VN VELIKE BRITANIJE 2020. | 31. srpnja-2. kolovoza

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
_bataziv_0809 je napisao/la: 02.08.2020., 22:10
LH44 je napisao/la: 02.08.2020., 21:40 Najžalije mi je ta 2012, najljepši McLaren meni lično uz MP4-20, mada i ove dvije su još veći ziceri bili...

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Meni nijedna nije bas po ukusu u post-West eri, iskren da ti budem, ali nisam ja relevantan, meni je dobro i lijepo samo ono sto je Mika vozio, pa i crveno bijeli Marlboro MP4-10 :mrgreen: Vodafone/J.Walker mi nikad do kraja nisu legli :?

A i trenutna oranž varijanta mi je mocna (y)

2007 je tragedija epskih proporcija, ja sam mislio da ce se tad psihicki skrhati i da nikad vise nece biti isti. 2012 mi izaziva neugodu samo kad pomislim na nju. 2016 ne dozivljavam tako jer nije Mclaren, ali mi je bilo bezveze da cudnovati kvarovi tu sezonu prelome :thumbsd: ali opet je poslije toga izasao jaci nego ikad....

Sreca, naravno da je ima, bez malo srece ne ide, ali ovdje se namece novi diskurs a to je da je sreca izgleda jedini faktor koji je doveo do njegovih uspjeha...ne znam cemu to omalovazavanje, ali nije ni bitno...
Ma meni kad spomeneš Lewis Hamilton, padne mi na pamet on sa žutom kacigom u MP4-27, a ne ovi silni Mercedesi koje je vozio i ispisao historiju. Meni također 2012 izaziva neugodan osjećaj, te sezone je McLaren sa Lewisom imao nenormalan broj baksuzluka, em kvarovi, sudari, kvarni pištolji, katastrofalne strategije, brojao sam jednom na forumu, bilo je tu vjerovatno 100+ izgubljenih bodova + ono što bi ostali izgubili da je Lewis završio trke. 2007 sam gledao snimke utrka i stvarno šteta ispade na kraju, malo on kriv, malo ekipa, malo McLarenova najveća boljka poslije pištolja - mjenjač.

2016. već je i on malo sam zajebo u dosta utrka, mada ni kvarovi ga nisu mazili toliko. Svejedno uz Maleziju i onaj niz na kraju je mogao glat uzeti.

Stvar s Lewisom je po meni da kad ima sreće, baš ispadne srećković da ga nema većeg, ali kad ga usere, onda je i šefa i stanicu :chill:

A ovu orange verziju ne bih dirao, mada mislim da bi mogla bolja biti. Btw. Vodafone/Jonnie Walker mi je ljepša od West liverije :zubo:
slikaslika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Ja se ne mogu odlučiti između West i Vodafonea. Svaka označava svoju eru i posebne vozače. West je Mika protiv Michela i to, a Vodafone Lewis, Alonso i naljepnica na mom tadašnjem Sony Ericssonu :prcnjau: Dobra vremena.
"What a little star." May 26, 2012.

Man Edge
Karting
Karting
S nama već: 6 god
CrashOverride je napisao/la: 02.08.2020., 16:47
Cale od Lewisa je napisao/la: 02.08.2020., 16:46 Kad lujo kaze da gume nisu dobre svi se sprdaju
Posto kmeci na svakom GPu, bilo je vrijeme da ubode :zubo:
:pivo: :pivo: :pivo: odličan komentar, care.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
_bataziv_0809 je napisao/la: 02.08.2020., 19:19
Slavenowsky je napisao/la: 02.08.2020., 19:05 Opet ću kako ti uživaš u ovoj F1?
Volim sport
Vrlo vrlo diskutabilna konstatacija. Mogu ti nabrojati najmanje 5 auto-motosport natjecanja koji su sportskiji od F1.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Iceman je napisao/la: 02.08.2020., 23:29
Vrlo vrlo diskutabilna konstatacija. Mogu ti nabrojati najmanje 5 auto-motosport natjecanja koji su sportskiji od F1.
Mislio sam na to da volim Formulu 1 per se, odnosno kao takvu. Volim formulu kakva god da je, znam da se stalno mijenja i evoluira. Dominacije nisu same po sebi toliko dosadne, mislim da vecini nije dominacija problem nego sto Ferrari ne dominira :mrgreen: . Dakle sustina je na tome , a ne na tome sta je sportskije.
slika

Man Edge
Karting
Karting
S nama već: 6 god
MSC je napisao/la: 02.08.2020., 22:48 Ja se ne mogu odlučiti između West i Vodafonea. Svaka označava svoju eru i posebne vozače. West je Mika protiv Michela i to, a Vodafone Lewis, Alonso i naljepnica na mom tadašnjem Sony Ericssonu :prcnjau: Dobra vremena.
Meni se više sviđa West kombinacija crno bela varijanta ( Mika, Kultard, Kimi, Montoya ).

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ili kad pise ime vozaca umjesto Westa na trkama gdje je zabranjeno reklamiranje duhana :aww:
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ne pamtim da sam gledao dosadniju utrku, bar do zadnja 2, 3 kruga. Još kad sam vidio da Hulk neće startati, odmah mi je opao interes. Poslije jučernjih kvala, Hulkov nastup mi je bio glavni razlog za gledanje utrke, kad već nije bilo za očekivati da će na vrhu biti zanimljivosti. Na kraju je ispala ta drama oko guma, ali opet ne bih dao neku veliku ocjenu ovoj utrci. Ni ta zadnja 2, 3 kruga joj nisu puno popravili dojam...

Nešto pozitivno kada nemaš puno downforcea, Ferrariju nisu pucale gume. :mrgreen:
Biće zanimljivo sljedeći vikend, ako bude toplije + mekše gume.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Mene zanima kako će Hulk idući vik u odnosu na Lancea. I hoće li Seb išta bolje ako mu slože bolid da liči na nešto.
"What a little star." May 26, 2012.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
MSC je napisao/la: 03.08.2020., 08:46 Mene zanima kako će Hulk idući vik u odnosu na Lancea. I hoće li Seb išta bolje ako mu slože bolid da liči na nešto.
Pa kako je Lance vozio, Hulk bi mogao biti blizu.
Na startu je išao u neke polovične napade što je uzrokovalo još par gubitaka pozicije.

U drugom stintu je pojeo gume.
Tako da ne baš dobra utrka za Lancea.

Hulkenberg je trebao startat na Hardu i mislim da bi ta strategija bila odlična, zato jer ne bi išao u boks u 14. krugu i vjer bi izbio ispred Leclerca, a vidili smo da se pozicija moze dost dugo branit. Drugi stint na M, zadnjih 20 krugova mislim da bi se prošetao kroz grid veoma lako, sigurno do P8, P7... ako ne i više

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
@Ibarac
Pa u tom tvom scenariu koji nije nimalo nevjerovatan (hard gume i neodlazak u box u 14 krugu, uz onakav rasplet na kraju), bio bi blizu podija (opet).
4. ko kuća :rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Znači Hulk je bio na H gumama na startu?
Jel još itko osim njega, kako znam da nije :misli:

zelot
Formula 1
Formula 1
Samo je hulk trebao startati na hardu. Nitko drugi

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Samo je Hulk bio, info grafika je pokazivala H, zatim je Brundle rekao da je trebao startati na H.
@Frantic naravno, 4. ko kuća :rofl:

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
...s obzirom da nema puls managera jel može neka kladionica na 'perfect season' za merc?...nekako mi se čini da kad su propustili 2016 ove su to ozbiljno zacrtali...nakon jučer ne znam što ih više može spriječiti...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Lako moguće. I prošle sezone su prvih pet utrka imali 1-2, ali su onda malo prikočili. Ove godine nemaju razloga kočiti, tako da očekujem sve pobjede, a barem još 70% 1-2 rezultata.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Ja cu se kladiti da to nece biti slucaj. Juce je malo falilo da se to desi :kokice: mada ove godine djeluju jace, lani su vec u Bahreinu trebali ispustiti niz.

Ipak su pravila tu da se ruse. Godinama niko nije odbranio titulu Lige prvaka, pa onda dodje Real i uze 3 zaredom. Tako i sa perfektnom sezonom u F1 mora doci na red.
slika

limitmaker1 Verified
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
...ja sam spreman i izgubiti neku lovu samo da se ova noćna mora zvana merc završi više...ovo nije dobro za sport i nema više nikakvog smisla...ovim rezultatom 'su' (se) opet ispuhali balon zvan bottas i do kraja ne očekujem više ništa osim razvaljivanje zvano 'get in there lewis'...čak razmišljam ne gledati slijedeću utrku uživo nakon nekih 10g ( a i tada je bilo igrom slučaja), žena bi mi sigurno bila sretna :) ...nemam niš protiv lewisa ali ono, rekordi su postali besmisleni više...čestitam na uzastopnom komentiranju utrka i nadam se trajnom 'ugovoru' u vidu merc-FIA za slijedećih x godina do promjene u digitalne robot 3D, što god već tehnologija donese komentatore...predlažem 'gaffer-a' tko god komentira količina podataka je sve veća i greške se lako omaknu...(nudim se besplatno) :trep: :trep: :trep: ...

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Koliko su fulali 2014? 2 utrke i mislim da je obe uzeo Ricciardo..
2015 - 3 koje je mislim uzeo Vettel
2016 pamtim Spanjolsku :zubo: i ne znam koja jos je bila
Ove godine bi svakako mogli uzet sve :bonk:
Samo visa sila ih moze zakinut ili kako rece Hamilton covid19
Fino Alla Fine

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
CrashOverride je napisao/la: 03.08.2020., 13:33 Koliko su fulali 2014? 2 utrke i mislim da je obe uzeo Ricciardo..
2015 - 3 koje je mislim uzeo Vettel
2016 pamtim Spanjolsku :zubo: i ne znam koja jos je bila
Ove godine bi svakako mogli uzet sve :bonk:
Samo visa sila ih moze zakinut ili kako rece Hamilton covid19
Da te podsjetim, ovo je Lujo izjavio preko TR na toj utrci: Oh no, noooo!!! :rofl:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡