VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Jako dobra utrka, iako joj ne mogu dati više od osmice. Zadnjih 10 krugova je bila prava ludnica, ali nekako ne volim kada SC mora začinjavati utrke jer mi to uvijek djeluje nefer i umjetno. Puno su mi draže one ''čiste'' utrke kao npr. prošlogodišnja VN Austrije koja mi je za stepenicu bolja od ovoga što smo danas gledali. I ne, nije Max razlog :mrgreen:

Unatoč ovom malo ''rantu'', uživao sam u današnjoj utrci. Pouzdanost bolida nas je vratila u neka prijašnja vremena kada su bolidi puno češće odustajali. Mercedes je unatoč nešto slabijem rezultatu pokazao da će se ove godine prošetati do prvenstva, a prva polovica utrke je pokazala da će najvjerojatnije Hamilton opet biti na najvišoj stepenici. Nekako mi je Bottas izgledao bespomoćno u prvoj fazi utrke. Mišljenja sam čak da su ga donekle spasili ti misteriozni senzori koji nisu šljakali cijelu utrku jer nisu omogućili nijednom vozaču da vozi na nož.

Što se tiče Hamilton-Albon incidenta, mislim da je 5 sekundi sasvim ok kazna. Na kraju taj incident ni nije nešto posebno koštao Albona budući da bi mu se i onako pokvario bolid dva kruga prije kraja. Što se tiče vozača utrke, teško mi se za nekoga opredijeliti jer po meni nitko nije zablistao danas. Mislim da bih na kraju ipak dao glas Norrisu zbog sjajne završnice (zadnjih 5 krugova), iako ni on nije bio bezgriješan jer mi se čini da je jeftino poklonio Leclercu poziciju (ušao je u neki polunapad na Pereza u 3. zavoju i otvorio vrata Leclercu u 4. zavoju.). Ostali vrijedni spomena - Leclerc i Bottas.

Za tjedan dana nas najvjerojatnije čeka Mercedesova dominacija ako se opet ne dogodi neka čudna utrka.

P.s. J*** ekipi iz F1TV-a sve po spisku. Danas im opet nije funkcionirao stream pa sam počeo gledati utrku tek u 6 kad su napokon osposobili stranicu :bang:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
DaveGilmour je napisao/la: 05.07.2020., 22:24 ali nekako ne volim kada SC mora začinjavati utrke jer mi to uvijek djeluje nefer i umjetno.

P.s. J*** ekipi iz F1TV-a sve po spisku. Danas im opet nije funkcionirao stream pa sam počeo gledati utrku tek u 6 kad su napokon osposobili stranicu :bang:
U potpunosti se slazem za boldano..

Sto se toce F1TVa - danas mi je sve radilo cisto ok..
2 puta sam mora refreshat jer se pocela ona guma pregrijavat usljed saltanja sa onboarda na onboard..
Fino Alla Fine

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
Navija za: Sve driven by Verstappen
CrashOverride je napisao/la: 05.07.2020., 23:06 Sto se toce F1TVa - danas mi je sve radilo cisto ok..
2 puta sam mora refreshat jer se pocela ona guma pregrijavat usljed saltanja sa onboarda na onboard..
Hmm, a valjda je onda nekima radilo, a nekima ne :neznam:
Vidim na Redditu da se dosta ljudi žali da im nije radilo danas.

Uglavnom, valjda će srediti to za sljedeći vikend.

renato2107
GP3
GP3
Meni je radio tek na pola utrke...Očekujem neku povrat para :zubo:

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Aplikacija im je zivi uzas nisu sposobni napravit app za tv, lose, kad gledas neku stariju utrku uvijek izbaci iz utrke!!!
Engine mode 11!
Position 5!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
primijetio sam kako na areni hrvatskoj nije bilo nikakvih grafika na počektu utrke.
ni poredak, razmaci, ništa...
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Nisam nigdje procitao pa dali se zna jeli McLaren uputio zalbu za Lewisa pod zutim zastavama ?
Vjerojatno nije :(
slikaslika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
pojašnjenje za kaznu hamsti u kvalama zbog nepoštivanja zastava...
i da rb (ili bilo koji drugi tim) mora radit njihov posao. :facepalm:
https://www.racefans.net/2020/07/06/the ... htbmoo6m3Q
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Cirkusanti.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
zekohonda je napisao/la: 06.07.2020., 11:08 pojašnjenje za kaznu hamsti u kvalama zbog nepoštivanja zastava...
i da rb (ili bilo koji drugi tim) mora radit njihov posao. :facepalm:
https://www.racefans.net/2020/07/06/the ... htbmoo6m3Q
Pa to je zato jer se Hamilton ne smije kazniti. i realno, 5 sekundi za ono što je uradio je totalna šala.
Jednom je jedan mudri čovjek rekao " 5 seconds is a joke !! , a joke !! " .

Kico
Formula 2
Formula 2
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Honda
Engine mode 11!
Position 5!

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Neznam dali je bilo....

slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Hah...stvarno je. U tisucinku. Nevjerojatno.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
Ferrari je napisao/la: 06.07.2020., 19:28 Hah...stvarno je. U tisucinku. Nevjerojatno.
Imam dojam da taj McLaren ni ne može toliko ići.. ovo je Landova vanzemaljska vožnja bila..
Da bilo tko sjedne taj dan u taj bolid ne bi izvukao to što je Lando izvukao iz tog McLarena.
Samo on,samo taj dan .

renato2107
GP3
GP3
To je bio quali krug u zadnjem krugu utrke, vjerojatno sve postavke do kraja pa APP

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Wehrlein94 je napisao/la: 06.07.2020., 19:40 Imam dojam da taj McLaren ni ne može toliko ići..
Evo vidiš da ide.

PhillSF
Karting
Karting
S nama već: 7 god 1 mj
Kico je napisao/la: 06.07.2020., 16:44 https://youtu.be/hftGEy46B2k dobra!
Kako mi je dan popravilo....stvarno si je dao truda, čak ni glas nije los :cice: :cice: :cice: :cheer:

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Wehrlein94 je napisao/la: 06.07.2020., 19:40
Ferrari je napisao/la: 06.07.2020., 19:28 Hah...stvarno je. U tisucinku. Nevjerojatno.
Imam dojam da taj McLaren ni ne može toliko ići.. ovo je Landova vanzemaljska vožnja bila..
Da bilo tko sjedne taj dan u taj bolid ne bi izvukao to što je Lando izvukao iz tog McLarena.
Samo on,samo taj dan .
Nebi ni Alonso izvukao jos 0,6 sek u tom krugu ?
slikaslika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
@ Alky moj, čak ni on.. toga dana , toga popodneva.. samo Lando i samo taj krug. Ne znam kako niste svjesni veličine trenutka.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Lando je pokazao tu iskircu koju rijetki imaju u Nedjelju.

Kada je TREBALO povukao je. I to je to. Nema se šta kazati.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡