Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
@Har Kl, ne bi baš rekao da sam usamljen.
A i to "da sam nevjerovatan", jbga, ti si među zadnjim na ovom portalu koji mi može to reći jer i ti znaš biti takođe "nevjerovatan".
Samo da podvučemo na kraju, evo neću ni ja više.
Bolid nije (od Mađarske pa do kraja) bio "miljama daleko" (od toga je počelo, ne bi li se "izdigla" Hamiltonova vožnja) od pobjeda, podija i PPova.
Već je bio legitiman kandidat za PPove, pobjede i podije.
I jedini u odnosu na koga je Lewis (u tom dijelu sezone) pravio nekakvu razliku je bio Kovalainen.

@Heat
slika
Možeš napisati i bolji post od toga.
Ili barem kvalitenije sarkastičan. :chill:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Har Kl je napisao/la: 26.07.2020., 21:41
Možda je tebi McLaren u drugoj polovici sezone, bio isti kao RB, Pastoru može biti i najbolji, ali tu si drug jaaaako usamljen u svemiru sa tim razmišljanjem. Ja se neću više vraćati na ovo, jer ovaj post mi je uzeo preko pola sata vremena.
Ja to nisam rekao. Rekao sam da je bio pobjednički. Dakle, moglo se pobijediti sa njim. Ali onaj iz 2012 je druga priča...

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Kakvo iznenađenje, Lujo antivaxx... Usred pandemije ovaj tip ima doseg koliko desetaka milijuna ljudi i onda stavlja ovakve stvari, nevjerojatno.

[ link do slike ]

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
očajan sam i nisam dobio pažnje epizoda #9999.
Strašno.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
avetma je napisao/la: 27.07.2020., 10:25 Kakvo iznenađenje, Lujo antivaxx... Usred pandemije ovaj tip ima doseg koliko desetaka milijuna ljudi i onda stavlja ovakve stvari, nevjerojatno.

[ link do slike ]
Može li prosvjetljene napaćenih masa koji gledamo u njega kao u sunce? :zubo:

Šalu na stranu, vjerovatno mi nedostaje kontekst da bih razumio šta je sad provalio.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Idiotizam modernog doba je što ljudi misle da netko ima kompetencije govoriti o nečem o čemu pojma nema samo zato jer dobro šuta loptu ili vozi auto. I onda je problem što takva osoba ima ogroman doseg publike koja ne shvaća da nema pojma o čemu priča.

Naravno, glupan nikad ne shvaća da je glupan.

@harkl: Bill Gates nas laže i želi nas čipirati. Razotkrio nekakav klaun, Lujo potvrdio. Koliko će vremena proći dok mu ne narede da ovo izbrise? :facepalm:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa dobro...Lujo je preispitivao slijetanje na Mjesec, tako da...ne čudi me.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Samo što nikog nije briga za slijetanje na Mjesec, a ovo je direktno opasno. Nevjerojatno glupo. Ako je ikad bilo vrijeme da ga iz Mercedesa malo upozore da se makne s društvenih mreža i pripazi što priča - sad je... :facepalm:

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Nisam vidio njegov odgovor Berniju, sad nema ništa pametno i inspirirajuće za reći?

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
avetma je napisao/la: 27.07.2020., 10:43 Samo što nikog nije briga za slijetanje na Mjesec, a ovo je direktno opasno. Nevjerojatno glupo. Ako je ikad bilo vrijeme da ga iz Mercedesa malo upozore da se makne s društvenih mreža i pripazi što priča - sad je... :facepalm:
Znači i on ...
Slažem se da je ovo puno opasnije od preispitivanja slijetanja na Mjesec.
Može izazvati velike probleme.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Koliko vremena će proći dok ne krene plakati da su rasisti svi koji ga sad opravdano kritiziraju? Kakav shitshow... Nadam se da ce Merc reagirati i objasniti mu da se znanost ne uči na crash course tečaju niti na YouTubeu, i da je opasno s takvim utjecajem pričati idiotarije poput ove o čipiranju. Jadnicak ni ne zna da špijuni imaju više informacija o njemu preko toga što koristi iPhone i home assistent sustav nego što bi bilo koji čip ikad mogao dati.

Nema smisla uopće ulaziti u temu, naprosto je nevjerojatno...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
avetma je napisao/la: 27.07.2020., 10:36 Idiotizam modernog doba je što ljudi misle da netko ima kompetencije govoriti o nečem o čemu pojma nema samo zato jer dobro šuta loptu ili vozi auto. I onda je problem što takva osoba ima ogroman doseg publike koja ne shvaća da nema pojma o čemu priča.
To uglavnom počinje od tog što se ljudi vode tim šta Bill Gates i Zuckerberg imaju pričati o ovim stvarima kad imaju stručne spreme kao i većina njih (valjda većina ima završenu srednju školu), pri tome ne shvaćajući da su isti bili jedni od najboljih studenata prestižnih univerziteta prije napuštanja istih zarad rada na projektima koji su uveliko promjenili moderni svijet. Naravno, to ne znači da navedena dvojica znaju i imaju imperativ za rasuđivanje o svim temama od "ostalih" smrtnika, ali pozicija u koju su se doveli gradila se mnogo godina i utjecaj koji imaju na svijetu u globalu nije bez razloga, jer su na kraju krajeva jedni od odgovornijih za današnji način komunikacije i stil života koji vjerujem većina stanovništa naše planete vodi.

Što je najgore, uglavnom isti ljudi će se pozivati na ove ljude kad treba govoriti kako se za bogatstvo ne treba škola, kad su ovi postali milijarderi i bez fakulteta :gandalf:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Mene samo zanima kako je njemu dopušteno ovo prepucavanje sa čelnim ljudima F1 i vozačima pa i ostalim poznatim ličnostima? F1 se potrudi u vezi borbe sa rasizmom, a on si daje za pravo određivati tko je rasist a tko nije, bez da su isti išta loše napravili. Znači direktno je prouzročio medijsku paljbu po F1 i od reklame napravio antireklamu, bez ikakvog razloga.

Uz to prosipava neke teorije zavjere pred desecima milijuna pratitelja što je vrlo opasno.

Sponzori? Mercedes?
Vidim nitko ništa....
Previše mu se dozvoljava. Mislim da je krajnje vrijeme da ga se upozori.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Naravno da neće nitko reći niti prebaciti ovo Lewisu.

Sjećate se kako je Liberty brzo izbacio izjavu nakon što je Bernie rekao što je rekao u vezi svih protesta i optužbi?

Stvarno mislite da će sada službena F1 kazati da ne podržavaju antivaxx poruku? Dajte molim vas :trep:

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Kuku lele, a kad bi pitali Luju da li je Zemlja ravna, šta bi odgovorio? Jad i čemer, iako ne volim nešto Hamiltona još od te 2007 ipak poštujem i cenim taj talenat što ima. Pa onda krene BLM, to isto tolerišem, pa onda napada i indirektno optužuje sve vozače koji ne kleče da su rasisti, pa sad ovo.

Čovek mora nekog psihologa uzeti, ovo nije zdravo. A on se sprema postati GOAT, prestići Šumijeve nemoguće rekorde. Ja više želim da Šumi zadrži te rekorde nego da crni klown postane GOAT. Zamislite za jedno 10 godina da se osvrnemo na statistiku i vidimo da je GOAT teški kompleksaš s poremećenom ličnošću, jeste. To je budućnost F1, baš onakva preslika trenutnog stanja sveta. Uživajmo u ovim momentima dok je Šumi GOAT, čovek i po.
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Ne mogu editovati post...

Ja zaboravio dodati da je on forsirao svog cuku da postane vegan. Polako ali postepeno ubija cuku sa ishranom. Samo da mi je znati od čega je uginula Coco. Jadni Roscoe :(
slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Vettel-Ferrari je napisao/la: 27.07.2020., 11:12
To uglavnom počinje od tog što se ljudi vode tim šta Bill Gates i Zuckerberg imaju pričati o ovim stvarima kad imaju stručne spreme kao i većina njih (valjda većina ima završenu srednju školu), pri tome ne shvaćajući da su isti bili jedni od najboljih studenata prestižnih univerziteta prije napuštanja istih zarad rada na projektima koji su uveliko promjenili moderni svijet.
Uopce ne bih ulazio u objašnjenja jer jednostavno ljudi moraju prihvatiti da je govor slobodan, ali imaš odgovornost za ono što pričaš. Kad netko poziva ljude da se educiraju, a onda se prosipa glupim teorijama - dobiješ ovo. Ili recimo, fundacija za uključivanje mladih u stem područja, a onda sam ne vjeruješ stem dosezima?

Jednostavno nusprodukt ogromne moći društvenih mreža. Imaš milijune sljedbenika, a zapravo si ispodprosjecno inteligentan i dobiješ to što dobiješ - kaos.

Nek se Lujo drži vožnje, to mu ide, i visoke mode recimo, to je bezopasno i potpuno irelevantno za društvo. Da nema društvene mreže bio bi sportska legenda, a ovako je ispao brzi klaun.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Tko dođe zivjeti u jednu zemlju kao sto je Velika Britanija shvatit ce nakon nekog vremena koliko ima potkapacitiranih ljudi kao sto je Lewis Hamilton. :mrgreen:
Drugo danas je cool biti dio nekog pokreta kao BLM, a koliko samo ljudi ima koji nemaju nista pametno za reci, nisu otisli u srž problematike nego vide na facebooku ili instagramu ono sto im se prezentira.
Npr. vidis da je sve otislo u k.... kada je u mojoj profesiji na čelo Royal College izabrana crnkinja, bas sada bas u ovom trenutku, pa gdje ste bili prije godinu dana ili 5?
Malo sam otisao na široko, ali uglavnom VB je zemlja puna ne-educirane mase poput Hamiltona, koji blage veze nema nista o zivotu, svaka otvorena kritika je biti bezobrazan, rasist itd.
Za mene je Hamilton vrhunski vozač i apsolutno nista vise. Previse je F1 otisla izvan svojeg kursa, a da su mu zabranili slobodno pricati o vise-stoljetnoj patnji crnaca ispalo bi da je F1 netolerantna. Oni su vam ovdje toliko daleko otisli u tu spiku o toleranciji, otvorenosti, raznolikosti itd da ako pricas izvan tog okvira biti ces etiketiran na vec poznat nacin, ali fora je da u manjim grupicama vidis njihovo pravo lice.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
On je klaun

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Utripovao se dečko da je crnja iz huda... Treba mu podariti to iskustvo onda pa da vidimo kako bi se kasnije ponašao.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡