Ryan Blaney wins in Talladega haha koji foto finish... Almirola treći a ušao je guzicom u cilj ..
Nisam gledao utrku ali čim sam se probudio išao gledati rezultate utrke i sažetak.
Dobro je,vratilo se Blaneyu konačno,trebao je pobjediti na jednoj od prvih par utrka sezone,ne sjećam se ,možda Las Vegas
alokin2411 je napisao/la: 23.06.2020., 22:00
Odgledao sam većinu utrke. Kraj je bio odličan Neko vrijeme je i Bubba vodio
Drago mi je zbog Blaneya,zbilja je zaslužio pobjediti barem jednom ove sezone.. eh sad,mogu odmah usput reć da mi je žao Erika Jonesa jer je i on mogao doći do pobjede.. valjda će se i njemu vratiti već ove sezone negdje.. Taj mladac mi se čini perspektivan jako
alokin2411 je napisao/la: 23.06.2020., 22:34
A ja nikako da dočekam Johnsonovu oproštajnu pobjedu. Sinoć opet solidan, cijelo vrijeme u top 10, ali nikako da se sve poklopi
Da, u onoj utrci kad je sam sebe izbacio pri vodstvu,tad je imao veliku šansu da pobjedi. A dobit će sigurno jednu ove sezone za kraj,iako nije da priželjkujem. Dosta se je on napobjeđivao
Cole Custer odnikuda osvojio Quaker State 400 Kentucky race... restart 2 kruga prije kraja i lagani dodir Blaneya i Harvicka , iskoristio Custer i pobjedio lol koja glupost taj Nascar nekad zna biti...
Inače,ovo je Custeru rookie sezona,vozi za Stewart Haas racing i danas je sasvim slučajno došao do pobjede hehe..ali dobro.
1998. godište je taj dečko. Možda je ovo prva od mnogih pobjeda u NASCAR-u.
NASCAR više nitko ni ne gleda hehe
Harvick dobio 2 pobjede u 2 dana,vidio sam tragediju od zadnje utrke samo sažetke..
Keselowski udario u Blaneya i obojica ispala i otvorila Harvicku put do pobjede..
Žešća katastrofa, Blaney mi je baš drag i zaslužio je bar 3 pobjede ove sezone,a ima tek 1
Upravo završila prva utrka Super Formule. 1-2-3-4 za Toyotu na Motegiju. Poprilično dosadna utrka za SF. Japanci zbog korone prepolovili utrku i zabranili nadolijevanje goriva. U utrci smo vidjeli tek nekoliko dvoboja, a valja istaknuti treće mjesto debitanta Fenestraza koji je sjajne predstave u Super GT-u prenio i u jednosjede. Za one koji su lani pratili Formulu 2, Tatiana Calderón je završila 12. Na kraju je lijepo obranila poziciju od dvostrukog prvaka. Sezona se nastavlja tek 27. rujna na Okayami.
nisam gledao jucer NASCAR , ali vidio sam sada sažetke i utrka je bila žestoko dobra¨!!
William Byron pobjednik ! Odlična utrka, Jimmie Johnson ostaje bez play offa