Filmovi i serije
Televizija (film, serije), glazba, mediji...
- josip123
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Zna li itko gdje se može pogledati ovaj novi film Heroes o Schumacheru, Hakkinenu, Massi, Kristensenu i Mouton? Tražim svugdje, ali ima samo na Motorsport tv, a to se plaća...
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna
Ayrton Senna
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ništa protiv, samo nekog muževnog šarmantnog tipa nek stave, ne nekog kao Ashton Kutcher
https://www.dkoding.in/trending-today/t ... n-kutcher/
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

https://www.dkoding.in/trending-today/t ... n-kutcher/
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Zamisli da stave Adama Drivera, a njegov lik bude glumac u usponu karijere. Ala bi to bilo hebeno, Adam je odličan glumac.

- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Pogledao sam puno nastavaka serije. Nisam sve ali jesam dosta.
I naravno , kojeg god glumca stavili , nije apsolutno bitno kojega nitko nemoze Charleya zamjeniti to je jasno.
Kao kad bi za Mucke trazili zamjenu Delu , to jednostavno ne postoji.
Serija je nakon toga izgubila jako puno. Neznam kako su financijski to podnijeli , ali ovo sta sam ja gledao sa Kutcherom je prakticki negledivo. Barem meni.
I naravno , kojeg god glumca stavili , nije apsolutno bitno kojega nitko nemoze Charleya zamjeniti to je jasno.
Serija je nakon toga izgubila jako puno. Neznam kako su financijski to podnijeli , ali ovo sta sam ja gledao sa Kutcherom je prakticki negledivo. Barem meni.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Aaa seriju je spašavao genijalni Jon Cryer poslije odlaska Charlieja Sheena, inače serija nije bila loša ni sa Kutcherom, samo što je problem što su velika očekivanja bila, pa je serija ispala flop iako i nije bila uopšte toliko loša.AlkY je napisao/la: 31.05.2020., 10:49 Pogledao sam puno nastavaka serije. Nisam sve ali jesam dosta.
Aaa ovaj reboot ako će raditi samo jer je to u trendu, možda je bolje da ne rade, jer očekivanja su prevelika.

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
@Alky,meni je najbolja trilogija Back to the future btw,kad već spominješ trilogije
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Ma naravno da svatko ima svog favorita
.
Netko ce reci LOTR , netko Povratak u buducnost , netko Star Wars , netko Matrix itd itd itd.
Sve je stvart ukusa , iako je LOTR mozda stvarno najveca trilogija ikada po nekim misljenjima , nagradama itd.
S druge strane logicno je da netko nemoze smisliti te filmove , jednostavno ne zanima svih takva tema i to je to
.

Netko ce reci LOTR , netko Povratak u buducnost , netko Star Wars , netko Matrix itd itd itd.
Sve je stvart ukusa , iako je LOTR mozda stvarno najveca trilogija ikada po nekim misljenjima , nagradama itd.
S druge strane logicno je da netko nemoze smisliti te filmove , jednostavno ne zanima svih takva tema i to je to

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Produžena verzija

Kompletna epizoda (meni jedna od najboljih)
https://www.dailymotion.com/video/x5v0vfi
I ovaj je takođe odličan
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Netflix radi svoj dio posla vezano za #blm dodajuci rubriku "Black Stories" na naslovnoj stranici 
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Neki dan mi na Netflixu izbaci trailer od Kobra Kai serije, nisam dotad ni znao da postoji. Uglavnom, radi se glavnim akterima prvog Karate Kida u modernom dobu i novim klincima u karate-u, starim i novim suparništvima koja su nekad u granicama sporta, a nekad i pređu te granice. Reko odoh joj dati priliku, ne traju dugo epizode (cca 30min), a nešto mi se lakše i pitkije gleda i uhvati me pravo, pogledao prvu sezonu, jutros krenuo sa drugom. Ko je volio Karate Kid ko mlađi, nek si dadne priliku, ali ono, da ne očekuje ništa previše, čisto za razonodu i nostalgiju
https://www.imdb.com/title/tt7221388/
Zapravo, serija na IMDb-u ima poprilično visoku ocjenu (8.8), što je po meni za ovakvu vrste serije malo previsoko, ali dobro.

https://www.imdb.com/title/tt7221388/
Zapravo, serija na IMDb-u ima poprilično visoku ocjenu (8.8), što je po meni za ovakvu vrste serije malo previsoko, ali dobro.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
@Vettel-Ferrari
Ufff..
To se pogledalo u dahu, cim je izaslo
2 sezone, 2 dana... Ceka se treca sezona..
Fora, kome je sjeo Karate Kid kad je bio klinac, sjest ce mu i ovo..
Poceo sam gledat RaisedByWolves
Ne znam ni sam di sam s tim, treba pogledat jos epizoda..
Sutra bi se trebao gledat Tenet
Ufff..
To se pogledalo u dahu, cim je izaslo
Fora, kome je sjeo Karate Kid kad je bio klinac, sjest ce mu i ovo..
Poceo sam gledat RaisedByWolves

Ne znam ni sam di sam s tim, treba pogledat jos epizoda..
Sutra bi se trebao gledat Tenet

Fino Alla Fine