https://youtu.be/kq2E7LBClnY
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Svaka rijec je na mjestuMrDoomroom je napisao/la: 25.08.2020., 12:14 Uglavnom to je to dok jedeš zlatnom žlicom na društvenim mrežama se bori za ravnopravnost
Ja sam se već izjasnio oko tog blm da me apsolutno ne interesuje, interesantnija mi je ova migrantska kriza, jer to je naš problem u BIH, a i Balkana + ne volim to kad je u Americi problem, problem je u cijelom svijetu, kad je problem negdje drugo, onda se to jedva prenosi u medijima.MrDoomroom je napisao/la: 25.08.2020., 14:07 Sam je sebe stavio u središte u borbi za ravnopravnost i koristi sve društvene platforme kako bi nas poučio što bi mi trebali raditi. Dok za njega ta pravila ne vrijede.
Poznat mi je ovaj lik. Malo je reći da je ovaj još gori širitelj poluisitina i problematičnih poruka. Čovjek je fanatični protivnik svega multikulti. Ne čudi me da mu smeta uspješan mulat . Pogotovo je smiješno kada on optužuje nekoga, a sam propagira određene društvene vrijdnosti i proziva druge. Smeta mu sve od lgbt, multikulti, ljudi koji se boje korna virusa pa ih idiotski napada jer se brinu za svoje zdravlje. Ma lik zapadna verzija Keruma i Bujice.MrDoomroom je napisao/la: 25.08.2020., 12:14 Uglavnom to je to dok jedeš zlatnom žlicom na društvenim mrežama se bori za ravnopravnost
Vezano za boldani dio, Lujo je uradio više nego dovoljno za #BlackLivesMatter i #WeRaceAsOne. Njegovo lobiranje da F1 obrati pažnju na borbu protiv rasizma je urodilo plodom. Da ništa više ne uradi, njegov trag je ostao i stvari koje je pokrenuo će i dalje teći.So definitely I missed it. But it’s not the end of the world. I got to see that my team continued to take the knee, which I think is great. And we’ll just try to do better with timing next time. Perhaps I won’t go all the way back to my garage when it’s that far away. In the past, usually there is another toilet somewhere closer.
Ti ono imaš dvoje djece? Kad dobiješ treće, nećeš imati vremena da se počešljaš, a kamoli da pratiš šta neko objavljujeCrashOverride je napisao/la: 08.09.2020., 11:20 Kao i mnogi celebrities, tako se i Lewis preserava oko nekih stvari, njegova stvar.. Ima followere kojima je to cool..
I mi se prenemazemo oko nekih stvari samo nemamo publiku..
Zanimljiviji su mi likovi koji to sve prate i neodobravaju i onda rade buku oko svega, get a life..
Proba sam na Instagramu pratit neke likove i sportske ustanove ali sam izdrza jedan dan, previse objava i svega a na kraju u biti ne vidim ako mi ekipa ima neku ludost, event, lucidnost i nes trece jer nemam volje to sve pogledat jer me na kraju dana ne zanima ni 1% pisljivi postotak tih objava.
Ako ti nesto/netko ne pase.. Ćeraj dalje..
Ponavljaš već stavljen video. Taj youtuber je u najmanju ruku licemjer i osoba čudnih uvjerenja.f1zd je napisao/la: 07.09.2020., 23:32 Mislio sam da je malo pretjeran naslov, ali u globalu zanimljiv video, dobro objašnjava zašto je Lewisov BLM preseravanje.
Što ne znači da video i izneseni argumenti nisu irelevantni i da lik govori stvari o Hamiltonu (a i drugim zvijezdama) o kojima drugi ne žele pričati zbog jel... političke korektnosti.