Lewis Hamilton

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

Ferrari je napisao/la: Sad će neko tipično balkanski doći i kazat', "ma on ti je dvocijevka ko' i Ronaldo" :rofl: :zubo:

Ako nije jedno ni drugo onda je oboje. Jašta.
Ne možeš vala biti s Nicole i biti bilo šta osim heterosexualan, nema teorijeslika

@vettel-ferrari ma ne vjerujem da će to imati ikakav uticaj, ako išta, ovo mu samo dođe kao izduvni ventil, a vrlo dobro znamo da je Lewis attention seekerslika

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

slikaslika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
Nema šanse da će ga to omesti, u tim forama je već godinama.
Ovo se samo alibiji pripremaju u slučaju da Max ili Charles dobe bolid na približnoj razini kao i Hamstin i operu pod s njim. :zubo:
Sisu (fin.)

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kako nevjerojatno zvuci ovo "oorati pod ss hamstom"

Nece niti jednom od njih biti lako i ako budu imali ravnopravan bolid za borbu jer ne zaboravimo da je hamilton takodjer jedan od najboljih u projavoj igri. Ako je i najbolji. Sjetimo se kako je znao rosbergu ulazit i gurat ga van.. max je par puta slomio zube na hamu.. stvar je da u zadnjih par sezona nije ni imao bas potrebe igrati prljavo kad je lakocom pobjedjivao.. cak onu sezonu kad je nico uzeo naslov, tu je ham mozda trebao biti malo prljavij ali nije jer je stizao i prestigao nicu i bio maltene prvak sve do malezije i crkavanja motora...

Ukoliko budu podjednaki, nece ham glumiti gospodina nego ce ici na status 6x wdc, na iskustvo, i na talent i na sve sto ima, a ima. Ipak je britanska masinerija iza njega, broj naslova isto, mercedes koji je sahovskoj ploci najjaci igrac unatoc ferr i svemu sto ferr je a merc nije... Na osnovu svega toga, moglo bi tu bit opake prgavosti da tako kazem i zestokog branjenja i laktarenja.

U tim duelima maxu ce bit teze nego eventualno leclercu jer max ima reputaciju vozaca koji se sudara i zna radit cudne poteze. Lec tu stoji bolje, on je fini decko f1 a mac baraba pa bi lec u takvim situacijama mogao malo bolje proci od strane medija i sudaca...

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
CrashOverride je napisao/la: 28.06.2020., 21:51 Ako je alternativa da Max bude prvak, biram Lewisa :mrgreen:
Ne'š vjerovati isti nam je izbor :zubo:
croatic f1 je napisao/la: 28.06.2020., 22:43 Ne vjerujem da će ga ti Instagram ratovi i meltdownovi pretjerano (ako uopće) uzdrmati na stazi. Sve ovisi o tome kakav će biti Mercedes, odnosno njihova konkurencija. Ako će biti blizu i ako će netko uz dozu sreće u ovim neobičnim uvjetima uspjeti ozbiljno zaprijetiti (pogotovo ako će i Mercedes možda nešto uprskati), onda bismo možda mogli vidjeti poljuljanog Lewisa.
Upravo o ovome i pričam. Ja očekujem veoma jak RB, plus prve tri utrke (od 8. zvanično potvrđenih) su utrke koje tradicionalno odgovaraju više RB bolidu od Mercedesovog.
Dakle, ukoliko sam ja dobro čitao "znakove pored puta" RB ima prednost u startu. Max je za mene zreo za titule i mislim da će Luji u početku biti potreban svaki bod, jer još uvijek visi nad glavom mogućnost da se prvenstvo završi sa osam utrka.
Nema šanse da ovo ne utiče na njega, ili bilo koga. Pitanje je samo koliko utiče. A u Formuli 1 sitnice često budu presudne. 1 DNF u ovoj situaciji čuda čini.
Da sam ja na mjestu one žuje, ja bih mu savjetovao da ugasi instagram i samo da se fokusira na utrkivanje.
Ferrari Maniac je napisao/la: 29.06.2020., 09:49 Nema šanse da će ga to omesti, u tim forama je već godinama.
Ovo se samo alibiji pripremaju u slučaju da Max ili Charles dobe bolid na približnoj razini kao i Hamstin i operu pod s njim. :zubo:
Nema Lujo potrebe za nikakvim alibijem. On je svoje odavno dokazao i ko je i od čega je.
Njemu ostaje pitanje samo da li će statistički biti najuspješniji F1 vozač svih vremena ili drugi najuspješniji vozač svih vremena.
Na drugima je da traže alibije :trep:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Pa drugi i traže alibije, nije lujo ništa o tome rekao ni napisao... :rofl:
Sisu (fin.)

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Aha my bad, nisam odmah skontao na šta ciljaš :thumbs:
Samo mašiš uveliko. Nisam od onih koji tvrde da je Lujo nepobjediv, niti koji opravdavaju greške svog vozača, sa nekakvim glupostima van staze.
A i ne radi se o Sebu, tako da ... :chill:

Kako već rekoh, nema potrebe za nikakvim alibijem. Sve što uradi ili ne uradi, sebi će uraditi.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Ne bih rekao da mašim išta, samo čitam što pišeš. Drugi par opanaka je što ti dosta svojih i tuđih izjava okrećeš x postova nakon za 180 stupnjeva dodavanjem kojekakvih irelevantnih tema za prvotnu raspravu kad god netko ukaže na nešto što si napisao, a tebi to ne odgovara. :thumbs: :chill:
Sisu (fin.)

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Može li primjer gdje sam ja to davao alibi za bilo koju Lewisovu grešku? Ili ne grešku, da sam opravdavao sa bilo čim njegovu slabiju formu?

Ne okrećem ja ništa. Najglasniji navijači Ferrarija (knpr. ti :thumbs: )su godinama učili i sebe i druge da je OK kad ti vozač ili tim uprska pobjedu i prvenstvo i to onda opravdaju raznoraznim glupostima tipa team radio 10 krugova prije incidenta. Već imaju gotove matrice za sve situacije.
I dobijemo za rezultat da sve oko sebe posmatraju istim očima.

Vidiš kako si ti slatko zaključio da ja već tražim alibi za to što bi Max i LeClerc mogli obrisati pod sa njim. To je već tvoj problem što ne možeš razumijeti da oni uopšte nisu ista liga vozača. Max i nekako. On je već prošle sezone dokazao svašta nešto. Ali LeClerc ... samo u mokrim snovima :cool:
Ima još dosta puta pred sobom da pređe da bi došao u istu priču.

To što ja mislim da bilo kojem vozaču, razno razni vanjski uticaji mogu uticati na njegove performanse, ne znači da ja pravdam vozača sa tim uticajima.
Njegova je greška što je doveo i sebe i svoj tim u tu situaciju :thumbs:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Ne okrećem ja ništa, kao što si ti napravio i ja bih te molio primjer tog argumenta. :thumbs:

Svoj primjer možeš naći na prošloj stranici (jedan od mnogih). :thumbs:

Apsolutno da njih trojica nisu isti tip vozača, svi su materijal za prvaka ali Lewis na Jorge Lorenzo razini - kad ima mašinu i tim koja mu odgovara pic mic i čistu stazu pred sobom može bez problema pobjediti, dok je u ostalim situacijama kmečeća cicija. Max i Leclerc s druge strane da su u istom bolidu kao i Hamsta njupnuli bi ga bez pol beda. :cool: :thumbs:
Sisu (fin.)

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ja bih bio oprezan sa tim izjavama "kad bi ovaj sjeo u taj bolid bilo bi ovo ili ono". To se bas nikad ne zna i povijest biljezi mnogo vece talente i od Maxa i od Leclerca koji su napravili jako malo. A nije rijedak slucaj ni kad ogromni talent sjedne u konkurentan bolid da ne napravi nista vrijedno pomena iako je odusevljavao vozeci za midfield ili backmarkere.

Ima mnogo vozaca koji su pobjedjivali uglavnom, a poenki i iskljucivo kad je cista staza pred njima, ali Hamilton sigurno nije jedan od njih.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
Ferrari Maniac je napisao/la:Lewis na Jorge Lorenzo razini. Max i Leclerc s druge strane da su u istom bolidu kao i Hamsta njupnuli bi ga bez pol beda.
slika

slikaslika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
@Ferrari-Maniac, nema tog primjera na prethodnoj stranici.

Sad kad napravim malu analizu tvojih postova današnjih i prethodnih, zaključujem da se ne radi o suprotnosti mišljenja, već o totalnoj inkompatibilnosti.
Bojim se da bi daljnje rasprave između nas dvojice prešle u maltretiranje ostalih korisnika. Zato se ja povlačim i iz ove i iz svih ostalih rasprava sa tobom :thumbs:

LH44
Formula 1
Formula 1
Har Kl je napisao/la: 30.06.2020., 08:11 @Ferrari-Maniac, nema tog primjera na prethodnoj stranici.

Sad kad napravim malu analizu tvojih postova današnjih i prethodnih, zaključujem da se ne radi o suprotnosti mišljenja, već o totalnoj inkompatibilnosti.
Bojim se da bi daljnje rasprave između nas dvojice prešle u maltretiranje ostalih korisnika. Zato se ja povlačim i iz ove i iz svih ostalih rasprava sa tobom :thumbs:
Kad neko kaže da bi neki vozač rasturio Hamiltona bez po muke ili se pravi lud ili je hejter, trećeg nema :chill:
slikaslika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Potpisujem napisano od maniaca.
Moras biti slijep da ne vidiš kako je uvijek imao bolid top bolide i momcad podredenu sebi i onda takav izgubi od momcadskih kolega.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

LH44
Formula 1
Formula 1
Ciki-F1 je napisao/la:Potpisujem napisano od maniaca.
Moras biti slijep da ne vidiš kako je uvijek imao bolid top bolide i momcad podredenu sebi i onda takav izgubi od momcadskih kolega.
Zbog ovog kontenta meni dolaze notifikacije na Tapatalk
slika

slikaslika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Pa to je ciki. Od njega niš drugo ni nije za očekivati.
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Hamiltonova kaciga za GP Austrije
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
kako smara lik....

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Nisam nikakav rasist ali ovo vec tjera na povracanje , ali stvarno.
Isto bi bilo da je u pitanju bijela , crvena , zuta boja. Nebitna je boja nego pretjerivanje.
slikaslika slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Zgodan simbol šake, interesantan izbor :kokice:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡