Sebastian Vettel
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pa sve je točno rekao. To kaj tebi ne paše je drugi par cipela. U trenutnom stanju nema šanse. Iako se i Lewis može vratiti svome fiju briju elementu ako nastavi sa blm glupostima i ne koncentrira se na vožnju. E tada bi Seb imao šanse.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Tačno? Što bi Seb rekao, ja imam dvije kugle, ali nijedna nije kristalna. Ali ti očito imaš jednu pa znaš da je to tačno...Dani je napisao/la: 28.07.2020., 23:48 Pa sve je točno rekao. To kaj tebi ne paše je drugi par cipela. U trenutnom stanju nema šanse. Iako se i Lewis može vratiti svome fiju briju elementu ako nastavi sa blm glupostima i ne koncentrira se na vožnju. E tada bi Seb imao šanse.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ja se generalno slazem sa Jordanom..
Ne slazem se samo sa ovim dijelom
Sa Ferrarijem ne moze nitko uspjet i tako ce bit jos jedno fino vrijeme..
Ne slazem se samo sa ovim dijelom
Vettel treba restart, ako sljedece sezone u AMu pokaze iste sklonosti kao u Ferrariju prosle sezone, onda kanta..But would you destroy the team that has Sergio, plus income, plus money, and a good rhythm inside the team?
Sa Ferrarijem ne moze nitko uspjet i tako ce bit jos jedno fino vrijeme..
Fino Alla Fine
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
@pero iz bukurešta: Imaš upozorenje pred ban, znaš da je zabranjeno komentirati druge članove. Ako s nekim ne možeš komunicirati - nemoj, ali svi imaju pravo pisati što misle.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
kad toto spominje vettela u rp-u, vjerujem da ide tamo. nažalost. žao mi checa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/sebvettelnews/status/1288867379615850501
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Iako se po postu vidi da to nije, ali za svaki slučaj treba napomenut da Seb nema tvit!
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade

Greške koje je on pravio su nuspojava pokušaja da iz bolida izvuče maksimum?
Ne ne i ne. Ovo su amaterske greške (ispod)prosječnog vozača.
Ne može se za sve kriviti loš bolid (2017 i 2018 Ferrari nije bio toliko loš bolid), kad gledam neke snimke čini mi se Grosjean vozi umjesto Vettela.
6:03 minuta

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- senna66 Verified
- Formula 1
Povraća mi se od ovih rasprava o Vettelu i Ferrariju.
Zar još uvijek imate snage lupati po njemu kao glavnom krivcu za sve?
Čovjek vam je sam priznao da su i on i ekipa sjebali. A sve sto je ekipa sjebala tada sjebava i dan danas bez pomaka na bolje, sve je isto samo je bolid daleko lošiji. I ne vidim toliko paljbe po njima kao prema Vettelu.
Jel možemo zaključiti napokon tu raspravu jednom za svagda i složiti se Sebovom iskrenom i realnom izjavom?
Ljudi moji niti Alonso niti Hamilton s ovakvom nakupinom debila ne bi osvojili naslov. Pa Alonso je to sam rekao, s ovakvom momčadi je to nemoguće, čak i da imaju pola sekunde prednosti.
Zar još uvijek imate snage lupati po njemu kao glavnom krivcu za sve?
Čovjek vam je sam priznao da su i on i ekipa sjebali. A sve sto je ekipa sjebala tada sjebava i dan danas bez pomaka na bolje, sve je isto samo je bolid daleko lošiji. I ne vidim toliko paljbe po njima kao prema Vettelu.
Jel možemo zaključiti napokon tu raspravu jednom za svagda i složiti se Sebovom iskrenom i realnom izjavom?
Ljudi moji niti Alonso niti Hamilton s ovakvom nakupinom debila ne bi osvojili naslov. Pa Alonso je to sam rekao, s ovakvom momčadi je to nemoguće, čak i da imaju pola sekunde prednosti.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Bez ulaska u ikakve rasprave, smatram da je ovo tocno..senna66 je napisao/la: 02.08.2020., 14:41 Ljudi moji niti Alonso niti Hamilton s ovakvom nakupinom debila ne bi osvojili naslov
Svatko ima pravo na svoje, procitam sve sto ekipa natipka ali nemam volje ista tipkat..
Fino Alla Fine
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Kakav vikend za zaborav...
Nikako na zelenu granu, što zbog vanjskih faktora što zbog njega samog. Potpuno pasivan danas, nijedan napad na vozača ispred.
Nikako na zelenu granu, što zbog vanjskih faktora što zbog njega samog. Potpuno pasivan danas, nijedan napad na vozača ispred.

"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Jbt nije se mogao približiti ni sa DRS-om Oconu ni da pomisli na napad...Multi 21 je napisao/la:Kakav vikend za zaborav...
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Realno bilo je jako teško pretjecati danas, osim ako nisi imao osjetno bolju brzinu. Ferrari se mučio s zagrijavanjem Harda pa ga je Ocon mrcnuo na restartu. Jebiga nije išlo.
Onaj vlakić je bio od P7 do P14 sve unutar jedne sekunde, jedni od drugih.
Onaj vlakić je bio od P7 do P14 sve unutar jedne sekunde, jedni od drugih.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
To sam baš jučer poslije utrke vidio, moram priznati da sam malo iznenađen, da sam na njegovu mjesto pravo bi me bolio kurac za ovu sezonu, očito da on nije takav
Vidio sam jedan meme, kao da su u Ferrariju dobeli Vettela i namjerno isisali život iz njega (zbog 2010 i 12)

Vidio sam jedan meme, kao da su u Ferrariju dobeli Vettela i namjerno isisali život iz njega (zbog 2010 i 12)

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
seb o svojim danima u ferrariju:
https://www.planetf1.com/news/sebastian ... i-support/
https://www.planetf1.com/news/sebastian ... i-support/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Treba je ostat tiho i nakon radio checka 
Nije mi drago sto odlazi Seb ali ce mi bit drago ako ode negdje gdje ce moc pobjedit Ferrari

Nije mi drago sto odlazi Seb ali ce mi bit drago ako ode negdje gdje ce moc pobjedit Ferrari
Fino Alla Fine