Ozljeda 10 dana i falis 1/4 finale, 1/2 finale i finale
Tamam sam u pauzi zaboravio koliko jadno izgleda Juventus na terenu, koliko je sebican Ronaldo i koliko neucinkovit Pjanic..
počeo sam gledati kako se vrati nogomet,ali ovo je pretjerivanje zbilja. svaka 2 dana novo kolo. totalno bespotrebno,i još bez publike. mislim da nam to sve govori da lagano oladimo od tog profesionalnog sporta. Odjavio sam odmah sve televizije što sam imao. Neću ja više plaćati ta sr***
Covjek ostane bez rijeci
Meni bas super.. Nema Eura, neke utrke za naslov zive, za europu, ispadanje...
Je cudno bez gledatelja ali je ipak nogomet.. Jedino mi malo raspored LP nije sjeo al jbg..
Hoce sve ugurat uz minimalna kasnjenja sljedece sezone..
CrashOverride je napisao/la: 18.06.2020., 17:04
Covjek ostane bez rijeci
Meni bas super.. Nema Eura, neke utrke za naslov zive, za europu, ispadanje...
Je cudno bez gledatelja ali je ipak nogomet.. Jedino mi malo raspored LP nije sjeo al jbg.. Hoce sve ugurat uz minimalna kasnjenja sljedece sezone..
Naravno, nema puno opcija, ili otkazati ili gust raspored pa odigrati do kraja, a moraju što prije zbog nove sezone...
Kako god , bolje je da se odigra nego da nekim suludim putem dolaze do rijesenja tko ce u Europu , tko ce ispasti itd itd.
Ovako ce se bar lige privesti kraju i nece biti nekih problema velikih , kao u Francuskoj , Nizozemskoj itd.
Gdje klubovi tuze savez zbog takvih stvari
Meni je ža Tudora, a i većine Hajdukovih trenera zadnjih 5-6 godina.
Po reakcijama tijekom utakmice se vidi da čovik ne može virovat s kakvim "igračima" ima posla.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Perica9 je napisao/la: 22.06.2020., 00:10
Real krade, Hajduk gubi, Liverpool ne valja... Klasična nedjelja
Hahaha...
Ja se srecom odlucio gledat Atalantu umjesto Mersysidea i nije mi zao
Real sam gledo prvo poluvrijeme i otiso spavat..
Vidim, repova ima, nista novo ni nakon korone..
Real ide po naslov..
A Hajduk just being Hajduk..