Mene Favre nekad cudi.. Napravi jednu izmjenu (Brandt) i nestane mu ekipa..
Nije jednom vec izveo Brandta i nesto sa terena ove sezone.
A prosle kad je gubio prednost igro mu Gotze centarfora a prvi strijelac sjedio na klupi
Nema tu kruha dok ne ode Watzke
Je ih iz govana izvuko al to je to.. Stoje u mjestu..
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dal ste pratili polufinale hrvatskog Kupa ?
Osijek žestoko pokraden sinoć u Rijeci, Kleinheisler dobio 2 nepostojeća žuta,sviran penal za koji nemam komentar itd
CrashOverride je napisao/la: 05.06.2020., 21:27
Sta bi momci?
Igrač Intera blokirao udarac rukom na crti i zasluženo dobio crveni i penal za Hajduk, Caktaš puca penal i promaši i sudac nakon minutu zaustavi igru i pokaže da se penal mora ponoviti, navodno golman malo istrčao prije...
Sta bi momci?
Igrač Intera blokirao udarac rukom na crti i zasluženo dobio crveni i penal za Hajduk, Caktaš puca penal i promaši i sudac nakon minutu zaustavi igru i pokaže da se penal mora ponoviti, navodno golman malo istrčao prije...
Baš je ispalo jadno, močvara...
I ja gledam, ne znam što da kažem. Prvo, igra Hajduka užas....od primljenog gola do nesposobnosti u napadu. Baš sam rekao, da bar promaši penal iz drugog pokušaja, ne zaslužuju ni bod.
Meni se učinilo i stojin pri tome da je balun izasa van prije ruke i penala. A ponavljanje penala najbolje ne komentirat. Svaki normalan golman se pomakne tih pola metra, pa se ne ponavlja svaki penal al dobro.
Da ne prican kako je to trajalo dobrih 15 minuta.
Hajdukovu igru san odavnoo presta komentirat .
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Sta bi momci?
Baš je ispalo jadno, močvara...
Pravilo je da jedna noga mora biti na crti. Odluka je dobra.
Sad sam pogleda sve..
Posavec
Ponavljanje penala - po pravilima ok
Ponovljeni penal nije nista drukciji od onog prvog tako da se to ponavljanje radi selektivno, kako pase sucu
I ono sto kaze kolega, pod dojmom sam da je lopta bila vani prije penala, mozda bude neka analiza tokom dana..