Ništa od navedenog nažalost, morat ćemo u ilegalu.pigmalion je napisao/la: 21.08.2020., 15:00 E, sad još jedna dobra duša, za prijenos; Arena, SportKlub?
IndyCar
WEC, WRC, Indy...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Fuck, ne fuck......croatic f1 je napisao/la: 21.08.2020., 15:28Ništa od navedenog nažalost, morat ćemo u ilegalu.pigmalion je napisao/la: 21.08.2020., 15:00 E, sad još jedna dobra duša, za prijenos; Arena, SportKlub?

Pa zašto imam Arenu i SportKlub, a nema prijenosa INDY 500!!!!
Mislim, zašto nitko od lokalnih europskih TV kuća ne prenosi Indy 500!?
Fuck i strem.
Hvala za info.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
-
Hyper markoni
- Karting
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Alonso
Odite na app za free prijenos F1 i tamo preko mx playera možete na skyu gledat indy 500
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Jel ovo uobičajna procedura u Indyju da pop drži predavanje o miru na zemlji da bi za par trenutaka vojska ispalila plotun?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Matek14
- GP3
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Sretno Fernando!! Ajmoooo 3x 

Fernando is faster than all of you 

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Mislim da bi prije Russel do postolja u Williamsu nego danas Alonso do pobjede. Ipak, ovo je Indy i sve je moguce. Nadam se odlicnoj utrci za Alonsa 

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Običajena procedura u Americi. Gledao sam Daytonu 500 početkom godine, jedno 40 minuta su trajale njihove pizdarije. God bless America, pa himna, pa se Trump provozao par krugova po stazi i taman je počela kiša i sve moralo biti odgođeno za sutradanmonkeyseat je napisao/la: 23.08.2020., 20:13 Jel ovo uobičajna procedura u Indyju da pop drži predavanje o miru na zemlji da bi za par trenutaka vojska ispalila plotun?

Lud narod.
- Wehrlein94
- GP3
- Navija za: Raikkonen
Fernando na 24. poziciji, 20 krugova.. mislim da je san gotov 

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ne razumijem se nikako u ovu utrku, ali Alonso trenutno 20. zajedno s momcadskim kolegom Karamom na 19. mjestu. Prvi su na stazi s dva ulaska u boks. Ne znam koliko se puta tijekom utrke ide u boks tako da ne mogu ni procijeniti je li to dobro ili ne. Nadam se da je 

- Matek14
- GP3
- Kontakt:
5-6 puta.. i nije dobro jer je bio vec 3 put.. nije mi jasan jos onaj drugi ulazak.. tu je jako puno izgubio.. al tempo mu je opcenito dosta los.. biti cu zadovoljan ako zavrsi u top 15, a trenutno to bas ne izgleda kao realno, nazalostAlonso king je napisao/la: 23.08.2020., 21:26 Ne razumijem se nikako u ovu utrku, ali Alonso trenutno 20. zajedno s momcadskim kolegom Karamom na 19. mjestu. Prvi su na stazi s dva ulaska u boks. Ne znam koliko se puta tijekom utrke ide u boks tako da ne mogu ni procijeniti je li to dobro ili ne. Nadam se da je![]()

- Wehrlein94
- GP3
Ma užasno jeAlonso king je napisao/la: 23.08.2020., 21:26 Ne razumijem se nikako u ovu utrku, ali Alonso trenutno 20. zajedno s momcadskim kolegom Karamom na 19. mjestu. Prvi su na stazi s dva ulaska u boks. Ne znam koliko se puta tijekom utrke ide u boks tako da ne mogu ni procijeniti je li to dobro ili ne. Nadam se da je![]()

- Wehrlein94
- GP3
Mislim da sam čuo nečiji team radio " GP2 ENGINE, GP2 " ali ne znam čiji 

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Nema šanse Alonso. Pričekat će ta kruna malo. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Nije mu Karam kolega, O'Ward i Askew su. Lani je Pagenaud kao pobjednik išao u boks 6 puta, ali tu je sve vrlo otvoreno. Ako te pogodi neki incident u pravom trenutku, možeš sa samog dna do samog vrha za čas. Čini se da mu je trenutni caution pomogao, trenutno je P16.Alonso king je napisao/la: 23.08.2020., 21:26 Ne razumijem se nikako u ovu utrku, ali Alonso trenutno 20. zajedno s momcadskim kolegom Karamom na 19. mjestu. Prvi su na stazi s dva ulaska u boks. Ne znam koliko se puta tijekom utrke ide u boks tako da ne mogu ni procijeniti je li to dobro ili ne. Nadam se da je![]()
- Matek14
- GP3
- Kontakt:
Trenutno P16.. s tim da dio vodecih nije sad isao u box.. ima jos pola utrke, ali da.. ludost je ocekivati ista
samo nek on toje zavrsi ove godine.. sve je toto dobro 

- blown diffuser
- Formula 1
Askew gotov.

- blown diffuser
- Formula 1
Nije gledao "dani groma" kad vidiš dim ispred sebe, ne kočiš nego pun gas.