Sad se sjetih pa da podjelim...
Na godisnjem ssm sa ekipom isao u zg na karting na velesajam. Nakon voznji, pijemo pivu a neki mali vozi. Skuzim ds mu je stari pored nas pa popricam sa njim. Mali se zove mislim patrik petrovic. Za prezime sam siguran. Ima 10 godina.
Mali je vozio konzistentna vremena oko 33.2 a vozi tek 6 mjeseci.
Pitam kako je pocelo pa lik kaze da ga doveo jedan dan onako.. mali je vozio onaj sporiji kart za klince kod kojeg je rekord kruga nesto oko 42 sekunde i mali ke vec u drugoj voznji skinuo rekord na miskim nekih 38 sekundi. Neki kjudi su ga tamo vidjeli i odmah ih pozvali i odmah se nasao sponzor. Mali se sad vec natjece u nekim ligama. Ne znam kojim, nisam imao toliko vremena za pricati sa njim ali eto, mozds za 10 godina bude nesto. Zao mi sto nisam autogram uzeo od malog... Tko zna..
Ugl, to je bio cirka 17. u mjesecu i do tada je imao rekord mjeseca... Mislim da je nekih sekundu i pol od rekorda staze ukupno.. ako se uzme u obzir da za ssmo 6 mjeseci je vec na niskih 33 i ne tako daleko kd rekords kruga, mozds i bide nesto ako bude srece. Steta ssmo sto je tako kasno poceo ali ako je wunderkind, da se to nadoknadit
Obojica navijaju za ferrari a mali od vozaca za kimia
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk