Lando Norris

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
AlkY je napisao/la: 06.07.2020., 16:12 Vidim ja da se nesto cudno dogada. Puno onih koji ne podnose McLaren , ili im "vjera" ne dopusta da navijajau za McLaren su se veselili McLarenovom postolju.
Za navijace Ferrarija mi je jasno , mozda su jednim djelom vise navijali da Lewis ispadne s postolja nego sta su za Landa :D
Ali ove koji su nedavno govorili da McLaren nikad vise u buducnosti svijeta nece uzeti postolje ili pobjedu , e to mi nije jasno :rofl:
Ove godine je sve nesto "pobrkano" u vezi formule 1. Veselim se nastavku sezone :mrgreen:

Baš sad postolje da neće uzet,ne sjećam se da sam tako nešto rekao,ali ja bih odvojio ovdje Landa od McLarena,ovo je Landovo postolje , to je on zaslužio i taj narančasti McLaren mi ni nije nekako McLaren,šta ti ja znam. A Sainz ove sezone neće bit na postolju,ja ti jamčim. evo možeš mi radit šta očeš ako Sainz dođe do postolja sa svojom vožnjicom gdje se ne ide u prostor .. Lando mu je fino pokazao ko je sada gazda u toj ekipi..

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Dani je napisao/la: 06.07.2020., 10:38 https://www.youtube.com/watch?v=RF_fu_DT4qM Landov fl
Najbrži krug odvožen bez DRS-a, nek se zna. :cool:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Wehrlein94
GP3
GP3
Čini mi se da ću ove sezone navijati za Norrisa .. možda je ovo početak jednog divnog prijateljstva ( ponovno McLaren )

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XgXo0509S28[/youtube]

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Nemože !
slikaslika slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
blown diffuser je napisao/la: 06.07.2020., 20:29
Dani je napisao/la: 06.07.2020., 10:38 https://www.youtube.com/watch?v=RF_fu_DT4qM Landov fl
Najbrži krug odvožen bez DRS-a, nek se zna. :cool:
Da. Ok imao je postavke motora iz kvala očito, ali svejedno veseli.
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
AlkY je napisao/la: 08.07.2020., 15:23Nemože !
hajd dobro , ali navijat ću barem da bude ispred Sainza :thumbs:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Kakva kompletna ludnica na kraju :klanjam:
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
Ako sam dobro shvatio,Lando sad na razgovoru poslije utrke čestita McLarenu na Poleu u Indyu ?

Wehrlein94
GP3
GP3
@alky sad si nešto mislim.. što bi napravio Norris tek da nije bilo kazne od 3 mjesta na gridu !?
Pa frajer bi se borio tu negdje za postolje opet ...
Lando rula

Azavi
Karting
Karting
Navija za: Ferrari, Raikkonen
Kontakt:
Wehrlein94 je napisao/la: 12.07.2020., 17:04 @alky sad si nešto mislim.. što bi napravio Norris tek da nije bilo kazne od 3 mjesta na gridu !?
Lando rula
Ogromna je razlika između Ham, Bott i Maxa i svih ostalih iza, ali da je startao višlje, mozda bi mogao ugrozit Albona
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Azavi je napisao/la:
Wehrlein94 je napisao/la: 12.07.2020., 17:04 @alky sad si nešto mislim.. što bi napravio Norris tek da nije bilo kazne od 3 mjesta na gridu !?
Lando rula
Ogromna je razlika između Ham, Bott i Maxa i svih ostalih iza, ali da je startao višlje, mozda bi mogao ugrozit Albona
Ma kako vozi Albon, Norris bi laganini bio ispred njega, taman Max ne bi mogao po FL, ovako Albon mu daje taj luksuz, kao i Gasly...

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Lando rula
Nekako u prvom stintu nije imao jako dobar pace. Bio je vise manje solidan. Drugi stint je bio puno bolji.
Da nije imao kaznu , vjerujem , da bi jako zaprijetio Albonu a vjerojatno bi ga i "skinuo" , ali prva trojka tesko dostizna.

Razlika izmedu Lewisa Maxa i ostatka je njihova sposobnost i kvaliteta bolida. Dok je Bottasu razlika samo kvaliteta bolida , sposobnost nikako ne. Samo Lewis i Max rade vozacku razliku. Da je i Bottasu bolid u razini Red Bulla a ne Mercedesa , i njemu bio na guzici bili Albon , Perez , Lando.
Bottas ima samo tu srecu sta vozi Mercedes.
slikaslika slika

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 5 mj
Navija za: Honda
Landova kaciga za Silverstone, dizajnirao klinac od 6 god, fora je slika

[ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]
Engine mode 11!
Position 5!

AlkY
Formula 1
Formula 1
Fora je. Pogotovo ako je dao priliku nekom obicnom klincu. Ili mozda nekom bolesnom djetetu.

A ne da je neciji tata platio da to stavi :D
slikaslika slika

Lotus
Karting
Karting
S nama već: 5 god 3 mj
Navija za: Lotus
@alky mislim da je bio nekakav natječaj
Pascale već dogodine ideš u tabor Astona ili Renoa

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Nacrtao je neki Landov vrsnjak :mrgreen:
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
🤣🍕🍕👍
https://twitter.com/LandoNorris/status/1301769948851830784

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Kaze brat bez uvijanja da Stroll nije zasluzio podij. Zato ga i volimo sto je no bullshit :klanjam:
slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
_bataziv_0809 je napisao/la: 07.09.2020., 10:08 Kaze brat bez uvijanja da Stroll nije zasluzio podij. Zato ga i volimo sto je no bullshit :klanjam:
Pa nije ni Gasly iskreno, bio je deseti i nije uspijevao držati priključak nego ga je Kvyat imao u DRS, pa su ga pozvali u boks.
Kad se otvorio pit lane zvali su Pereza u boks, vjer računajući na svoju nesposobnost odrađivanja jednog boksa a kamo li dva nisu zvali Strolla zato jer bi double stack bio katastrofa. Kao što se vidilo iz priloženoga.
Na kraju se posložilo Strollu sve, osim lošeg starta gdje su ga Gasly i Sainz pretekli, a u race pace čak bi rekao da je Stroll bio brži od Gaslya, al pari sa Sainzom.
Pravilo je diskutabilno, ali na kraju krajeva što ga nije prestigao na stazi.
Nije ni Perez zasluzio 1 bod tako da Nek se Lamdo smiri malo.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Ibarac00 je napisao/la: 07.09.2020., 11:08
_bataziv_0809 je napisao/la: 07.09.2020., 10:08 Kaze brat bez uvijanja da Stroll nije zasluzio podij. Zato ga i volimo sto je no bullshit :klanjam:
Pa nije ni Gasly iskreno, bio je deseti i nije uspijevao držati priključak nego ga je Kvyat imao u DRS, pa su ga pozvali u boks.
Kad se otvorio pit lane zvali su Pereza u boks, vjer računajući na svoju nesposobnost odrađivanja jednog boksa a kamo li dva nisu zvali Strolla zato jer bi double stack bio katastrofa. Kao što se vidilo iz priloženoga.
Na kraju se posložilo Strollu sve, osim lošeg starta gdje su ga Gasly i Sainz pretekli, a u race pace čak bi rekao da je Stroll bio brži od Gaslya, al pari sa Sainzom.
Pravilo je diskutabilno, ali na kraju krajeva što ga nije prestigao na stazi.
Nije ni Perez zasluzio 1 bod tako da Nek se Lamdo smiri malo.
Gasly je na restartu pretekao Strolla i iskoristio priliku da napravi razmak u odnosu na Sainza (4-5 sekundi) dok se ovaj nije probio na drugo mjesto. A Stroll je sve upropastio na restartu, pao tri pozicije, a startao ispred Gaslyja. Jedan je svoju priliku iskoristio maksimalno i nije pogriješio pod velikim pritiskom, a drugi je sve prokockao u par zavoja. I normalno da je bio brži kad vozi RP, a Gasly AT.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡