Ostale serije (general)

WEC, WRC, Indy...

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 8 god
A ja zaspao :zzz: Vidim po komentarima da je bilo dosadno :zijev:
slika slika

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Večeras Martinsville (1:00) :kokice:
slika slika

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik

Dobre vijesti iz Japana, Super Formula kreće 30.8. :trep:
slika slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Lijepo je vidjet da joj karijera i dalje ide uzlaznom putanjom :)

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade

Skradin brdo 2020. Dok ne dođe video sa hillclimb fans i hillclimb monsters nije ni ovo loše. :pivo:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

nikola_st
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari, Kimi
Evo i rezultati Dimitrijevic novi rekord u kategoriji I i Faggioli rekord u kategoriji II

slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Baš jučer prolazin kraj jednog restorana i vidin 10-ak trkaćih auta okolo i zapitan se di su ovi bili :)
Pretpostavljam da su to neki s liste :klopa:
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
Ryan Blaney wins in Talladega haha koji foto finish... Almirola treći a ušao je guzicom u cilj ..
Nisam gledao utrku ali čim sam se probudio išao gledati rezultate utrke i sažetak.
Dobro je,vratilo se Blaneyu konačno,trebao je pobjediti na jednoj od prvih par utrka sezone,ne sjećam se ,možda Las Vegas

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Odgledao sam većinu utrke. Kraj je bio odličan :rofl: Neko vrijeme je i Bubba vodio :mrgreen:
slika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
alokin2411 je napisao/la: 23.06.2020., 22:00 Odgledao sam većinu utrke. Kraj je bio odličan :rofl: Neko vrijeme je i Bubba vodio :mrgreen:
Drago mi je zbog Blaneya,zbilja je zaslužio pobjediti barem jednom ove sezone.. eh sad,mogu odmah usput reć da mi je žao Erika Jonesa jer je i on mogao doći do pobjede.. valjda će se i njemu vratiti već ove sezone negdje.. Taj mladac mi se čini perspektivan jako

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
A ja nikako da dočekam Johnsonovu oproštajnu pobjedu. Sinoć opet solidan, cijelo vrijeme u top 10, ali nikako da se sve poklopi :mad:
slika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
alokin2411 je napisao/la: 23.06.2020., 22:34 A ja nikako da dočekam Johnsonovu oproštajnu pobjedu. Sinoć opet solidan, cijelo vrijeme u top 10, ali nikako da se sve poklopi :mad:
Da, u onoj utrci kad je sam sebe izbacio pri vodstvu,tad je imao veliku šansu da pobjedi. A dobit će sigurno jednu ove sezone za kraj,iako nije da priželjkujem. Dosta se je on napobjeđivao :thumbs:

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade

Skradin 2020 brdo 10 brzih :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Nasr pozitivan na Covid-19, propušta IMSA utrke!

https://sportscar365.com/imsa/iwsc/nasr ... -covid-19/
slika

Wehrlein94
GP3
GP3
Cole Custer odnikuda osvojio Quaker State 400 Kentucky race... restart 2 kruga prije kraja i lagani dodir Blaneya i Harvicka , iskoristio Custer i pobjedio lol koja glupost taj Nascar nekad zna biti...
Inače,ovo je Custeru rookie sezona,vozi za Stewart Haas racing i danas je sasvim slučajno došao do pobjede hehe..ali dobro.
1998. godište je taj dečko. Možda je ovo prva od mnogih pobjeda u NASCAR-u.

Wehrlein94
GP3
GP3
NASCAR više nitko ni ne gleda hehe
Harvick dobio 2 pobjede u 2 dana,vidio sam tragediju od zadnje utrke samo sažetke..
Keselowski udario u Blaneya i obojica ispala i otvorila Harvicku put do pobjede..
Žešća katastrofa, Blaney mi je baš drag i zaslužio je bar 3 pobjede ove sezone,a ima tek 1

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Ma gledam ja, ali vidim da je slab interes pa se ne javljam :)

Btw, u nedjelju se napokon vraća Super Formula :party: I u Super GT-u su odradili već par utrka. Ova zadnja je bila zanimljiva.
slika slika

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Upravo završila prva utrka Super Formule. 1-2-3-4 za Toyotu na Motegiju. Poprilično dosadna utrka za SF. Japanci zbog korone prepolovili utrku i zabranili nadolijevanje goriva. U utrci smo vidjeli tek nekoliko dvoboja, a valja istaknuti treće mjesto debitanta Fenestraza koji je sjajne predstave u Super GT-u prenio i u jednosjede. Za one koji su lani pratili Formulu 2, Tatiana Calderón je završila 12. Na kraju je lijepo obranila poziciju od dvostrukog prvaka. Sezona se nastavlja tek 27. rujna na Okayami.

Rezultati:

slika
slika
slika slika

Wehrlein94
GP3
GP3
nisam gledao jucer NASCAR , ali vidio sam sada sažetke i utrka je bila žestoko dobra¨!!
William Byron pobjednik ! Odlična utrka, Jimmie Johnson ostaje bez play offa :D
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡