dnevni ritual.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Diskord ideja je dobra s neke strane, ali to umanjuje trud portala koji se zalagao za brojke putem odličnog sadržaja/sajta uopće. Twitter ili FB su odlični za reklamu samog portala, tako privlače nove ljude a ovako neš privatno da se otvori je totalno nepotrebno.
Jedino vidim koristi ako se recimo igra F1 2020 liga, pa onda tamo da se vrše dogovori a ovde na forumu da se ostavi pozivnica putem linka (ili preko PM).
Jedino vidim koristi ako se recimo igra F1 2020 liga, pa onda tamo da se vrše dogovori a ovde na forumu da se ostavi pozivnica putem linka (ili preko PM).

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Treba čuvati forum. Za postove u afektu niske kvalitete koji se tiču aktualnih tema imamo komentare na članke. Discord bi vjerojatno samo smanjio razinu kvalitete komentiranja.
Tema tekuće utrke je dovoljno bliska Discord kanalu.
Tema tekuće utrke je dovoljno bliska Discord kanalu.

- CRooY3
- Karting
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari
Ne znam jeli već bilo priče o tome, ali zanima me kakav je plan za podcast ubuduće. Imate li nekakav raspored da idete jednom tjedno/dvotjedno/mjesečno ili će ići onako kada se ukaže prilika?
“Leave me alone, I know what to do.”
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Sutra ide nova epizoda.
Neće biti gosti nego ćemo nas trojica s portala čavrljati o Belgiji i o aktualnostima. Tako će uglavnom uvijek izgledati. Gosti će biti samo ponekad.
Neće biti gosti nego ćemo nas trojica s portala čavrljati o Belgiji i o aktualnostima. Tako će uglavnom uvijek izgledati. Gosti će biti samo ponekad.