https://lichess.org/Mw0bvCFU
Evo jedna moja. Nije neka ljepotica ali mi je, ako se ne varam, najveci skalp do sada u rapidu (10 minuta po igracu bez dodatnog vremena). Prije nego je rohirao vratio sam mu potez jer je konja vratio izmedju kralja i iako ne vracam poteze jer to nema smisla nikakvog, ovdje sam popustio jer mislim da je stvarno misstouch bio nakon cega je rohirao..
Kasnije je previdio damom sah i jedenje moga lovca. Sreca po mene pa sam odmah damu vratio da sprijecim to.
Kasnije sam opet pogrjesio i izgubio puno pjesaka. -3 sam bio ali onda sam uspio mijenjati konja za topa i ostati na potezu zbog saha pa sam uspio mijenjati slobodne pjesake i u zavranici sam uspio biti bolji..
Nisam siguran dal sam dobio jednog 1590-1600 prije par dana ali ovaj svakako je u samom vrhu.
E da, trazio je i drugi put potez nazad, ono kad je topa krivo povukao pa sam dao sah seh. Naravno, dva puta je previse. Opcenito to s vracanjem poteza je bezveze skroz.. drugi put mu nisam dao jer je ionako bio bolji.. na kraju je predao jer tesko bi se borio protiv dva povezana slobodnjaka..
Inace, prije sam znao igrati jako puno partija na dan. U zadnjih par tjedana sam to smanjio i igram par partija od 10minuta tjedno i elo mi je bolji. Prije sam imao problema sa ekipom 1400 a sada nekako lakocom igram sa ekipom 1500+.
U zadnjih 10 partija imam valjda 7-8 pibjeda, vecinom igracima sa vecim elo od mene..
Zakljucak, ne treba forsirat. Nekako mi je lakse igrat kada ne igram svaki dan
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk