F1 Challenge 99-02

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
FACS je napisao/la: 18.04.2020., 16:04 Gdje skinuti igricu i modove?
thepiratebay tačka org

Za modove samo kucaj F1 Challenge 99-02 mods i moraš naći, ima ih brdo, preporučujem RH2004, RH2005, 1997 By Watchy, SMT 2012.
slikaslika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Promenuo sam mišljenje glede Hanoi, pre dva dana se desila lepa vest, a to da sam otkrio rFactor verziju Hanoia koja je normalna i po tlocrtu skoro pa slična stvarnosti. Danas sam pola dana oduzeo na konverziju na F1 Challenge i uspeo sam (ima puno sitnih ispravki ali da se rešiti). Ko iz 3.14čke sam odvozio 40 krugova. Toliko sam uživao u izazovu, sada neke sekcije imaju smisla sa novom boljom verzijom mape.

Hanoi je možda najteža staza u kalendaru, jako je teška i zahteva neverovatni fokus. Ona zmija posle 1. zavoja je izuzetno opasna, pa ono tamo u kružnom toku isto. Monako sekcija je opasna također a S zavoji su nešto ekstremno. Poslednji zavoj isto. Sve je ekstremno ovde i samo prave vozačine mogu uživati.

Što se tiče utrke i dalje mislim da će koncetracija igrati ulogu i da će biti samo jedno ili dva mjesta za pretjecanje. Ako bude DRS pre šikane i tamo posle pravčuge. Prvi slobodni treninzi će biti puni omašivanja točke kočenja, biće puno pirueta.

Ovo sam ja pokušavajući voziti Hanoi ▼

slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Obožavam Hungaroring, danas sam obavio poslednje korekcije fizike i sada letim :) 1:12.9 nije malo :cice:

slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Alene,da te Toto danas stavio u bolid umjesto Lewisa,ti bi bio na pole positionu :thumbs:

LH44
Formula 1
Formula 1
Wehrlein94 je napisao/la:Alene,da te Toto danas stavio u bolid umjesto Lewisa,ti bi bio na pole positionu :thumbs:
Bio bi i ja da mogu stat u kokpit

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Hvala kolega Wehrlein ali mislim da bi bio pretežak jer bi mi smetala težina pelena :rofl: jbga moram :rofl:

LH44, preuzmiaš tron :aww:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Alen13ASC je napisao/la: 19.07.2020., 02:52 Hvala kolega Wehrlein ali mislim da bi bio pretežak jer bi mi smetala težina pelena :rofl: jbga moram :rofl:

LH44, preuzmiaš tron :aww:
Hajde strpaj 196cm u kokpit, evo ti šta hoćeš, morali bi redizajn raditi :rofl:
slikaslika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Jujuju, ništa bićeš mi trkaći inženjer. A ja ću pokušati već nešto :mrgreen:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Mogul biti ko ovi Ferrarijevi inžinjeri u fazonu "Copy, understand" ? :zubo:
slikaslika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Može kolega :) Ali zvuči onako muževno i profesionalno. Da to bude lepo na kameri. ALi vežbaj što više ono "Are you OK? Are you OK?" trebaće ti :rofl:
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Može, ti vježbaj izgovore kako nije do tebe nego do bolida

slikaslika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Jako me je obradovala vest o povratku Nurburgringa stoga sam odlučio da provozam koji krug tamo, ovo mi je najbolji krug 1:24.325

Mogu bolje ali moram se malko koncetrisati.
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Još jedan krug na Algarveu, ovaj put s T-cam. Po savetu LH44 u zadnje vreme snimam samo replay uz T-Cam, hvala :pivo: :aww:

Najbolje vreme kruga na jednoj kratkoj sesiji je 1:12.735 dok krug s videa je 1:13.363
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Imam i ja dosta replaya koje trebam pregledati i snimiti sve, imam i snimke 1987, kao i 1997, moguće RH2004 i SMT 2012.

Dobar krug u Algarveu, mislim da je bilo samo u dvije krivine da si oklijevao pa nisi unio brzine, ovo ostalo odlično, može link staze, moram probati, staza ima extra flow

slikaslika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Može link od 2020 moda i navedene staze? Kako se igra slaže sa gamepadom?
Baš me hvata nostalgija pa bi isprobao malo
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Nažalost sve je na WIP, CMT nudi ceo 2020 mod ali staze nisu one koje ja vozim. Recimo Algarve čak ima grešku kad izađem iz staze, Imola je s Audi Sports Legend moda a Hanoi sam sam konvertovao s rFactora na F1c i ima problema s nekim mjestima u garažama. Mugello sam marnuo s Prototype C moda, Nurburgring je s F1c 2008 moda. Ostatak je mahom s CMTa.

Ovo je link s CMT FB stranice, tamo ima dobrih modova 2017-2020, a planiraju nešto veliko.
https://www.facebook.com/ConstrictorModdingTeam/

Ovo je trenutno spisak staza koje imam u 2020 sezoni, tek sam nedavno implementirao CMT 2020 mod, a danas uredio ikone sledećih staza; Silverstone (obe), RBR (obe), Mugello, Zanvoort, Nurburgring (pošto je Eifel samo regija i nemaju zastavu ili grb ja sam prepravio malo logo nacionalnog parka Eifela), Bahrein (obe), Algarve, Imolu (ono je zastava Emilia-Romagne) i Hanoi. Ona planeta Zemlja je ono moje čudo s ravnom pločom 2x2km.

slika
slika

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 24.07.2020., 20:07 Imam i ja dosta replaya koje trebam pregledati i snimiti sve, imam i snimke 1987, kao i 1997, moguće RH2004 i SMT 2012.

Dobar krug u Algarveu, mislim da je bilo samo u dvije krivine da si oklijevao pa nisi unio brzine, ovo ostalo odlično, može link staze, moram probati, staza ima extra flowslika

Hvala ti na lepim rečima, ja sam bio pomalo zbunjen jer sam bio malo uredio zbuk da mi se dublje čuje (ona zezancija s .sfx fajlom te manipulacija NaturalRPM) i to me je non stop zezalo dok sam vozio. Ja po zvuku motora se prilagođavam svemu. Ali taj krug sam namerno napravio na sigurno.

Ja recimo volim voziti 1978 ili 1982. Obožavam te zvukove turba a u 78 mi je Lotus i Coswort sex na točku. 2006 mi je simpa, a isto tako volim i 2011 jer imam Renoa s onim moćnim zvukom kasnog paljenja smeše.

Voleo bi podeliti Algarve ali ima grešku s AIW, naime kad izađeš iz staze na glavni meni kreša se igra. Oćeš ipak da podelim?
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Alen13ASC je napisao/la: 24.07.2020., 21:32Voleo bi podeliti Algarve ali ima grešku s AIW, naime kad izađeš iz staze na glavni meni kreša se igra. Oćeš ipak da podelim?
Nije F1C ako nema neki bug, samo ti šalji, bitno da mogu da odvezem i da se snimi sve, lahko je kasnije ući u replay... mada razumijem da je problem ako igraš šampionat, možeš zaboraviti za tu stazu... ili jednostavno je odvezeš, uzmeš rezultate i prepraviš tablicu tamo u .plr fajlu ako se ne varam :rofl:

Imam 14 videa za objaviti, objavit' ću najvjerovatnije 5 najboljih, evo odmah ću Monako 1987, iznenadio sam sam sebe :trep:
slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Jedino Nouvelle šikana, malo sam kasnije kočio, ostalo je vrlo dobro, mnoge krivine mislim da nije ni moglo bolje, igranje sa zidovima :fakjea:

slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
Sve što donekle valja u zadnjih godinu-dvije :kokice:

slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡