Renault F1 Team
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Ja sam rekao,još jedna pobjeda za Alonsa i 3 podija da zaokruži 100 postolja i neću tražiti više od toga,iako je i ovo puno.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Auto hebdo iz francuske prenosi vijesti da je Alonso potpisao vec neki pre-contract. Je li to istina ili ne cini se da cemo uskoro saznati.
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
https://f1.pulsmedia.hr/45914/ocon-nika ... iko-gripa/
Alonso ako potpiše ugovor mislim da će to biti dvogodišnji.
U sezoni 2022 je sve otvoreno a činimo se da su iz Renaulta govorili kako je njihov cilj promjena pravila i da su se prošle godine već okrenuli ka razvoju bolida za 21 odnosno sad 2022.
Cyril prošle godine:
https://f1.pulsmedia.hr/45275/abiteboul ... en-za-nas/
“
Budkowski, bivši šef FIA-inog tehničkog odjela F1 sada je tehnički direktor Renaulta pa je i to jedan plus za njih.Esteban Ocon kaže da je jutros u novom Renaultovom bolidu iskusio više gripa nego ikad u F1 karijeri.
Alonso ako potpiše ugovor mislim da će to biti dvogodišnji.
U sezoni 2022 je sve otvoreno a činimo se da su iz Renaulta govorili kako je njihov cilj promjena pravila i da su se prošle godine već okrenuli ka razvoju bolida za 21 odnosno sad 2022.
Cyril prošle godine:
https://f1.pulsmedia.hr/45275/abiteboul ... en-za-nas/
“
Iz moje perspektive – sve što smo radili radili smo s 2021. godinom na umu. Svi su toga svjesni, uključujući i firmu Renault.”
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
To govori o Danijelovoj prgavosti u celoj ovoj situaciji, video nagli uspon McLrena i odma se napalio. Ni Cyril nije svecka, on je vec indirektno govorio kako Danijela nece biti u 2021, vec neki vozac iz akademije.
Uz Budkowskog i sve ovo, dovodjenje Alonsa bi naglo poboljsalo Renaultu sanse.
Uz Budkowskog i sve ovo, dovodjenje Alonsa bi naglo poboljsalo Renaultu sanse.

- The Simpsons
- Karting
https://www.gptoday.com/details/view/71 ... is_season/
'Alonso might already get a seat at Renault this season'
'Alonso might already get a seat at Renault this season'
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Mislim da je to lažnjak, oni prenose ono što je DailyMail prensoio. A DM je možda najgora redakcija u svetu.

- alokin2411
- F1puls suradnik
- S nama već: 8 god 1 mj
Alonso donosi odluku tek nakon Indianapolisa, ovo su fake vijesti 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Linkana stranica trenutno ne radi, ali pročitao sam ranije - pisalo je da je izvor "informacije" pretpostavka nekog nizozemskog novinara izgovorena vjerojatno u onom F1 Cafeu na Ziggo Sportu jer je pisalo da se Doornbos nije složio s idejom. Sama ideja o Alonsovom dolasku u Renaultu 2021. je poprilično luda (iako očito vrlo moguća), ali ovakve gluposti su previše 

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Da, on je to rekao, ima čak negde video klip. Kaže neće još da se totalno priključi u Indikaru a redovito će voziti Indi 500. Usput će isprobati još nešto pride poput Dakara ili sl.alokin2411 je napisao/la: 17.05.2020., 13:42 Alonso donosi odluku tek nakon Indianapolisa, ovo su fake vijesti![]()
Sve u svemu to je stanje pre nego što se sve ovo izdešavalo, otvorilo se mjesto i sad videćemo ko će voziti u Renaultu.
Ima 100 opcija, mi ovde iza monitora možemo predpostavljati šta god hoćemo jer ne znamo pravu priču iza kulisa.

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A dobro...ni Alonso ne pomaže s glasinama kada vidiš objave i koketiranje s Renaultom.
Doduše njemu paše bilo kakva medijska pozornost pa zato i radi takve stvari.
Doduše njemu paše bilo kakva medijska pozornost pa zato i radi takve stvari.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Taman čitam neki članak kako Renault reže neke modele automobila i rade uštede. F1 program nije spomenut.
Zmaci moguće je i povlačenje iz sporta.
Međutim ako ostanu, ne bi se začudio potpisivanju Vettela iz čisto marketinga od strane Reanulta, a i sebu bi mozda i odgovarala opuštenija atmosfera. Samo se nadam da taj marketing neće koštati 30 mil e. Ako ga mogu potpisati za neku cifru od 10-15 mil na dvije godine. Fo može biti lijepa priča i za jednu i drugu stranu.
Međutim ako ostanu, ne bi se začudio potpisivanju Vettela iz čisto marketinga od strane Reanulta, a i sebu bi mozda i odgovarala opuštenija atmosfera. Samo se nadam da taj marketing neće koštati 30 mil e. Ako ga mogu potpisati za neku cifru od 10-15 mil na dvije godine. Fo može biti lijepa priča i za jednu i drugu stranu.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Vi ste svi smješni ( naravno, Ibarac00 ništa osobno )..... kada govorite o novcu.... pa to samo su najobičniji komadi papira, koji služe za kapitalističku manipulaciju....Ibarac00 je napisao/la: 20.05.2020., 09:52 Taman čitam neki članak kako Renault reže neke modele automobila i rade uštede. F1 program nije spomenut.
Naravno, novcem se vrednuje dobro i slično kroz trgovinu, ali u F1 sportu...... novac ne pokreće PRAVE vozače ( i ostale ključne aktere F1 sporta )...... tako da su mi te generalne "priče" o lovi, potpuno besmislene....
Prvo mi na pamet pada PREMOĆNA Toyota i sva njihova lova..... a F1 uspjeh u prvom desetljeću ovog stoljeća - čista stativa.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Nema šanse da Renault dovede Vettela, a ni Alonsa koliko vidim. Jedino ako Španac odluči drukčije.
Ali za sada imamo informacije da Renault povlači nekoliko projekata, možda zato što nije isplativo, ali nekako mi ne djeluje da bi se mogli povući u dogledno vreme. Libery će im pomoći ako niš drugo. Tu je i kresanje budžeta 2022 a programi za 2020 i 2021 su već u neku ruku završeni.
Bogati, u ono vreme pre 10 godina F1 je pomogla Williamsu na samrti i opet su se vratili 2010, zašto nebi i Renaultu koji je čak i dobavljač PJ.
Ali za sada imamo informacije da Renault povlači nekoliko projekata, možda zato što nije isplativo, ali nekako mi ne djeluje da bi se mogli povući u dogledno vreme. Libery će im pomoći ako niš drugo. Tu je i kresanje budžeta 2022 a programi za 2020 i 2021 su već u neku ruku završeni.
Bogati, u ono vreme pre 10 godina F1 je pomogla Williamsu na samrti i opet su se vratili 2010, zašto nebi i Renaultu koji je čak i dobavljač PJ.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Koga će dovesti ako ne dovedu Alonsa ili Vettela. Hulka vratiti nazad, Bottasa?
Ocon mi nije sazrio da bude prvi vozač, a navedenu dvojicu ne vidim kao dovoljno jake i brze vozače koji bi nosili ekipu, čak što više obojica bi bila tu negdje s Oconom.
Ocon mi nije sazrio da bude prvi vozač, a navedenu dvojicu ne vidim kao dovoljno jake i brze vozače koji bi nosili ekipu, čak što više obojica bi bila tu negdje s Oconom.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Moje mišljenje je da Renault još točno ne zna dal' Fernando želi povratak za 2021. pa drže to mjesto otvorenim a Alonso će odlučiti vjerojatno nakon Indy500 utrke .
Moguće da će tražiti i dopuštenje od momčadi da će smjeti nastupati i iduće sezone na Indy 500 utrci, ako ove sezone ne osvoji naravno.
A povratak Hulkenberga mislim da nije realan .
Moguće da će tražiti i dopuštenje od momčadi da će smjeti nastupati i iduće sezone na Indy 500 utrci, ako ove sezone ne osvoji naravno.
A povratak Hulkenberga mislim da nije realan .
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Ovo je jako zeznuto razdoblje, sezona nije još ni počela ali svi frontovi su usmereni prema 2021 bez obzira što se preskače 2020.
Renault ima zanimljiv projekat, uneli su neke izmene, pa Budkowski, pa Ocona su doveli. Rići je na kraju ispao negativac, prošle godine su govorili kako će zajedno na duže staze i izmene u 2021 biti na pravom putu. Prema pobjedi, i sad odjednom nema tog sna, vozač sposoban za pobjede odlazi iz tima ostavljajući momčad da luta za novim vozačem s kojim će se vratiti na vreme stare slave.
Alonso može doži drage volje ako hoće, ali ne znam da li to želi. Fali mu samo Indy 500 da ispuni svoj san, da sam na njegovom mjestu sve bi fokusirao prema tom snu.
Vettel, i za njega isto. Može drage volje doći, ali ne znam da li je to poželjno za jednog 4strukog prvaka. Da li su njegove želje da prolazi kroz slično što je Alonso prolazio u McLarenu? Da se bori za ulaske u Q3. Ne verujem da je njemu to u interesu, a šta ako pređe u Ferrarijev WEC projekt? Ili Indycar? Dobro malo verovatno ali mislim da bi se Vettel mogao penzionisati i uživati sa porodicom, to je neko moje mišljenje. Ili mirovina ili projekt s Renaultom.
Šta bi realno bilo dobro za Renault. Toto je osigurao Oconu mjesto u Renaultu, čak šta više Toto bi mogao ponuditi ultimatum Bottasu. Ako bude loš u 2020 onda će otići u Renault a Russell u Mečku umjesto njega. Ali i to je malo vjerovatno. Pošto Hamilton želi Bottasa.
Russell, psihički George bi mogao poludeti ako 3 godine bude u Williamsu tavoreći na začelju. On nije kalibar Giovinazzija da ga Ferrari drži u Alfi zato eto da ima gde da vozi a da nema šanse otići u A tim, on je kalibar Bottasa u smislu da može pružiti otpor Hamiltonu no ako psihički propadne u Williamsu onda je beskoristan. Zato bi bilo lepo da Toto "pozajmi" Russella Renaultu da se ovaj može razvijati u atmosferi tvorničke ekipe te osetiti kako je to kada se boriš za krucijalne bodove, da malo glad postane veća.
Perez i Stroll nisu opcije, bilo ko iz RB programa je zauzet na ovaj ili onaj način. Možda bi Gasly ili Kvjat bili dobri ali trenutno su oboje tamo zbog RBa samog. Kvjat je tu da bude AT oslonac, a Gasly zbog čekanja RB mjesta. Može se desiti da Albon pukne pa da Gasly uleti ali to je nemoguće. Gasly je francuz i može biti vozač Renaulta olako, ali ne vjerujem da može voditi Renault. Ko bi bio no1 u Renaultu, možda neće ni biti ali Ocon/Gasly mi zvuči simpa.
Ima još jedna mogućnost, i to u igri s Ferrarijevim vozačima. Recimo Raikkonen ode u penziju i Schumacher bude promovisan u AR, a Magnussen u bude dosta u problematičnom Hassu i ode u Renault. A Haas uzme Kubicu koji će vredno skupljati poene, ili ne mora Robert, može neko drugi. Grosjean uopće nije opcija, njegovi dani su prošli. On nije čovek koji će redovito i vredno skupljati poene, pošto ih masno prosipa u zadnje vreme. Magnussen je čak pokazao klasu i brži je od Grosjeana.
Postoji još jedna luda opcija, da recimo Norris ode u Renault a da Russell uz Mercedesovu vezu pređe u McLaren. Ricciardo/Russell bi bila postava iz snova za McLaren a Norris/Ocon solidna ra Renault.
Renault ima zanimljiv projekat, uneli su neke izmene, pa Budkowski, pa Ocona su doveli. Rići je na kraju ispao negativac, prošle godine su govorili kako će zajedno na duže staze i izmene u 2021 biti na pravom putu. Prema pobjedi, i sad odjednom nema tog sna, vozač sposoban za pobjede odlazi iz tima ostavljajući momčad da luta za novim vozačem s kojim će se vratiti na vreme stare slave.
Alonso može doži drage volje ako hoće, ali ne znam da li to želi. Fali mu samo Indy 500 da ispuni svoj san, da sam na njegovom mjestu sve bi fokusirao prema tom snu.
Vettel, i za njega isto. Može drage volje doći, ali ne znam da li je to poželjno za jednog 4strukog prvaka. Da li su njegove želje da prolazi kroz slično što je Alonso prolazio u McLarenu? Da se bori za ulaske u Q3. Ne verujem da je njemu to u interesu, a šta ako pređe u Ferrarijev WEC projekt? Ili Indycar? Dobro malo verovatno ali mislim da bi se Vettel mogao penzionisati i uživati sa porodicom, to je neko moje mišljenje. Ili mirovina ili projekt s Renaultom.
Šta bi realno bilo dobro za Renault. Toto je osigurao Oconu mjesto u Renaultu, čak šta više Toto bi mogao ponuditi ultimatum Bottasu. Ako bude loš u 2020 onda će otići u Renault a Russell u Mečku umjesto njega. Ali i to je malo vjerovatno. Pošto Hamilton želi Bottasa.
Russell, psihički George bi mogao poludeti ako 3 godine bude u Williamsu tavoreći na začelju. On nije kalibar Giovinazzija da ga Ferrari drži u Alfi zato eto da ima gde da vozi a da nema šanse otići u A tim, on je kalibar Bottasa u smislu da može pružiti otpor Hamiltonu no ako psihički propadne u Williamsu onda je beskoristan. Zato bi bilo lepo da Toto "pozajmi" Russella Renaultu da se ovaj može razvijati u atmosferi tvorničke ekipe te osetiti kako je to kada se boriš za krucijalne bodove, da malo glad postane veća.
Perez i Stroll nisu opcije, bilo ko iz RB programa je zauzet na ovaj ili onaj način. Možda bi Gasly ili Kvjat bili dobri ali trenutno su oboje tamo zbog RBa samog. Kvjat je tu da bude AT oslonac, a Gasly zbog čekanja RB mjesta. Može se desiti da Albon pukne pa da Gasly uleti ali to je nemoguće. Gasly je francuz i može biti vozač Renaulta olako, ali ne vjerujem da može voditi Renault. Ko bi bio no1 u Renaultu, možda neće ni biti ali Ocon/Gasly mi zvuči simpa.
Ima još jedna mogućnost, i to u igri s Ferrarijevim vozačima. Recimo Raikkonen ode u penziju i Schumacher bude promovisan u AR, a Magnussen u bude dosta u problematičnom Hassu i ode u Renault. A Haas uzme Kubicu koji će vredno skupljati poene, ili ne mora Robert, može neko drugi. Grosjean uopće nije opcija, njegovi dani su prošli. On nije čovek koji će redovito i vredno skupljati poene, pošto ih masno prosipa u zadnje vreme. Magnussen je čak pokazao klasu i brži je od Grosjeana.
Postoji još jedna luda opcija, da recimo Norris ode u Renault a da Russell uz Mercedesovu vezu pređe u McLaren. Ricciardo/Russell bi bila postava iz snova za McLaren a Norris/Ocon solidna ra Renault.

- The Simpsons
- Karting
Norris/Russell u Renault?
Malo mi to neozbiljno izgleda za Renault?
Za TR tj. Alpha Tauri možda ali za Renault?
Malo mi to neozbiljno izgleda za Renault?
Za TR tj. Alpha Tauri možda ali za Renault?
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari
Mislim da u ovakvim kombinacijama se previdja da je Lando pod patronatom Mercedesa, jer je to bio dogovor prilikom povratka na Mercedesove motore. Mislim nema logike da Merc šalje jednog vozača u Renault a da drugog šalje u Mclaren na njegovo mjesto.Alen13ASC je napisao/la: 20.05.2020., 19:57 Postoji još jedna luda opcija, da recimo Norris ode u Renault a da Russell uz Mercedesovu vezu pređe u McLaren. Ricciardo/Russell bi bila postava iz snova za McLaren a Norris/Ocon solidna ra Renault.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
U pravu si, nema logike ali ja se igram predviđanjima. U najboljem slučaju Mečka može "pozajmiti" Norrisa na par godina, taman kad Lewis ode u mirovinu a onda Russell ga zameni a Norris se vrati u McLaren. Ovo su sad neke moje sulude ideje, totalno bez konteksta.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Za 2021. to sigurno nije opcija - Ricciardov dolazak potpuno je zasjenio činjenicu da je McLaren istovremeno potvrdio da Norris ostajeAlen13ASC je napisao/la: 20.05.2020., 19:57 Postoji još jedna luda opcija, da recimo Norris ode u Renault a da Russell uz Mercedesovu vezu pređe u McLaren. Ricciardo/Russell bi bila postava iz snova za McLaren a Norris/Ocon solidna ra Renault.