Unatoč ovom malo ''rantu'', uživao sam u današnjoj utrci. Pouzdanost bolida nas je vratila u neka prijašnja vremena kada su bolidi puno češće odustajali. Mercedes je unatoč nešto slabijem rezultatu pokazao da će se ove godine prošetati do prvenstva, a prva polovica utrke je pokazala da će najvjerojatnije Hamilton opet biti na najvišoj stepenici. Nekako mi je Bottas izgledao bespomoćno u prvoj fazi utrke. Mišljenja sam čak da su ga donekle spasili ti misteriozni senzori koji nisu šljakali cijelu utrku jer nisu omogućili nijednom vozaču da vozi na nož.
Što se tiče Hamilton-Albon incidenta, mislim da je 5 sekundi sasvim ok kazna. Na kraju taj incident ni nije nešto posebno koštao Albona budući da bi mu se i onako pokvario bolid dva kruga prije kraja. Što se tiče vozača utrke, teško mi se za nekoga opredijeliti jer po meni nitko nije zablistao danas. Mislim da bih na kraju ipak dao glas Norrisu zbog sjajne završnice (zadnjih 5 krugova), iako ni on nije bio bezgriješan jer mi se čini da je jeftino poklonio Leclercu poziciju (ušao je u neki polunapad na Pereza u 3. zavoju i otvorio vrata Leclercu u 4. zavoju.). Ostali vrijedni spomena - Leclerc i Bottas.
Za tjedan dana nas najvjerojatnije čeka Mercedesova dominacija ako se opet ne dogodi neka čudna utrka.
P.s. J*** ekipi iz F1TV-a sve po spisku. Danas im opet nije funkcionirao stream pa sam počeo gledati utrku tek u 6 kad su napokon osposobili stranicu