AlkY je napisao/la: 14.05.2020., 15:26
Kada ovo pogledam jos vise mi bude zao sta je otisao.
Kako god zelim mu svu srecu u Ferrariju , i da obrise pod sa Leclercom.
I samo se nadam da nece dozvoliti da mu mali bude gazda tamo, nego da pokaze zube i bez straha kontrira Charlesu na stazi.
Kad prije ovo snimise i smontirase ako je sve bilo iznenada
Mislim dobar je video, emotivan, ali i ilustracija koliko se stvari desava iza kulisa.
Kolega, danas ti je sve instant. Imamo pregršt dobrih softwarea za video obradu i puno dobrih ljudi koji to prave. Može da se smontira u samo nekoliko sati. Samo fali audio Carlosovog govora, ali i to se brzo umiksa.
Dobro je rekao Carlos, 2020 nije ni počela zbog pandemije. Može tu još dosta da se izmeni i preispita, ne može sve da se bazira na jednoj godini uspeha (2019). Ali isto tako ne sumljam u njega, brz je on momak. Jedino može Norris da se ubrza malo pa da malo natera Carlosa da se malko jače oznoji.
Baš me zanima kako će Carlos izgledati u Ferrariju. Smatram da je on odličan vozač, iza njega je vrhunska sezona, ali vožnja za top momčad, pogotovo s Leclercom kao kolegom, je ipak sasvim drukčija priča. Ovo mu je prilika života i nadam se da će je iskoristiti maksimalno. Vjerujem da može, da ima tu kvalitetu, ali neće biti lako i sve može otići u sasvim drugom smjeru. Nadam se da ovi koji ga automatski otpisuju kao vodonošu neće biti u pravu.
MSC je napisao/la: 14.05.2020., 21:24
Ja ne kužim zašto svako malo netko spomene i Albona u klasi s Gaslyem. Pa nije se bodovno ni malo lose protiv Maxa drzao od prelaska u Red Bull.
Kad je Albon prešao u RB,Max je imao peh za pehom,start sa začelja pa sudar u Belgiji,a Albon je toliko dobar ono,nije uspio u pola sezone doći do postolja sa ultrabrzim RB-om ( znam da ga je LH44 gadno zeznuo u Brazilu ,iako neki tu na forumu govore kako je LH44 čist u duelima,ne griješi ,nije prljav ,ostavlja prostor svima itd itd ) .
Nije mi Albon baš za mjesto u RB,isto kao što Sainz nije za mjesto u Ferrariju. Očito da fali talenata u Formuli 1 i zato se nadam da će Pascal što prije osvojiti tu Formulu E da se ladno vrati u Formulu 1 u top bolid ( taman će Sainzu isteći ugovor u Ferrariju ) .
jenson je napisao/la: 15.05.2020., 14:39
Albon i Sainz nisu za top bolid, ali zato Wehrlein je
Eee, Wehrlein je osvojio bod sa Manor F1 Racing Teamom, ne vidim da su to Sainz i Albon uspjeli postići
Jest, trebali su otić u Manor i osvojit bod da bi se dokazali. Wehrleinov momčadski kolega u to vrijeme u Manoru je bio Haryanto. Ocona je dobio u kvalama drugi dio 2016. (7-2 u Wehrleinovu korist), utrke 4-3 za Ocona, koji je prvi put sjeo u bolid u Belgiji. Sljedeće sezone protiv Ericssona 10-7 u kvalama i 5-4 u utrkama, sev u korist Wehrleina. Meni to i nije toliko impresivno, posebno ovaj omjer s Ericssonom, kojeg je Leclerc u rookie sezoni dobio 17-4 u kvalama, a 9-4 u utrkama.
A valjda i sam Ferrari zna nešto o njemu, s obzirom da vozi njihov simulator. Da je toliko impresivan, ubacili bi ga u momčad.
jenson je napisao/la: 15.05.2020., 14:39
Albon i Sainz nisu za top bolid, ali zato Wehrlein je
Eee, Wehrlein je osvojio bod sa Manor F1 Racing Teamom, ne vidim da su to Sainz i Albon uspjeli postići
Jest, trebali su otić u Manor i osvojit bod da bi se dokazali. Wehrleinov momčadski kolega u to vrijeme u Manoru je bio Haryanto. Ocona je dobio u kvalama drugi dio 2016. (7-2 u Wehrleinovu korist), utrke 4-3 za Ocona, koji je prvi put sjeo u bolid u Belgiji. Sljedeće sezone protiv Ericssona 10-7 u kvalama i 5-4 u utrkama, sev u korist Wehrleina. Meni to i nije toliko impresivno, posebno ovaj omjer s Ericssonom, kojeg je Leclerc u rookie sezoni dobio 17-4 u kvalama, a 9-4 u utrkama.
A valjda i sam Ferrari zna nešto o njemu, s obzirom da vozi njihov simulator. Da je toliko impresivan, ubacili bi ga u momčad.
Ocona je sahranio,da,znam . Sad ćemo vidjet dal se Ocon uopće oporavio od te dominacije PW94
lajam nison je napisao/la: 16.05.2020., 18:22
Ne vjerujem da se oporavio, ipak je Wehrlein u simulatoru Ferraria dok je Ocon uskoro prvi vozač tvorničke momčadi sa dobrim vezama u Mercedesu.
Poslano sa tosterom
OLE OLE OLE
haha kako dobra proslava P3 u kvalama za Carlosa.. ono ne želi slaviti too much,ali zna kako je ovo pakleno dobar krug bio. Bravo Carlos ! Opasan McLaren, ako Red Bull bude imao problema sa Hondom kako mislim da će imati,mogao bi McLaren čak neko vrijeme držati i drugu poziciju u konstruktorskom prvenstvu