Tko dođe zivjeti u jednu zemlju kao sto je Velika Britanija shvatit ce nakon nekog vremena koliko ima potkapacitiranih ljudi kao sto je Lewis Hamilton.
Drugo danas je cool biti dio nekog pokreta kao BLM, a koliko samo ljudi ima koji nemaju nista pametno za reci, nisu otisli u srž problematike nego vide na facebooku ili instagramu ono sto im se prezentira.
Npr. vidis da je sve otislo u k.... kada je u mojoj profesiji na čelo Royal College izabrana crnkinja, bas sada bas u ovom trenutku, pa gdje ste bili prije godinu dana ili 5?
Malo sam otisao na široko, ali uglavnom VB je zemlja puna ne-educirane mase poput Hamiltona, koji blage veze nema nista o zivotu, svaka otvorena kritika je biti bezobrazan, rasist itd.
Za mene je Hamilton vrhunski vozač i apsolutno nista vise. Previse je F1 otisla izvan svojeg kursa, a da su mu zabranili slobodno pricati o vise-stoljetnoj patnji crnaca ispalo bi da je F1 netolerantna. Oni su vam ovdje toliko daleko otisli u tu spiku o toleranciji, otvorenosti, raznolikosti itd da ako pricas izvan tog okvira biti ces etiketiran na vec poznat nacin, ali fora je da u manjim grupicama vidis njihovo pravo lice.