Ma meni kad spomeneš Lewis Hamilton, padne mi na pamet on sa žutom kacigom u MP4-27, a ne ovi silni Mercedesi koje je vozio i ispisao historiju. Meni također 2012 izaziva neugodan osjećaj, te sezone je McLaren sa Lewisom imao nenormalan broj baksuzluka, em kvarovi, sudari, kvarni pištolji, katastrofalne strategije, brojao sam jednom na forumu, bilo je tu vjerovatno 100+ izgubljenih bodova + ono što bi ostali izgubili da je Lewis završio trke. 2007 sam gledao snimke utrka i stvarno šteta ispade na kraju, malo on kriv, malo ekipa, malo McLarenova najveća boljka poslije pištolja - mjenjač._bataziv_0809 je napisao/la: 02.08.2020., 22:10Meni nijedna nije bas po ukusu u post-West eri, iskren da ti budem, ali nisam ja relevantan, meni je dobro i lijepo samo ono sto je Mika vozio, pa i crveno bijeli Marlboro MP4-10LH44 je napisao/la: 02.08.2020., 21:40 Najžalije mi je ta 2012, najljepši McLaren meni lično uz MP4-20, mada i ove dvije su još veći ziceri bili...
Sent from my ATU-L21 using TapatalkVodafone/J.Walker mi nikad do kraja nisu legli
![]()
A i trenutna oranž varijanta mi je mocna![]()
2007 je tragedija epskih proporcija, ja sam mislio da ce se tad psihicki skrhati i da nikad vise nece biti isti. 2012 mi izaziva neugodu samo kad pomislim na nju. 2016 ne dozivljavam tako jer nije Mclaren, ali mi je bilo bezveze da cudnovati kvarovi tu sezonu prelomeali opet je poslije toga izasao jaci nego ikad....
Sreca, naravno da je ima, bez malo srece ne ide, ali ovdje se namece novi diskurs a to je da je sreca izgleda jedini faktor koji je doveo do njegovih uspjeha...ne znam cemu to omalovazavanje, ali nije ni bitno...
2016. već je i on malo sam zajebo u dosta utrka, mada ni kvarovi ga nisu mazili toliko. Svejedno uz Maleziju i onaj niz na kraju je mogao glat uzeti.
Stvar s Lewisom je po meni da kad ima sreće, baš ispadne srećković da ga nema većeg, ali kad ga usere, onda je i šefa i stanicu

A ovu orange verziju ne bih dirao, mada mislim da bi mogla bolja biti. Btw. Vodafone/Jonnie Walker mi je ljepša od West liverije