VN VELIKE BRITANIJE 2020. | 31. srpnja-2. kolovoza
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ja nemam pojma o kakvoj uspavanci priÄate, bilo je uzbudljivo izmeÄu SC i onog finiÅ”a. Ja se Å”okirao kad sam video u jednom momentu da piÅ”e 5 kruga do kraja na grafici. BaÅ” jedna luda utrka.
Äestitke Hamiltonu i Mercedesu na pobedi, ono je bilo ludo. Äestitke Verstappenu na P2 i Leclercu na odliÄnom P3 a i Daniju na zamalo P3.
Äestitke Hamiltonu i Mercedesu na pobedi, ono je bilo ludo. Äestitke Verstappenu na P2 i Leclercu na odliÄnom P3 a i Daniju na zamalo P3.

- Slavenowsky
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Opet mi nisi dao odgovor koji sam tražio, to sa daljinskim beze fora._bataziv_0809 je napisao/la: 02.08.2020., 18:56Ha cujte, niko te ne prisiljava da gledas, daljinski imas...Slavenowsky je napisao/la: 02.08.2020., 18:42
Wow bas volimo da provedemo 2h ispred ekrana da vidimo zadnja 2 uzbudljiva kruga od 50 i kusur! To nije F1 koju volimo! Iskreno ne znam u Äemu ti to uživaÅ”? De mi samo objasni kako ti uživaÅ” gledajuÄi F1 utrku, pogotovo Hamiltona...
Ne znam kako vam se ne zgadi ova F1 i smijeÅ”no je Äuti pobjeda na 3 toÄka, valjda proÅ”ao je cilj sa 4 koliko znam, samo na jednom je pukla guma i sa toliko zalihe uÅ”ao je u cilj ko da je imao sve 4 gume i to sa 5 sekundi prednosti nad Max-om.
Zar to nije jad i Äemer ove F1, a ne koju volimo... Pazi ej uzbudljivo bude samo ako Hamiltonu rikne guma, ma da i tad nije![]()
Opet Äu kako ti uživaÅ” u ovoj F1?
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- f1_zg
- Formula 4
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Charles Leclerc
Kako ono ide stara narodna, bolje se rodit bez ...... nego bez sreceFrantic je napisao/la:Pa oni koji priÄaju da je imao sreÄe Äe priÄati o tome danas, joÅ” možda sutra i tjt.AlkY je napisao/la: 02.08.2020., 18:03 Ali ne toliko da ce se sad danima o tome pricati.
......
Apsolutno nije nikakav narodni heroj
Oni koji misle da je narodni heroj zbog pobjede na 3 toÄka Äe priÄati o ovome nadugo i naÅ”iroko.

Bit ce fora drugi vikend s meksim gumama..
"There are two things no man will admit he cannot do well: drive and make love."
- Frantic
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
Uhh, s mekŔim gumama bi moglo biti baŔ zanimljivo
OÄekujem lockanje prvog startnog reda od strane Mercedesa, sa PPom Hamiltona, te 1-2 Mercedesa u trci (pobjeda Hamiltona, naravno), jer su danas nauÄili lekciju i niÅ”te neÄe prepustiti sluÄaju. Mislim da Äe do drugog boxa imati Äitav box lufta pred treÄeplasiranim.

OÄekujem lockanje prvog startnog reda od strane Mercedesa, sa PPom Hamiltona, te 1-2 Mercedesa u trci (pobjeda Hamiltona, naravno), jer su danas nauÄili lekciju i niÅ”te neÄe prepustiti sluÄaju. Mislim da Äe do drugog boxa imati Äitav box lufta pred treÄeplasiranim.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

āŗ Prikaži āSpoilerā
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Volim sport

- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ma glupo je ovo Ŕto govore kao neŔto unsafe i ostale fore. Zaslužio je Mercedes danas dva bolida na podiju, a Lewis je bio bolji od Bottasa i zaslužio je pobjedu i nema se tu Ŕta puno likovati.
Mogao je Max po pobjedu ali samo na neki sretni naÄin, kao Å”to je i Charles sretno doÅ”ao do podija. Nisu njihove pozicije plod bolida i vožnje veÄ Bottasove nesreÄe. Bottas je mlako vozio protiv Lewisa na poÄetku, Charles jednako loÅ”e protiv Maxa i dalje je bilo kruzanje do kraja. Ne treba od toga famu radit.
Uglavnom dosadna utrka, malo pred kraj zaÄinjena cirkusom s gumama.
LoÅ”e izdanje Srba, vjerojatno taj bolid nije položen ni izbliza kako treba poÅ”to Seb govori da je nevozljiv, a Charlesu se sviÄa balans, fali brzine. Dosta opreÄne izjave. Nedostatak dva treninga vjerojatno nosi dio toga.
Mclaren odliÄan, kao za Bottasa, tako Å”teta i za Sainza. Norris mi se sve viÅ”e sviÄa, Äini mi se da odrasta i da se sve ozbiljnije utrkuje.
Albon loÅ”, kazna mu dana bezveze iz moje perspektive.
Žao mi Hulka, a oÄito RP opÄenito nije položio bolid kako bolid može.
Mogao je Max po pobjedu ali samo na neki sretni naÄin, kao Å”to je i Charles sretno doÅ”ao do podija. Nisu njihove pozicije plod bolida i vožnje veÄ Bottasove nesreÄe. Bottas je mlako vozio protiv Lewisa na poÄetku, Charles jednako loÅ”e protiv Maxa i dalje je bilo kruzanje do kraja. Ne treba od toga famu radit.
Uglavnom dosadna utrka, malo pred kraj zaÄinjena cirkusom s gumama.
LoÅ”e izdanje Srba, vjerojatno taj bolid nije položen ni izbliza kako treba poÅ”to Seb govori da je nevozljiv, a Charlesu se sviÄa balans, fali brzine. Dosta opreÄne izjave. Nedostatak dva treninga vjerojatno nosi dio toga.
Mclaren odliÄan, kao za Bottasa, tako Å”teta i za Sainza. Norris mi se sve viÅ”e sviÄa, Äini mi se da odrasta i da se sve ozbiljnije utrkuje.
Albon loÅ”, kazna mu dana bezveze iz moje perspektive.
Žao mi Hulka, a oÄito RP opÄenito nije položio bolid kako bolid može.
"What a little star." May 26, 2012.
- Slavenowsky
- Formula 1
Hajde, vidim da eskiviras
Posto smo kod Silverstone, evo 2018-a, 4 vozaca, tj 2 tima, borba za pobjedu. OdliÄna vožnja Hamiltona sa zaÄelja na poÄetak, strateÅ”ki dobar dan za Ferrari i odliÄna vožnja Vettela. Utrka za poželjeti. Utrka neizvjesna do kraja, to je neÅ”to Å”to svi želimo, to je F1 koju volimo, a ne ovo. I da je Hamilton na kraju pretekao Vettela i pobjedio, priÄao bih isto. A ne ovo...
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 02.08.2020., 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Normalno da je Lewis imao sreÄe i sreÄe u nesreÄi. Glavni konkurent bez bodova, a guma Å”to je pukla, iako je pukla, pukla je taman na vrijeme da ne izgubi niÅ”ta osim 20-30 sekundi vremena i to je to.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma Äinjenica da je Bottasu dva kruga prije pukla i to taman kada je proÅ”ao bokseve i morao odvoziti ÄITAV krug s probijenom gumom i sve izgubiti, da se to dogodilo na Hangar ravnici, uÄe u boks i vjerojatno osvaja utrku jer Hamiltonu puca guma. Kao i Bottasu u Bakuu 2018. godine. Tip vodi i naleti na krhotinu i gotova utrka, a imao pristojnu poziciju nad Hamiltonom.
Ovako ÄAK i u "nesreÄi" ovome se poklopi da doÄe do cilja (imao masivnu prednost jer je RBR uÅ”ao u boks iz straha da Äe i njima otiÄi guma + brzi krug),a Bottas ispaÅ”ta i zavrÅ”i 11-ti bez bodova i ovaj sada ima razliku od 30 i neÅ”to bodova.
Ma nemoj me jebat...znaÄi ne možeÅ” vjerovati koliko jedan individualac može imati sreÄe u svojoj karijeri. Da ne povjerujeÅ”.
I onda vidiŔ ovog baksuza Hulkenberga koji nakon svega ne može ni startati, a onom drugom baksuzu Kvyatu pukne guma i odleti s 300 km/h u barijeru.
Ovako ÄAK i u "nesreÄi" ovome se poklopi da doÄe do cilja (imao masivnu prednost jer je RBR uÅ”ao u boks iz straha da Äe i njima otiÄi guma + brzi krug),a Bottas ispaÅ”ta i zavrÅ”i 11-ti bez bodova i ovaj sada ima razliku od 30 i neÅ”to bodova.
Ma nemoj me jebat...znaÄi ne možeÅ” vjerovati koliko jedan individualac može imati sreÄe u svojoj karijeri. Da ne povjerujeÅ”.
I onda vidiŔ ovog baksuza Hulkenberga koji nakon svega ne može ni startati, a onom drugom baksuzu Kvyatu pukne guma i odleti s 300 km/h u barijeru.
Zadnja izmjena: Ferrari, dana/u 02.08.2020., 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- _bataziv_0809
- Formula 1
Dobra je i ta bila slazem se.Slavenowsky je napisao/la: 02.08.2020., 19:30
Hajde, vidim da eskiviras
Posto smo kod Silverstone, evo 2018-a, 4 vozaca, tj 2 tima, borba za pobjedu. OdliÄna vožnja Hamiltona sa zaÄelja na poÄetak, strateÅ”ki dobar dan za Ferrari i odliÄna vožnja Vettela. Utrka za poželjeti. Utrka neizvjesna do kraja, to je neÅ”to Å”to svi želimo, to je F1 koju volimo, a ne ovo. I da je Hamilton na kraju pretekao Vettela i pobjedio, priÄao bih isto. A ne ovo...

-
zelot
- Formula 1
Prvo sorry za mali off.. jel zna netko sta je sa onim rukavicama koje bi trebale prstit puls vozaca? To bih volio vidjet jer me bas zanima kako im srce kuca u dvobojima i drugim skakljivim situacijama..
Inace, malo mi je smijesno pricati o sreci za hamiltona. Covjeku je otisla guma.. to sto je imao dovoljni prednost nije neka sreca. Po tome je imao srecu u svakom krugu jer je povecavao prednost. Drugo, ipak treba dovest taj bolid do kraja a samo jednom da je izletio, popusio bi.. nije mu guma pukla 200m prije ulaska u box pa kao sreca.. ne kazem da je nije imao barem malo da nije sve oslo k vragu ali sad da je na srecu dobio je smijesno...
Vozio je tocno na granici i idlicno ocjenio koliko smije stisnuti da ne pretjera a to je nesto sto ne vjezbaju inace nego cisti filing i prilagodljivost trenutku.
Osobno mi je bas to slepanje do kraja veliki pokazatelj vjestine.. taman dozirano sve koliko treba a to sto je rbr isao po fl i sto imaju toliko slabij bolod, nije hamova sreca nego samo koristenje svog raspolozivog arsenala.
Nagledali smo se vozaca sa puknutom gumom koji su pretjerali pa potrgali zadnje krilo, prednje, i na kraju nista nisu izvukli...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
Inace, malo mi je smijesno pricati o sreci za hamiltona. Covjeku je otisla guma.. to sto je imao dovoljni prednost nije neka sreca. Po tome je imao srecu u svakom krugu jer je povecavao prednost. Drugo, ipak treba dovest taj bolid do kraja a samo jednom da je izletio, popusio bi.. nije mu guma pukla 200m prije ulaska u box pa kao sreca.. ne kazem da je nije imao barem malo da nije sve oslo k vragu ali sad da je na srecu dobio je smijesno...
Vozio je tocno na granici i idlicno ocjenio koliko smije stisnuti da ne pretjera a to je nesto sto ne vjezbaju inace nego cisti filing i prilagodljivost trenutku.
Osobno mi je bas to slepanje do kraja veliki pokazatelj vjestine.. taman dozirano sve koliko treba a to sto je rbr isao po fl i sto imaju toliko slabij bolod, nije hamova sreca nego samo koristenje svog raspolozivog arsenala.
Nagledali smo se vozaca sa puknutom gumom koji su pretjerali pa potrgali zadnje krilo, prednje, i na kraju nista nisu izvukli...
- Felipe
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: Massa, Bastianini
- Kontakt:
Ja bih samo danas da pohvalim Pirelli. Prije koju godinu, posebno na ovoj stazi ali i ono kada su Vettel i Ferrari gurali gume do besvjesti, veÄina ih je kritikovala jer kada su gume bile na kraju radnog vijeka gotovo spontano i dramatiÄno su eksplodirale i dovodile vozaÄe u opasne pozicije. Danas su sva tri puknuÄa koja sam ja vidio bila priliÄno pristojna i djelovala su skroz oÄekivano gledajuÄi onboarde tik prije puknuÄa.
Obrigado Felipe
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
"We are not catching up to Hamilton"

- Slavenowsky
- Formula 1
zelot je napisao/la: 02.08.2020., 20:56 Prvo sorry za mali off.. jel zna netko sta je sa onim rukavicama koje bi trebale prstit puls vozaca? To bih volio vidjet jer me bas zanima kako im srce kuca u dvobojima i drugim skakljivim situacijama..
Niko se ne raduje tome sto mu je pukla guma, bila bi steta da je izletio sa staze, a vecinu utrke je izdominirao. Ja bih radije volio da se to nije desilo i da nam jos vise potvrdjuje koliko je F1 zaista losa - nezanimljiva. Puknuta guma je samo iznenadjujuci faktor, koji se svima moze desiti, no to kada se nekome desi, pretezno taj zavrsi van staze ili izgubi dosta vremena, Hamilton se uvijek na neki nacin izvuce. Mozda to ne bi bilo toliko zanimljivo da nema ovoliku dominaciju, gdje naprosto se pisa po konkurenciji i onda kada visa sila reaguje, Hamilton se izvuce. Tako je i bilo ovaj put, guma puca samo 2 zavoja do cilja, a sa velikom prednoscu Hamilton je imao dovoljno vremena da iskontrolise bolid. Bolid bez gume nije neupravljiv, cak bez jednog tocka bolid se moze kontrolirati. Dakle Hamiltona apsolutno NISTA ne moze omesti ove sezone...
Zadnja izmjena: Slavenowsky, dana/u 02.08.2020., 21:31, ukupno mijenjano 1 put.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 11 mj
Nisam vidio neki info za gume od strane Pirellija vezano za situaciju danas.
Ne vjerujem da je doslo do pucanja usljed pretjeranje potrosnje, nekako mi izgledalo vise kao tyre failure..
Ne vjerujem da je doslo do pucanja usljed pretjeranje potrosnje, nekako mi izgledalo vise kao tyre failure..
Fino Alla Fine
-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Uzivas na naÄin da pratiÅ” 20 bolida na stazi i u svakom trenutku na nekim mjestima na stazi postoji borba.Slavenowsky je napisao/la: 02.08.2020., 19:05Opet mi nisi dao odgovor koji sam tražio, to sa daljinskim beze fora._bataziv_0809 je napisao/la: 02.08.2020., 18:56Ha cujte, niko te ne prisiljava da gledas, daljinski imas...Slavenowsky je napisao/la: 02.08.2020., 18:42
Wow bas volimo da provedemo 2h ispred ekrana da vidimo zadnja 2 uzbudljiva kruga od 50 i kusur! To nije F1 koju volimo! Iskreno ne znam u Äemu ti to uživaÅ”? De mi samo objasni kako ti uživaÅ” gledajuÄi F1 utrku, pogotovo Hamiltona...
Ne znam kako vam se ne zgadi ova F1 i smijeÅ”no je Äuti pobjeda na 3 toÄka, valjda proÅ”ao je cilj sa 4 koliko znam, samo na jednom je pukla guma i sa toliko zalihe uÅ”ao je u cilj ko da je imao sve 4 gume i to sa 5 sekundi prednosti nad Max-om.
Zar to nije jad i Äemer ove F1, a ne koju volimo... Pazi ej uzbudljivo bude samo ako Hamiltonu rikne guma, ma da i tad nije![]()
Opet Äu kako ti uživaÅ” u ovoj F1?
Mozda je danas nema za prvo mjesto, ali sve ispod treÄeg mjesta je bilo napeto. 5-6 vozaca svi su bili u 7-8 sekundi, a i bilo je borbe i iza njihovih leÄa.
Ja sam oduŔevljen sa utrkivanjem i pretjecanjima sa ovim gudama od bolida.
Ako te ispunjava samo borba za prvo mjesto, onda toplo preporuÄam da preskoÄis ovu sezonu i sacuvat ces svoje zivce.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Joj Matije Binota, glas mu ko u psihologa alkoholicara u osnovnoj skoli
Nego smijesno je koliko se potencira da je vozac koji je dozivio (i prezivio) katastrofe kao sto je 2007 i peh 2012 i 2016 sreckovic

Nego smijesno je koliko se potencira da je vozac koji je dozivio (i prezivio) katastrofe kao sto je 2007 i peh 2012 i 2016 sreckovic

- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Najžalije mi je ta 2012, najljepÅ”i McLaren meni liÄno uz MP4-20, mada i ove dvije su joÅ” veÄi ziceri bili..._bataziv_0809 je napisao/la:Joj Matije Binota, glas mu ko u psihologa alkoholicara u osnovnoj skoli![]()

-
zelot
- Formula 1
@slavenowsky
Slazem se u biti ali bih samo skrenuo paznju na ovo "upravljiv sa 3 gume".. ne, nije
To su velike brzine, cak i 200kmh pa kocenje... Nije nikako upravljiv nego je to slepanje i pokusaj kontrole +30 sekundi a da se ne pretjera.. tu gumu se ne moze kontrolirat. To nije citava ali istrosena guma. To je guma koja moze svakog trenutrka strgat pola bolida i po meni je to bilo majstorstvo.. voziti na granici, riskirsti da ne ide skroz... Jednostavno, bolid nije upravljiv.. moras kocit, lijevi i desni zavoji.. a ona-nema je.. ne znad kako ce reagirat..
Da se razumijemo... Ne kazem da je ovo bila vanserijska voznja bolida i cudo do cilja ali nije to ni macji kasalj... Samo to
Slazem se u biti ali bih samo skrenuo paznju na ovo "upravljiv sa 3 gume".. ne, nije

To su velike brzine, cak i 200kmh pa kocenje... Nije nikako upravljiv nego je to slepanje i pokusaj kontrole +30 sekundi a da se ne pretjera.. tu gumu se ne moze kontrolirat. To nije citava ali istrosena guma. To je guma koja moze svakog trenutrka strgat pola bolida i po meni je to bilo majstorstvo.. voziti na granici, riskirsti da ne ide skroz... Jednostavno, bolid nije upravljiv.. moras kocit, lijevi i desni zavoji.. a ona-nema je.. ne znad kako ce reagirat..
Da se razumijemo... Ne kazem da je ovo bila vanserijska voznja bolida i cudo do cilja ali nije to ni macji kasalj... Samo to

- _bataziv_0809
- Formula 1
Meni nijedna nije bas po ukusu u post-West eri, iskren da ti budem, ali nisam ja relevantan, meni je dobro i lijepo samo ono sto je Mika vozio, pa i crveno bijeli Marlboro MP4-10LH44 je napisao/la: 02.08.2020., 21:40 Najžalije mi je ta 2012, najljepÅ”i McLaren meni liÄno uz MP4-20, mada i ove dvije su joÅ” veÄi ziceri bili...

A i trenutna oranž varijanta mi je mocna

2007 je tragedija epskih proporcija, ja sam mislio da ce se tad psihicki skrhati i da nikad vise nece biti isti. 2012 mi izaziva neugodu samo kad pomislim na nju. 2016 ne dozivljavam tako jer nije Mclaren, ali mi je bilo bezveze da cudnovati kvarovi tu sezonu prelome

Sreca, naravno da je ima, bez malo srece ne ide, ali ovdje se namece novi diskurs a to je da je sreca izgleda jedini faktor koji je doveo do njegovih uspjeha...ne znam cemu to omalovazavanje, ali nije ni bitno...