Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Stake dostizanja Sumahera je dovoljno velik sam po sebi.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
@Har Kl :koska:
@_bataziv_0809
Nije da mu je zadnja sansa za to, tako da :thumbsd:
Dostizanje tog rekorda je samo pitanje vremena
Fino Alla Fine

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Kad će Hamiltona dohvatiti karma za sve loše što je učinio Albonu,ja ne shvaćam !?

QFlash82
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Mercedes
Wehrlein94 je napisao/la: 03.08.2020., 13:29 Kad će Hamiltona dohvatiti karma za sve loše što je učinio Albonu,ja ne shvaćam !?
Šta mu je učinio ?

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
QFlash82 je napisao/la: 03.08.2020., 15:00
Wehrlein94 je napisao/la: 03.08.2020., 13:29 Kad će Hamiltona dohvatiti karma za sve loše što je učinio Albonu,ja ne shvaćam !?
Šta mu je učinio ?
Uzeo mu je 2 postolja u zadnjih 5 utrka i usmjerio karijeru prema izlazu iz F1

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Wehrlein94 je napisao/la: 03.08.2020., 20:38
QFlash82 je napisao/la: 03.08.2020., 15:00
Šta mu je učinio ?
Uzeo mu je 2 postolja u zadnjih 5 utrka i usmjerio karijeru prema izlazu iz F1
Ta dva izgubljena podija ne mijenjaju činjenicu da nije niti blizu Maxu u utrci, a kamoli kvalifikacijama.
Popravila bi na prvu sliku, ali Max je opet daleko naprijed i u te dvije utrke.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Slažem se sa Fabregom :thumbs:
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1290227825723621377

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ma dobro sad, ko da je prvi koji je odvezao krug (pola) na puknutoj gumi... Jeli Alonso prije nekoliko godina u Bakuu sa dvije puknute gume došao do boksa.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Jeste, ali je kontekst razlicit. Ovdje je jedina opcija da vozis najbrze sto mozes jer je kraj utrke.
slika

Lotus
Karting
Karting
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Lotus
Trebao je voziti znajući da mu se približava Max, paziti da guma ne ispadne i održavit kakvu takvu trkaću liniju

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Da, da to je taj svemoguci vozac Hamilton. On se rodio za volanom, majka ga pravo u bolid izbacila! Jadan on u ovakvom bolidu Mercedesa! Sve podje naopako, ali on cupa, on je SuperHamsta! :)

Jadna li si F1! Dno dotakla!
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Tajming je jebena stvar, Botas napravi istu stvar ali dva kruga ranije. Nitko to ne spominje, Ham to napravi u zadnjen krugu Bog. Ne kažem da ne treba vještine ali 99% vozača bi to završilo. E sad da je zadnja bila u pitanju. Bilo je u povjesti vozača koji su radili čuda ali ovo po meni spada više u vjerovali ili ne. Ovo je dokaz da mercedesu ne može nitko ništa ove sezone a zašto o tome se lome koplja.
#DankeSeb

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ali LH je vozio 230 niz Hangar ravnicu :klanjam: :chill: :prcnjau:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ferrari je napisao/la:Ali LH je vozio 230 niz Hangar ravnicu :klanjam: :chill: :prcnjau:
Koja pičkicaslikaslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

QFlash82
Karting
Karting
S nama već: 8 god 9 mj
Kako uzivam gledati ove ogorcene komentare na racun LHa koji po vecini nije nicin drugim zasluzio svoje naslove nego cistoj sreci.Bolje se nasmijem nego na danasnjim sitcom hum.serijama.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 04.08.2020., 12:05
Ferrari je napisao/la:Ali LH je vozio 230 niz Hangar ravnicu :klanjam: :chill: :prcnjau:
Koja pičkicaslikaslika

Moja poanta je da je Bottas vozio identično samo što je Bottas bio u još goroj poziciji jer je cijeli krug morao voziti s kompromitirano gumom.

slika

slika

Ali ono sutradan u medijima "LH vozio 230 s tri gume na Hangar ravnici" ono...malo mi je sve to smiješno. Eto iskreno.

Imali su obojica sreće da im se guma nije u potpunosti odvojila od felge kao Sainzu u istom krugu. E to je vožnja na tri kotača.
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
.. ali Bottas nit je tamne boje koze nit je brit nit je messija :zubo:
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: Moja poanta je da je Bottas vozio identično samo što je Bottas bio u još goroj poziciji jer je cijeli krug morao voziti s kompromitirano gumom.

Ali ono sutradan u medijima "LH vozio 230 s tri gume na Hangar ravnici" ono...malo mi je sve to smiješno. Eto iskreno.

Imali su obojica sreće da im se guma nije u potpunosti odvojila od felge kao Sainzu u istom krugu. E to je vožnja na tri kotača.
Ma znaš da je zajebancija slika

Niko ne kaže da nema skilla da odvezeš a da se guma ne raspade i razvali krilo, pod i barge-board, ali nije to ništa što ostali vozači ne znaju + prednju gumu je lakše kontrolisati da se ne raspadne nego zadnju, jer prednje krilo i barge-board su odmaknuti, pa je manja šansa da zakači, dok je podnica koji centimetar od zadnjeg točka i inače zadnja guma zakači za podnicu, šteta se inače samo može iskontrolisati da manje razvališ podnicu, teško možeš proći bez štete.

Ali da, imali su sreće da im je guma pukla pri manjoj brzini i nekako postepeno je se raspala, dok je kod Sainza bila maltene eksplozija pri cca 300kmh.

slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 04.08.2020., 12:42
Ferrari je napisao/la: Moja poanta je da je Bottas vozio identično samo što je Bottas bio u još goroj poziciji jer je cijeli krug morao voziti s kompromitirano gumom.

Ma znaš da je zajebancija slika

Niko ne kaže da nema skilla da odvezeš a da se guma ne raspade i razvali krilo, pod i barge-board, ali nije to ništa što ostali vozači ne znaju + prednju gumu je lakše kontrolisati da se ne raspadne nego zadnju, jer prednje krilo i barge-board su odmaknuti, pa je manja šansa da zakači, dok je podnica koji centimetar od zadnjeg točka i inače zadnja guma zakači za podnicu, šteta se inače samo može iskontrolisati da manje razvališ podnicu, teško možeš proći bez štete.

Ali da, imali su sreće da im je guma pukla pri manjoj brzini i nekako postepeno je se raspala, dok je kod Sainza bila maltene eksplozija pri cca 300kmh.

Ne samo to, već dobro da se nije dogodilo isto kao i Kvyatu. Kada ti zadnja guma ode, piši propalo. Pogotovo u onim zavojima s 280-300 km/h.
slika slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la:Ne samo to, već dobro da se nije dogodilo isto kao i Kvyatu. Kada ti zadnja guma ode, piši propalo. Pogotovo u onim zavojima s 280-300 km/h.
Zadnji točak sigurno gore, pogotovo ako si na gasu, jedan pukne i prestane da vuče, dok drugi nastavi, spin bez najaveslika

Ne znam samo kako misle ovaj vikend sa mekšim gumama kako su najavili, pucaće ko 2013. što su pucale, očekujem haos.

slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡