thepiratebay tačka org
Za modove samo kucaj F1 Challenge 99-02 mods i moraš naći, ima ih brdo, preporučujem RH2004, RH2005, 1997 By Watchy, SMT 2012.
thepiratebay tačka org
Hajde strpaj 196cm u kokpit, evo ti šta hoćeš, morali bi redizajn raditiAlen13ASC je napisao/la: 19.07.2020., 02:52 Hvala kolega Wehrlein ali mislim da bi bio pretežak jer bi mi smetala težina pelenajbga moram
![]()
LH44, preuzmiaš tron![]()
Hvala ti na lepim rečima, ja sam bio pomalo zbunjen jer sam bio malo uredio zbuk da mi se dublje čuje (ona zezancija s .sfx fajlom te manipulacija NaturalRPM) i to me je non stop zezalo dok sam vozio. Ja po zvuku motora se prilagođavam svemu. Ali taj krug sam namerno napravio na sigurno.LH44 je napisao/la: 24.07.2020., 20:07 Imam i ja dosta replaya koje trebam pregledati i snimiti sve, imam i snimke 1987, kao i 1997, moguće RH2004 i SMT 2012.
Dobar krug u Algarveu, mislim da je bilo samo u dvije krivine da si oklijevao pa nisi unio brzine, ovo ostalo odlično, može link staze, moram probati, staza ima extra flow
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Nije F1C ako nema neki bug, samo ti šalji, bitno da mogu da odvezem i da se snimi sve, lahko je kasnije ući u replay... mada razumijem da je problem ako igraš šampionat, možeš zaboraviti za tu stazu... ili jednostavno je odvezeš, uzmeš rezultate i prepraviš tablicu tamo u .plr fajlu ako se ne varamAlen13ASC je napisao/la: 24.07.2020., 21:32Voleo bi podeliti Algarve ali ima grešku s AIW, naime kad izađeš iz staze na glavni meni kreša se igra. Oćeš ipak da podelim?