Lando Norris

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
https://www.youtube.com/watch?v=C1-nkklcp04 Evo i reakcije. Valjda ovu neće izbrisati.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
A to kad je Lando plakao , od smjeha valjda :D.
To sam vidio da.
slikaslika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
:rofl:
Bravoo Landoo, preejak lik - baš mi drago :party:
https://twitter.com/FiftyBucksss/status/1279789154679885827

AlkY
Formula 1
Formula 1
Na temi o utrci sam rekao sve pa necu ovdje previse pisati ponovo.
Samo cu reci da zadnju krug ili 2 nisam dozivio godinama. Pa kad sam vidio da se zaostatak smanjuje , prolazi kroz cilj ispod 5 sek zaostatak. Delirij totalni. Lando je imao fantastican tempo u utrci , pogotovo na softu. Na softu je bio fenomenalan. Kako god , iskoristio je sta mu se pruzilo i podijum je tu. Presretan sam , a Lando i McLaren su vjerojatno jos i sretniji :D.
I on i Carlos su dozivjeli svoj prvi podij u bolidu McLarena , i drago mi je da ce po tome pamtiti ovu ekipu. Ali to je tek pocetak , pamtiti ce i po vecim stvarima nadam se :D
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Meni jos vise zvoni zrelosti ekipe kako su brzo vidjeli da se ima sansa za podij i prekinuli borbu Norrisa i Sainza i dali vjerojatno full power da lovi podij..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
Slazem se. Iskreno sam se nadao da ce se to i prije malo dogodili. Jer dok su jos isli iz zavoja u zavoj kotac uz kotac , znalo se da sansa postoji.
Ali njihova borba je bila odlicna u svakom slucaju. Bitno da ekipa na kraju nije prekasno reagirala , i eto isplatilo im se i to posteno.
slikaslika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ko god da je u F1 TV produkciji odlučio da stavi zadnjih 20-ak sekundi onaj razmak Norrisa i Hamiltona je car. :klanjam:

E to je dobra produkcija! Ja gledam 5.3, 5.2, 5,1 i odjednom ulazi u 4.9 zaostatak :klanjam:

Bravo Norris, bravo McLaren.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ajde da jednom i produkciju pohvalimo, stvarno sam se neviđeno uživio u navijanje za Norrisa u tom trenutku :D

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ja mislim da je Lando na kraju toliko sisnuo gas da je bio kao Kremenko. Noga do asfalta i guraj koliko ide :rofl: .
Produkcija odlican potez na kraju :thumbs: . Znaci svaka desetinka dolje oči sve veće haha
slikaslika slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 17:54 Ko god da je u F1 TV produkciji odlučio da stavi zadnjih 20-ak sekundi onaj razmak Norrisa i Hamiltona je car. :klanjam:

E to je dobra produkcija! Ja gledam 5.3, 5.2, 5,1 i odjednom ulazi u 4.9 zaostatak :klanjam:

U tim trenutcima sam i ja poput kolege @Alky -a skakutao po stanu i s nestrpljenjem dočekivao kraj.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Trenutak kad grafika pokaže +4.8 u odnosu na HAM s FL-om i shvatiš da je Lando na epski način ulovio podij :cheer: https://twitter.com/f1nocontext/status/1279792840822980608

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ferrari je napisao/la: 05.07.2020., 17:54 Ko god da je u F1 TV produkciji odlučio da stavi zadnjih 20-ak sekundi onaj razmak Norrisa i Hamiltona je car. :klanjam:

Takođe sam i ja (kao i mnogi drugi) samo to gledao u zadnjem krugu. I onaj na SK1 je viknuo kad je vidio da je ispod 5 sec razmak.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
Bas prejak krug. Mislim da je McLaren popalio sve sta se dalo popalit na motoru samo da dobije sta vise snage. Mozda su i ostetili motor haha.
I da ga moraju mjenjati sljedecu utrku , isplatilo se samo tako.
slikaslika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
AlkY je napisao/la: 06.07.2020., 10:47 Bas prejak krug. Mislim da je McLaren popalio sve sta se dalo popalit na motoru samo da dobije sta vise snage. Mozda su i ostetili motor haha.
I da ga moraju mjenjati sljedecu utrku , isplatilo se samo tako.
Čak je i meni drago zbog Landa ;) eto :trep:

AlkY
Formula 1
Formula 1
Vidim ja da se nesto cudno dogada. Puno onih koji ne podnose McLaren , ili im "vjera" ne dopusta da navijajau za McLaren su se veselili McLarenovom postolju.
Za navijace Ferrarija mi je jasno , mozda su jednim djelom vise navijali da Lewis ispadne s postolja nego sta su za Landa :D
Ali ove koji su nedavno govorili da McLaren nikad vise u buducnosti svijeta nece uzeti postolje ili pobjedu , e to mi nije jasno :rofl:
Ove godine je sve nesto "pobrkano" u vezi formule 1. Veselim se nastavku sezone :mrgreen:
slikaslika slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Miriše na 2012 :klopa:

Nekako je sve kaotično...Ferrari loše otvara sezonu, McLaren jak, RBR nepouzdan :chill:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 06.07.2020., 16:12 Vidim ja da se nesto cudno dogada. Puno onih koji ne podnose McLaren , ili im "vjera" ne dopusta da navijajau za McLaren su se veselili McLarenovom postolju.
Za navijace Ferrarija mi je jasno , mozda su jednim djelom vise navijali da Lewis ispadne s postolja nego sta su za Landa :D
Ali ove koji su nedavno govorili da McLaren nikad vise u buducnosti svijeta nece uzeti postolje ili pobjedu , e to mi nije jasno :rofl:
Ove godine je sve nesto "pobrkano" u vezi formule 1. Veselim se nastavku sezone :mrgreen:
1. Ja Mclaren poštujem (npr. Benz nikada neće imati moje poštovanje poput Mclarena, iako ću i za Benz reći da rade vrhunski posao, sa korijenima, tamo negdje još u 2007......).
2. Potreban nam je jak Mclaren (još kad bi se i Williams digao iz ponora....).
3. Naravno da je bitan detalj i da Hamdija ispadne sa postolja.
4. Na kraju krajeva, bilo je jednostavno zanimljivo propratiti da li će taj zaostatak spasti ispod 5sec, čak i da su umjesto Hamde i Lande, bili u pitanju Gromke i $troll.

Nastavak sezone, hmmmm.
Ako ne bude 3.14zdarija i nepredviđenih situacija kao jučer, mislim da nam samo Bottas može učiniti sezonu zanimljivom.
Volio bi da se varam.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

AlkY
Formula 1
Formula 1
Zanimljivo kao jucer , i ja , cisto sumnjam da ce biti. Mercedesi su naprijed sigurno , iza Red Bull. Ali onda , kada to zanemarimo , mislim da ce iza njih biti jako jako napeto. Naravno , necemo ni iskljuciti neka odustajanja pa bi se mogla dogoditi neka nepredvidena borba za postolje.
Sad je "ubo" Lando , sutra ce mozda opet on ili netko drugi. Ali mislim da nam se smjese zanimljive utrke.

P.S.
Kad pogledamo jucerasnje postolje , koje su to samo velicine od ekipa na postolju. A veliki broj nas bi samo zamjenili Merc sa Williamsom , kako je @Frantic rekao. Onda bi to postolje bilo top topova. Najvece velicine u F1 ikada :D
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡