Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Možda ga ripleja do iznemoglostiSarma je napisao/la:Gdje nam je @Har KI, nije valjda da je propustio "Sexy Lap"
Lewis Hamilton hopes F1 drivers' understanding of taking a knee grows
"I am not saying that everyone is going to take a knee. But over time as we get to talk about it more often I would like to think we will all be together in the understanding of it"
Evo da ja probam redom.MSC je napisao/la: 19.07.2020., 21:06 Jbg, mora netko biti i realan, a ne imati nos zabijen u britančevo dupe. Nadam se da vam bar dobro miriši.
Ja bih volio argumentiranu raspravu pošto ni moje ni Slavenowskove stavove nitko nije argumentirano pobio. Posebice ne ti
Evo par činjenica koje se ne mogu pobiti, čisto da se zna:
Fake. Pogledati sezonu 2009. U prvoj utrci starta sa 15. pozicije zaostajući za najbržim vremenom kvalifikacija preko 1,5sec. Završava treći da bi zaradio DSQ.1. Nikad vozio slabiji bolid kao svi ostali vozači.
2. 2008 postao prvak radi Glocka i namještene utrke u Singapuru te Ferrarijevog šlamperaja na istoj.
LOL Smiješna hejt izjava.3. Od 2009 do 2013 vozio ok Mclaren, nije ga bilo nigdje, svakako ne na nivou najboljih.
1. Osvojio je dvije titule u bolidima koji su bili slabiji od konkurencije. 2008. i 2018.4. Sve titule osim one koju je fer izgubio od Rosberga osvojio kao favorizirani vozač momčadi u bolidima neviđene dominacije.
5. Britanski mediji, pogotovo Sky ga guraju u nebo iako ga je tamo već gurnuo Mercedes kojeg pobjediti ne može nitko.
Djelimično tačno. Tačno je da je nekad, u sumnjivim situacijima, mu progledano kroz prste, ali to je bilo jako rijetko. Više je to do fanova koji ne poznaju sistem kažnjavanja u F1 i koji bi želili da se kažnjava po nekom njihom nahođenju. Neki propusti sudija koji su se dešavali odkako je u Mercedesu su se desili kad je već bio visetruki WDC. Ta praksa da se višestrukim WDC malo gleda kroz prste je odavno ukorijenjena u F1. Lakše je kazniti Albona nego Hamiltona.6. Ne kažnjava ga se za stvari za koje bi drugi popušili kazne u roku odmah.
Fake.7. U Mercedesu uz njega nikad nije sjedio top vozač, a od Bottasa realno nije puno brži uvijek, a nerijetko ga Bottas i dobije u kvalama.
Djelimično tačno.8. Ova preseravanja sa black lives matter, team radijima, crnim bolidom, klečanjem, cmizdrenjem na radio pa najbržim krugom i ostalo mu stvarno ne trebaju, pretjerano je, odglumljeno i neiskreno kao i the best fans.
Nemoj ni ti kao i on da glumiš best fans i te folove. Nisi on tebi nikad bio drag9. Dok je vozio Mclaren bio mi je jako drag vozač i ponašao se daleko normalnije. By the way ni tad Ferrari nije briljirao pa eto tu nemože biti povučena usporedba.
Link od kolege Gerharda Bergera sam ti već zalijepio, inače on je bivši suvozač Senne.Pravim fanovima F1 je on super vozač, gotovo nepobjediv u dominantnom bolidu i dobar kad je bolid dobar. Nema ono nešto što su imali Michael i Ayrton, a u mrvicu sporijem bolidu je prosječan.
Još samo da potvrdi i Jelena Karleuša i nema dalje10. Potvrdila Nicole Scherzinger.
Treba otvoriti temu na forumu "Najbolji vozač svih vremena". E to bi tek bilo zanimljivoLH44 je napisao/la: 19.07.2020., 23:21 Ja vam lijepo kažem da birate bitke, vi se idalje bijete, pogotovo sa @MSC i @Slavenowsky
Hajde barem je zanimljivo
evo rolam se od tvog humora i mudrosti cijele. Na ne spominjem tvoj rod, vec komentarisem jednog vozaca. Sada tvoja zaludjena percepcija ili idolopoklonstvo me ne interesuje, daj afirmaciju na negaciju i onda mozemo dalje diskutovati, a sve dok si dezurni advokat, to macku o'¨rep...LH44 je napisao/la: 19.07.2020., 23:21 Ja vam lijepo kažem da birate bitke, vi se idalje bijete, pogotovo sa @MSC i @Slavenowsky
Hajde barem je zanimljivo